Samsung Note FE mi, S7 Edge mi, HTC U11 mi ?

Emirhan ÖZER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Merhaba.
Sizce hangisi ? Samsung Note FE mi, S7 Edge mi, HTC U11 mi ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Her şeyin donanım olmadığını düşündüğüm için tercihim Note FE olurdu ki Note FE'nin de donanımı yeterli seviyede zaten. Tasarım ve işlevsellik yönünden de karşılaştırılmalı telefonlar. Note FE dolu dolu bir telefon; su geçirmezliği, S-Pen'i, ekranı, tasarımı (görecelidir ama U11'den iyi olduğu kesin) ile benim şiddetle tavsiye ettiğim bir telefondur.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Donanım çok çok önemliyse u11, s pen gibi artıları olsun dersen note fe. Ben olsam note fe alırdım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya arkadaşlar Allah aşkına artık sinirlerimi hoptlatmaya başladınız. Bilmiyorsanız gidin lütfen. Her şey donanım ve FE'nin donanımı istediği fiyata göre yeterli donanıma falan sahip değil.
S7 ile Note 7 aynı cihazlar.
Bak adam ne yazmış.
Screenshot_20180708-005233__01.jpg

Allah aşkına bir gidin boş yapmayın su konuda.
Sizin yaptığınız aynı Apple fanboylarina benziyor.
Benim için kalem önemli dersin ne ala ama ever her şey donanım bu kadar basit.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Her şeyin donanım olmadığını düşündüğüm için tercihim Note FE olurdu ki Note FE'nin de donanımı yeterli seviyede zaten. Tasarım ve işlevsellik yönünden de karşılaştırılmalı telefonlar. Note FE dolu dolu bir telefon; su geçirmezliği, S-Pen'i, ekranı, tasarımı (görecelidir ama U11'den iyi olduğu kesin) ile benim şiddetle tavsiye ettiğim bir telefondur.
Hayır efendim değil. 2 sene S7 kullanan biri olarak söylüyorum Note FE donanımı yeterli değil istediği fiyata yeterli değil. Sunduğu deneyim 835 bir HTC performansı olamaz bu kadar basit. 2000 ederiydi 2500 verilmez.

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
835 de 835, ne yahu bu 835? PUBG'yi en yüksek grafik ayarında açmazsanız hissetmezsiniz bile Exynos 8890 ile Snapdragon 835'in arasındaki farkı. Exynos 8890 günlük kullanım için yeterli bir işlemci bu yüzden Note FE'yi önermekten çekinmiyorum. Benim için önemli olan işlevsellik ve kullanıcı deneyimi. Siz kağıt üstündeki değerleri karşılaştırıyorsunuz sadece bana kalırsa ve sadece işlemci kısmına odaklanmışsınız, diğer özellikleri görmezden geliyorsunuz.
Note 9 çıkınca 3 senelik olucak neresini önerebiliyorsun daha?Birkaç seneye çöp olacak cihazı önermek çok yersiz.S7 de Note FE de eski cihazlar artık.Antika Iphoneları önerenlerden farkınız yok.

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Note FE 2000 civarıyken süper bi seçenekti ama 2500 lira verilmez. Note FE dururken S7 Edge alınmaz. Note FE de fiyatı haketmediğine göre HTC U11 alınır.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
835 de 835, ne yahu bu 835? PUBG'yi en yüksek grafik ayarında açmazsanız hissetmezsiniz bile Exynos 8890 ile Snapdragon 835'in arasındaki farkı. Exynos 8890 günlük kullanım için yeterli bir işlemci bu yüzden Note FE'yi önermekten çekinmiyorum. Benim için önemli olan işlevsellik ve kullanıcı deneyimi. Siz kağıt üstündeki değerleri karşılaştırıyorsunuz sadece bana kalırsa ve sadece işlemci kısmına odaklanmışsınız, diğer özellikleri görmezden geliyorsunuz.
Note 9 çıkınca 3 senelik olucak neresini önerebiliyorsun daha?Birkaç seneye çöp olacak cihazı önermek çok yersiz.S7 de Note FE de eski cihazlar artık.Antika Iphoneları önerenlerden farkınız yok.

Bir cihaz eski diye alınamıyor mu, bu nasıl bir mantık? Ben beni memnun edip etmeyeceğine bakarım, eski veya yeni olmasına değil. Saçma sapan bir tasarım ve videoların içine eden ekran formatıyla S8 alın siz, zorlayan yok. Antika iPhone ile ne alakası var, onlar çöp ama S7 Edge ve Note FE hala alınabilir. Fikirlere saygı duyun, hadi duymadın bari mantıklı bir şey yaz.

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Bir cihaz eski diye alınamıyor mu, bu nasıl bir mantık? Ben beni memnun edip etmeyeceğine bakarım, eski veya yeni olmasına değil. Saçma sapan bir tasarım ve videoların içine eden ekran formatıyla S8 alın siz, zorlayan yok. Antika iPhone ile ne alakası var, onlar çöp ama S7 Edge ve Note FE hala alınabilir. Fikirlere saygı duyun, hadi duymadın bari mantıklı bir şey yaz.
Telefoncularda bulabilirsen S3 de çok iyi performans sağlıyor fiyatına göre,eski diye alınmıcak diye birşey yok (!)Ayrıca ben 16:9 U11 diyorum sen 18:9 S8 diyorsun bana.O cihazları önerenleri eleştiriyorsan 6s önerenleri de eleştiremezsin.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Hocam eskiliğine değil memnun edip etmemesine bakarım diyosun iphoneye antika diyosun nası bi kafa yaşıyosun sen :D

doruk1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bence samsung note FE al s7 edge i direk ele eğer senin için ses batarya ve kamera diyorsan HTC U11 al derim ama bence samsung note FE al

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefoncularda bulabilirsen S3 de çok iyi performans sağlıyor fiyatına göre,eski diye alınmıcak diye birşey yok (!)Ayrıca ben 16:9 U11 diyorum sen 18:9 S8 diyorsun bana.O cihazları önerenleri eleştiriyorsan 6s önerenleri de eleştiremezsin.

Ne alaka şimdi S3? Note 7 nere S3 nere? Aralarında kaç yıl var biliyor musun sen? S3 çıktığı zaman kraldı ama topal kral, kasıyordu. Exynos 8890 kasıyor mu peki? Exynos 8890 günlük kullanımda sorun yaratmayacak yeterli bir işlemcidir, Snapdragon 835 daha iyi olabilir ama ekran, S-Pen, tasarım (göreceli muhabbeti yapma, hangi telefonun daha iyi bir tasarıma sahip olduğu bariz) bakımından kim önde? Seste ve işlemcide U11 önde. Özelleştirilebilir arayüzü bile yeter Samsung'un, kullanıcıya hissettiriyor telefon kullandığını; ne Apple gibi boğuyor ne de HTC gibi dandik arayüz yapıyor. Samsung'un yanında HTC halt yemiş.

6s önerenleri de bir güzel eleştiririm arkadaşım ama nasıl eleştiririm, o fiyata daha iyi telefonlar var. Ama adam küçük ekran ister, kalite ister, Apple ister; alsın o zaman bana ne? Kişinin ihtiyaçlarına bağlı bu telefon alma muhabbeti, anladın mı şimdi? Ya mantıklı cevap ver ya da beni yorma.

Hocam eskiliğine değil memnun edip etmemesine bakarım diyosun iphoneye antika diyosun nası bi kafa yaşıyosun sen :D

Şu mesajı düzgün oku. Adam "antika iPhone önerenlerden farkın yok" yazmış, yani 5s, 6s falan. Ben de ona cevap verdim, bana göre çöp çünkü o fiyata daha iyi telefonlar var. Ama senin ihtiyacını karşılıyorsa alırsın, senin için iyi bir telefon olur o zaman ve bu beni ilgilendirmez. Tekrar ediyorum; senin ihtiyacını karşılıyorsa sorun yok ama benim için çöp çünkü o fiyata daha iyi telefonlar var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Seste ve işlemcide U11 önde.
Ve kamera da on kamerada bariz önde. Arka kamerada da fark edilir derecede önde S7'den U11e geçen birinin yorumu.
İşlemci+ kamera+ ses+ kutu kulaklığı >tasarım+S-Pen
Şu speni bu kadar abartmayi bırakın. 835 cihaz kullandıktan sonra S7 ailesi ve Note 7 kendini bağıra bağıra belli ediyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Size tasarım önemliyse çoğunluğa göre de sizin o onemsemediginiz performans farkı önemli.

Son düzenleyen moderatör:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Seste ve işlemcide U11 önde.
Ve kamera da on kamerada bariz önde. Arka kamerada da fark edilir derecede önde S7'den U11e geçen birinin yorumu.
İşlemci+ kamera+ ses+ kutu kulaklığı >tasarım+S-Pen
Şu speni bu kadar abartmayi bırakın. 835 cihaz kullandıktan sonra S7 ailesi ve Note 7 kendini bağıra bağıra belli ediyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Size tasarım önemliyse çoğunluğa göre de sizin o onemsemediginiz performans farkı önemli.

Peki o performans farkını hissediyor musunuz? Evet, PUBG oynarken hissedebilirsiniz veya mükemmel (!) saf arayüzüyle daha hızlı gezinebilirsiniz. Ben önemsemiyorum o farkı çünkü yeterli Exynos 8890. Zaten en başından beri söylüyorum: "Telefondan beklentiniz ne?". Telefon ihtiyaca göre alınır, ilk önce ihtiyaçları belirlemek gerekir. Yüksek grafikte PUBG oynamak istiyorsanız U11 alabilirsiniz, tabi o ekranla ne kadar keyif alırsınız tartışılır. Kamerada daha iyi olabilir, bilmiyorum. Seste iyi, evet.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki o performans farkını hissediyor musunuz? Evet, PUBG oynarken hissedebilirsiniz veya mükemmel (!) saf arayüzüyle daha hızlı gezinebilirsiniz. Ben önemsemiyorum o farkı çünkü yeterli Exynos 8890. Zaten en başından beri söylüyorum: "Telefondan beklentiniz ne?". Telefon ihtiyaca göre alınır, ilk önce ihtiyaçları belirlemek gerekir. Yüksek grafikte PUBG oynamak istiyorsanız U11 alabilirsiniz, tabi o ekranla ne kadar keyif alırsınız tartışılır. Kamerada daha iyi olabilir, bilmiyorum. Seste iyi, evet.
Evet bariz hissediyorum o hız farkını. Ben oyun oynamıyorum. Pubg de yüklü değil. O hız farkı rahat hissediliyor. İşlevsel arayüz taraftariyim fakat bir süre sonra tek düze bagliyorsun saf android değil HTC arayüzü evet touchwize göre saf fakat kamera gibi önemli uygulamalarda gerekli özelleştirmeler var.

DarkMatter

Doçent
Reaksiyon puanı
241
Şuanlık yetiyor olabilir ama insanlar seneden seneye telefon değistiremiyorlar. 2-3 yıl stabil kalmasini istiyorlar. Sırf tasarim icin 2 yillik telefonun tercih edilmesi çok saçma

Goktug14

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Diyelim telefonu 3 sene kullansın şimdi Note FE alıcak kişi.Evet mis gibi 5 senelik bir telefonun olmuş oldu.

musti35

Asistan
Reaksiyon puanı
24
HTC U11 diğer ikisini hallaç pamuğu atar gibi atar.

Yine de Samsung istenirse Note FE alınmalı.
Tasarımı, amoled ekranı kalemi artı özellikler.

Kısacası HTC tuğla gibi tasarım yerine daha şık cihazlar yapsa bu Samsung'ların yüzüne bakılmaz.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note fe çok güzel bi cihaz ama 2500 seviyesinde alınabilecek bi telefon değil 2100 seviyesindeyken kesinlikle alınabilirdi ama 2500 lere çıkıldığında htc u11 2600 lerde xz premium olduğu sürece almak pek mantıklı değil samsung düşmanı değilim aksine samsung severim ama biyerde gerçekleri söylemek lazım