tutarhalil6
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
windosws 10'a nasıl virüs bulaşmadan oyun yüklenir.açıkça yazarmısınız. google'den.
Tabiki steam.Ama dersen ben paralı oyun yüklememem.Google'a 'Zona indir'yaz ve çıkan programı indir.Arayüzü aynı steam gibi,tek farkı ücretsiz olması.Orada aradığın BÜTÜN oyunlar var.Ben öyle yapıyorum.Ayrıca 'sağlamindir' de güvenilir.Ama tercihim zona.Mesela indirme devam ederken kesinti,kapatma vb. durumlarda kaldığı yerden devam eder.windosws 10'a nasıl virüs bulaşmadan oyun yüklenir.açıkça yazarmısınız. google'den.
Steam, The Ultimate Online Game Platformsteam'ı nerden yüklemen gerek.
kapatmadığım için ban yedimLütfen caps lock kapatın ve yazılarınızı daha iyi bir dille anlatın. Noktalama işaretlerine de özen gösterin.
Merhaba,windosws 10'a nasıl virüs bulaşmadan oyun yüklenir.açıkça yazarmısınız. google'den.
bi üst mesajlarımı oku anlarsınMerhaba,
Dostum oyunlara para vermek istemiyorsan Steam'i yükle orda ücretsiz oyunlar var veya paralı olanlar yaz indirimlerinde ücretsiz olabiliyor ordan indire bilirsin hiç olmadı Windows store'dan yükle.
Ne anlarım dostum?bi üst mesajlarımı oku anlarsın
Dostum burda konu açan ben değilim sensin ve ben nasıl oyun yükleneceğini de biliyorum be anlatmaya çalışıyorsun anlamadım.nasıl oyun yüklendiğni.
---- Mesajlar birleştirildi ----
hem de beleş.
150 tl lik te var ve steam boşşDostum burda konu açan ben değilim sensin ve ben nasıl oyun yükleneceğini de biliyorum be anlatmaya çalışıyorsun anlamadım.
Ve Steam da full paralı diye bir şey de yok bedava olan da var
Doğru boş olduğundan dolayı E-sporcular var150 tl lik te var ve steam boşş
full paraa
Akıllandın falan derken terbiyeni takın. Boş dediğin platform global bir şirket.
Sen bu zihniyet ile devam et. Takıl sen o bildiğin sitelerde.yerim globalını
ben ne ara asistan oldum![]()
?Sen bu zihniyet ile devam et. Takıl sen o bildiğin sitelerde.
O oyunlar'dan istediğin kadar performans almaasın dostum.?
şu kelimeyi ara hele (buyur-indir) steam den daha fazla uygulama ve program falan var ve ücretsizzz
upload sitelerini kullanırsan 10 15 tl ödeyebilirsin ama onun haricinde beleş.
crackinglerin tek zor yanı kurulum filan gerektirebilmesi ama onun haricinde...Konu, legal oyun mu illegal oyun mu? tartışmasına dönmüş. İşin kalitesi bozulmasın diyorsan, Steam indirip keyfine bakabilirsin. Ücretini ödersin... Keyfin yerinde olur, bir şeyle uğraşmana gerek kalmaz, oynadığın oyun sorunsuz ve orijinal olur.
Crack işinin her türlüsü batak, mantıklı bir tarafı yok.crackinglerin tek zor yanı kurulum filan gerektirebilmesi ama onun haricinde...
Paran cebinde kaliyorCrack işinin her türlüsü batak, mantıklı bir tarafı yok.