böyle bir secenek var mı ?

tuttumseni

Asistan
Reaksiyon puanı
47
şimdi ben evde pckullanıyom ama pc yi sadece ben kullanmıyom malesef bu yüzden pc de windows 10 daki instgram hesabı falan acık birakamiyorum yada forumlarda kayıtlı şifreler veya gmail uygulmasını pc de acık bırakamıyorum acık görürlerse karıstırılar bbenim iistediğim sey pc de 2 tane oturum acmak diğeri tamamıyla bana ait olaccak bütün uygulalar vsvs acık birakabileceğim rahatlıkla ama oturumda bunlar gözükmeyecek veya bildirim verymeyecek az cok ne demek istedğimi anlamıssınızdır böyle bir secenek vvar mı **??*

quaresma71

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Yeni kullanıcı oluşur şifre koy yeni kullanıcıdakı google Chrome verileri sadece o oturumda kalıyor kayıtlı şifreler Vs. şuna dikkat et sadece aynı google hesabıyla ikisinden de oturum açarsan arama tahminleri yani arama geçmişi aynı olur

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
şimdi ben evde pckullanıyom ama pc yi sadece ben kullanmıyom malesef bu yüzden pc de windows 10 daki instgram hesabı falan acık birakamiyorum yada forumlarda kayıtlı şifreler veya gmail uygulmasını pc de acık bırakamıyorum acık görürlerse karıstırılar bbenim iistediğim sey pc de 2 tane oturum acmak diğeri tamamıyla bana ait olaccak bütün uygulalar vsvs acık birakabileceğim rahatlıkla ama oturumda bunlar gözükmeyecek veya bildirim verymeyecek az cok ne demek istedğimi anlamıssınızdır böyle bir secenek vvar mı **??*
Merhabalar,
Evet var. Windowstan yeni kullanıcı oluşturarak istediklerenizi yapabilirsiniz.

tuttumseni

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Merhabalar,
peki uygulama bildirimleri gitmesin diğer kullanıcıya yani söyle olacak bir tanesi şifreli olacak o benim oturumum diğeride eve gelenlerin sifresiz olarak acacak

quaresma71

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Merhabalar,
peki uygulama bildirimleri gitmesin diğer kullanıcıya yani söyle olacak bir tanesi şifreli olacak o benim oturumum diğeride eve gelenlerin sifresiz olarak acacak
Uygulama bildirimlerini gideceğini hiç sanmıyorum iki kullanıcıdan da aynı gmaile girmediğin sürece istersen yeni bir kullanıcı oluştur sana mesaj atayım gmailden deneyelim için rahat etsin [emoji23]

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Aynen. Kendi kullanıcınıza şifre koyun daha sonra kimse giremez.

tuttumseni

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Son düzenleme: