• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone’den Samsung’a geçilir mi?

ogzhntke1907

Öğrenci
Katılım
20 Nisan 2018
Mesajlar
48
Tepki puanı
4
Puanları
8
Yaş
31
merhaba arkadaşlar.
iPhone 8+ 256 GB kullanıcısıyım. sizce satıp Samsung S8 veya S9’a geçmek mantıklı mı?
yorumlarınızı bekliyorum. iyi günler, iyi forumlar.
 
S9 plus modeline geçmeni tavsiye ederim de ama cihazın iyiyse satmak hiç iyi bir seçenek olmaz. Yine sizin seçiminiz ama bana sorarsanız direk note 9 serisini bekleyin en azından sattığınıza deysin
 
Telefondan memnun değilsen geçilir ama ben olsam geçmezdim
 
Yine fanboylar basacak burayı. Geçmemen için hiçbir sebep yok s8'de s9'da son derece kaliteli ama iphone 8+ da gayet güzel bir telefon. Neden geçmek istediğini anlamamakla birlikte canın hangi modeli kullanmak istiyorsa onu gönül rahatlığıyla alabilirsin dostum, bu modeller arasından kimsenin o iyi bu kötü vs demesine aldanma çünkü tamamen zırva ve fanboyluk olacaktır.
 
elinde iphone8p varken başka bişey arama gerek yok ...
s10p olsa olurdu.
 
8 Plus hem de 256 GB olan model
Gececeksen Note 9'u bekle bence. Ona da bir bak
 
Çevremdeki insanlara göre;
IOS'tan Android'e geçenler zorlanırken.
Android'ten IOS'a geçenler çok fazla zorlanmıyor.
 
Bence bu iki secim arasinda kalmamak icin ne aradiginizi bilmeniz gerek. Sahsen ben iphone4 ten beri ios kullaniyorum ve islevsellik basitlik ve seriligi hosuma gidiyor ki kullanim amacim bu oldugu icin ios seciyorum. Kimiside cok ozellik olsun kalemi olsun herseyi olsun butun teknolojiden faydalanmak istiyorum diyor android seciyor. Burda iki tarafı da yermel bence yanlis cunku hitap ettikleri kesimler cok farkli. Ben demiyorum ki android yavas islevsel degil kesinlikle cok hizli ve guzel bir telefon ama dedigim gibi burda parayi yazilima veriyorsunuz o yuzden ne beklediginize ve ne istediginize bagli.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
merhaba arkadaşlar.
iPhone 8+ 256 GB kullanıcısıyım. sizce satıp Samsung S8 veya S9’a geçmek mantıklı mı?
yorumlarınızı bekliyorum. iyi günler, iyi forumlar.
8+ 256GB kullanıcısı olarak S8'e geçmenin hiçbir manası yok. S9 varken hiçbir manası yok. S9 konusunda ise şöyle bir önerim olur. Ben S9'un Iphone 8+'dan çok daha iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Yani kamera, tasarım, ekran noktasında S9 çok daha iyi bir cihaz. Ama biraz bekleyin. Note 9'a çok fazla bir zaman kalmadı. Eğer geçiş yapmak istiyorsanız Note 9'a geçmenizi önerebilirim. Ama önce bir cihazı bekleyelim, beğenirseniz ona göre bir tercih yaparsınız.
 
Yeni bir deneyim yaşamak istiyorsan olabilir, ilk ay biraz zorlanırsın ama ilerde sıkıntı yaratmaz. 8 plustan s9+ a geçmeni öneririm. Ya da s9
 
Selam ben iPhone 7 plus'tan note 8'e daha yeni geçtim aşağı yukarı bir hafta kadar oldu geçmeden önce çok kararsızdım çünkü uzun süredir yani iPhone 3'ten bu yana iPhone kullanıyordum ve kafamda şüphe vardı acaba kullanabilirmiyim,alışabilirmiyim diye ama size şunu söylemek isterim gönül rahatlığı ile note 8'e geçebilirsiniz benim çok hoşuma gitti kullanımı olsun telefonun elde duruşu olsun mükemmel bu benim nacizhane fikrimdir saygılar iyi forumlar.
 
Alipta begenmeyip tekrar satacaksan samsungun 2.El pazar fiyatlari cok dusuk bilgin olsun cok zarar edersin.
 
Son düzenleme:
Üst