1803 güncellemesi windows 10

KAMAAZZZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
lenovo ideapad 320 i5 8250u işlemcili 8gb ram mx150 ekran kartı olan laptopa birazdan bu guncellemeyi yükleyeceğim ne gibi sorunları var

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba,
Ben 1803'ü kullanıyorum, bir sorun yok. Ama yine de Sistemi Geri Yükleme noktası oluşturun. Güncellemeden sonra bir sorun çıkar da güncellemeyi kaldıramazsanız kolayca eski sürüme dönebilirsiniz.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Nvidia'nın son sürümü ile sıkıntı çıkartıyor. FPS değerleri oyunlarda yerde oluyordu bende. İllallah edip Windows 7 kurdum.

KAMAAZZZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Nvidia'nın son sürümü ile sıkıntı çıkartıyor. FPS değerleri oyunlarda yerde oluyordu bende. İllallah edip Windows 7 kurdum.
Utku Bey son 2 gündür bilgisayarda kasılmalar oluyor geçişlerde falan özellikle ne yapmalıyım

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Güncellemede büyük sorun yok. Bilgisayara göre değişik hatalar alabilirsin ben ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata alıyorum düzeldi mi bakamadım ama kurabilirsin büyük sorun olacağını sanmam. Bunun yanında bilgisayarın genel anlamda yavaşsa sorun HDD ile alakalı. SSD diske geçmeni öneririm çünkü içinde hali hazırda gelen HDD çok iyi değil zaten.

KAMAAZZZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Güncellemede büyük sorun yok. Bilgisayara göre değişik hatalar alabilirsin ben ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata alıyorum düzeldi mi bakamadım ama kurabilirsin büyük sorun olacağını sanmam. Bunun yanında bilgisayarın genel anlamda yavaşsa sorun HDD ile alakalı. SSD diske geçmeni öneririm çünkü içinde hali hazırda gelen HDD çok iyi değil zaten.
aslında yavas değilse son iki gündür kasmalar oluyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
aslında yavas değilse son iki gündür kasmalar oluyor
Diğer konunda gördüm güncellemeleri yarım kesmişsin. Sana tavsiyem temiz format at ve bundan sonra gelen güncellemeleri de düzenli şekilde yüklemeye devam et.