AdminisTraktör
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,171
Arkadaşlar yanlış anlamayın hepiniz seviliyorsunuz ama dakika başı copy/paste konu açılması biraz spama sebebiyet vermiyor mu?
mod olanlar smodlara ya da adminlere nasıl yalakalık yapıyordu attığı her postu beğeniyordu şimdi dur bi dakka
Bana yalakalık yapan birini gösterseneMesaj beğenilmesini yalakalık sayıyorsanız en çok Halktan biri ve Death Mark'ın yalakası var.
![]()
Aboov, n'olmuş burada¿Foruma dislike özelliğinin getirilmesini istiyorum.Hemen hemen hemen.
![]()
Hayırlı Geceler.Hayırlı geceler.
Sen ne diyorsun hocam millet asgari ücretle nasıl geçinebilirim derdindeyken nasıl sevsin adam hayatıHayatı öyle bir yaşa ki, hayat seni kıskansın. Öyle bir sev ki, ölüm sana acısın. Öyle bir dost ol ki, dostun olmayanlar utansın.
Sen ne diyorsun hocam millet asgari ücretle nasıl geçinebilirim derdindeyken nasıl sevsin adam hayatı
Hocam ÖM'ye bakar mısınız?Sen ne diyorsun hocam millet asgari ücretle nasıl geçinebilirim derdindeyken nasıl sevsin adam hayatı
Yazarların şairlerin hayatı çok mu kolaydı albayım. Orhan veli kağıt almak için ceketini satarken neredeydiniz.![]()
Evet ekleyebilirsin. Ben yaptım hatta.Biz de gif ekleyebiliyor muyuz? Bir deneyelim.![]()
Bence de güzel oldu.Güzel oldu gif olayı..![]()
Dosya boyutu büyük diyor. kestim kısalttım şimdide dandik olduBende mi yapsam gif?
Çözünürlüğü düşürBende mi yapsam gif?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Dosya boyutu büyük diyor. kestim kısalttım şimdide dandik oldu![]()
Zaten küçücuk resim çözünürlüğün ne önemi var480x480 zaten düşürünce piksel piksel oluyor. Aman gif boş iş en iyisi düz resim.![]()
Hangi programla yaptınız? Güzel olmuş.@by efsane gif yarışması yapılsın![]()
Google play deki gif maker ileHangi programla yaptınız? Güzel olmuş.![]()
http://hizliresim.com/lZWPnl buyrun
Bu efsaneden talep ediyorlar@Halktan Biri @Creative Bizde üyecik asistan vs yazan yere siz başka şeyler yazabiliyorsunuz. Moderatörlüğün ayrıcalığı mı? Yoksa nasıl yapılıyor?
Çok teşekkür ederim mükemmel olmuş.
Modluğun ayrıcalığı. Ben de modken yazmıştım.@Halktan Biri @Creative Bizde üyecik asistan vs yazan yere siz başka şeyler yazabiliyorsunuz. Moderatörlüğün ayrıcalığı mı? Yoksa nasıl yapılıyor?
Çok teşekkür ederim mükemmel olmuş.
Öyle bir seçenek mi vardı yav ben hiç dikkat etmemişimModluğun ayrıcalığı. Ben de modken yazmıştım.
Hesap ayrıntılarında vardı.Öyle bir seçenek mi vardı yav ben hiç dikkat etmemişim
Üzdün şimdiHesap ayrıntılarında vardı.![]()
Adayken sende yapabilirdin keşke yapaymışın.Üzdün şimdi![]()