RAM 4 gb gta v de sıkıntı olurmu 30 fps olsa yeterpubg ve bf1 de 30-35 fps alırsın ama diğerlerinde rahat oynarsın kasmadan
Şu anki haliyle orda yazdığım oyunları oynatirmi gta v Just cause 3 rise of tomb rider4gb ram daha tak.
Sonrasın da ekran kartı değişimi yaparsın.
SSD işletim sistemini hızlandırır.
Şu anki ram 337 TL para biriktirmek lazimŞu anki haliyle orda yazdığım oyunları oynatirmi gta v Just cause 3 rise of tomb rider
Şu anki ram 337 TL para biriktirmek lazimŞu anki haliyle orda yazdığım oyunları oynatirmi gta v Just cause 3 rise of tomb rider
Kasar dediğin 30 fpsin altına dusermiJust cause bilmem.
Kasacaktır az biraz diğerleri de.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Tomb Raider tatlı bir oyun az kasıcak.
---- Mesajlar birleştirildi ----
GTA 5 az kasar.
4gb ram eklersem sorun çözülür muŞu anki ram 337 TL para biriktirmek lazim
Kasar dediğin 30 fpsin altına dusermi
EminmisinKasma yapmaz hiçbirinde.
Evet.Eminmisin
Alamaz pubgde 30-35 fps 640x480de mi oynatmayı düşünüyorsun adamıpubg ve bf1 de 30-35 fps alırsın ama diğerlerinde rahat oynarsın kasmadan
Sende bilgisayardan anladığını mı düşünüyorsun??Alamaz pubgde 30-35 fps 640x480de mi oynatmayı düşünüyorsun adamı
Tamam sen yardımcı ol arkadaşa oynat pubg ben karışmıyorum bir şeyeSende bilgisayardan anladığını mı düşünüyorsun??Alamaz pubgde 30-35 fps 640x480de mi oynatmayı düşünüyorsun adamı
Steam de indirim var ya şimdi alsam gta v sistemi yükseltince indirsem olurmuTamam sen yardımcı ol arkadaşa oynat pubg ben karışmıyorum bir şeye
Al gta V şimdi de İndirsen oynarsın da kurulum çok uzun sürüyor haberin olaSteam de indirim var ya şimdi alsam gta v sistemi yükseltince indirsem olurmuTamam sen yardımcı ol arkadaşa oynat pubg ben karışmıyorum bir şeye
Tamamdır 30 fps alirmiyimAl gta V şimdi de İndirsen oynarsın da kurulum çok uzun sürüyor haberin ola
Alırsın, grafikleri düşürmeyi biliyorsun değil miTamamdır 30 fps alirmiyimAl gta V şimdi de İndirsen oynarsın da kurulum çok uzun sürüyor haberin ola
EvetAlırsın, grafikleri düşürmeyi biliyorsun değil mi
Tamamdır teşekkür ederimram biraz düşük görünebilir ama diğer özellikleri iyi. ram'i biraz yükseltirseniz çok iyi olacaktır.