Windows Sürümümü Değiştirmeli miyim?

witlaus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar,
Şu anda Windows sürümüm 8.1
Geçen ay Windows 10 idi fakat yavaşlığından dolayı bu sürüme geri döndürdüm ve "Windows Geri Bildirim Merkezi" uygulamasına baktığımda benim gibi birkaç kişinin daha yavaşlık sorunundan yakındığını ve daha başka Örn: Video Oynatılamıyor, İnternete Bağlanmıyor gibi sorunlar gördüm ve kararımı verip USB'den boot ederek bilgisayarımı Windows 8.1'e döndürdüm. Ben şu anda memnunum fakat bazı tanıdıklarım Windows 10'a yeni güncellemeler geldi, artık daha hızlı vb. dediler. Sizce Windows 10'a geri dönmeye (ya da yükseltmeye) değer mi?
Bu arada bilgisayarı ilk alırken Windows 8.1 idi ve ben sonra Windows 10 yapmıştım. Sistemin kötü diyenler olabilir. Arkadaşlar sistemim yeterli.

mustafaylcn

Asistan
Reaksiyon puanı
37
1 ay içerisinde windows 10'u eskiye göre uçuracak bir güncelleme görmedim. 1 ay önce memnun kalmadıysanız eğer bence şimdilik geri dönmeyin. Ben 10 kullanıyorum ve memnunum. Sadece 1803 güncellemesinde birkaç problem yaşadığım için şimdilik 1709'da bekliyorum.

kerimcan20000

Asistan
Reaksiyon puanı
20
8.1 Sorunlu o yüzden hiç kullanılmıyor
Windows XP Windows 8 den daha popüler
Dünyanın yarısı 7 kullanıyor

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Arkadaşlar,
Şu anda Windows sürümüm 8.1
Geçen ay Windows 10 idi fakat yavaşlığından dolayı bu sürüme geri döndürdüm ve "Windows Geri Bildirim Merkezi" uygulamasına baktığımda benim gibi birkaç kişinin daha yavaşlık sorunundan yakındığını ve daha başka Örn: Video Oynatılamıyor, İnternete Bağlanmıyor gibi sorunlar gördüm ve kararımı verip USB'den boot ederek bilgisayarımı Windows 8.1'e döndürdüm. Ben şu anda memnunum fakat bazı tanıdıklarım Windows 10'a yeni güncellemeler geldi, artık daha hızlı vb. dediler. Sizce Windows 10'a geri dönmeye (ya da yükseltmeye) değer mi?
Bu arada bilgisayarı ilk alırken Windows 8.1 idi ve ben sonra Windows 10 yapmıştım. Sistemin kötü diyenler olabilir. Arkadaşlar sistemim yeterli.
Merhabalar,
Windows 10 da iken tüm driverlarınız güncel miydi? Temiz kurulum mu yapmıştınız? Windows 10'a geri dönün derim. Şuan Win 10 kullanıyorum ve bir sorunu yok.

witlaus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar,
Windows 10 da iken tüm driverlarınız güncel miydi? Temiz kurulum mu yapmıştınız? Windows 10'a geri dönün derim. Şuan Win 10 kullanıyorum ve bir sorunu yok.
Evet, hepsi günceldi. Kurulumu orijinal idi ama Windows 8.1 den aman aman bir performans hızı var mı?

---- Mesajlar birleştirildi ----

8.1 Sorunlu o yüzden hiç kullanılmıyor
Windows XP Windows 8 den daha popüler
Dünyanın yarısı 7 kullanıyor
Windows 8.1'in neresi sorunlu? Ben daha göremedim.

Son düzenleme:

Wiseguy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Hız farkı bekleme!

Diğer taraftan sorunsuz işletim sistemi en iyi işletim sistemidir.

8.1 sorunsuz ise, 8.1 ile devam et!

Bence en iyi işletim sistemi Windows 7'dir.

Açıkçası 10'da çok önemli bir gelişme yok.

Diğer taraftan bahsettiğin 10 sorunları giderilmiş de olabilir...

kerimcan20000

Asistan
Reaksiyon puanı
20
windows 10 ile windows 8 in uyumluluk ve performans sorunları var yani çok fazla sistem belleği harcıyorlar ve güvenlik açığı çabuk oluşuyor en iyi windows 7 64 bit