Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgi anlayabilene bir ödüldür. ödül için özür dilenir mi
o sözler , mutlaka karşı tarafın sevilmeyi istemediğini anladığında söylenmiştir. ( ben duydumda ordan biliyorum :whistling: )
Ölesiye Deli Gibi sevdim onun için herşeyi yaptım ve dahada yapardım
ama o naptı sevdiğimden emin değilim biz yapamayız biz farklıyız ben seni üzüyorum hep gibi laflarla benden ayrıldı hala onun içinde zerre kadar sevgi varmıdır kalmışmıdır diye uğraşıyorum ama nafile o benden çoktan soğumuş beni kalbinden çoktan silmiş umarım içinde bulundugum duyguları azda olsa anlıyorsunuzdur sizlere bir kardeş bir abi bir dost tavsiyesi ölümüne bağlanmayın her zaman erkeklerde bitmiyor iş ben ölesiye bağlanmıştım şuan tepetaklak oldum ve bir türlü normale dönemiyorum ne yapsam ne etsemde
biliyorum saçma ama onu sevdiğim için kalbimden özür diliyorum o kalbimin bu sevgisini bu aşkını hiç hak etmemiş...Aklıma Söz Geçsede Kalbime Asla Söz Geçmiyor....
bence sevginin olduğu yerde gurur kalmaz.bi başkası olsa hata yaptığımız takmadığımız önem vermediğimiz yada sevmediğimiz birisi belki d eözür dilemeyiz ama sevdiğimiz kişi olunca onu kırmak incitmek kaybetmek korkusuyla özür dileyebiliyoruz hatta dizlerine kapanıp yalvarabiliyoruz
bence sevdiğimiz için özür dileriz
ama seni sevdiğimden özür diliyorum cümlesi kaba sanki biraz sanki şey gibi
"normalde özür dilemem zaten haksız olduğmu da düşünmüyorum ama kıymetini bil seni sevdiğimden özür diliyorum"