Какой-то парень
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 602
Açık olarak onların mesajlarını araştırdım. Tirivirsp'ın mesajı 16.23 saatinde yapılmış fakat mapavrili'nin mesajı 16.25 saatinde yapılmış. İlginç.
Bir destek de @ConfickerBelasi 'ndan, yetkililer ilgilensin lütfen veya mantıklı bir açıklama yapılsın. Taktım ben bu iki hesaba.@mapavrili @tiriviriap aynı kişi troll onlar.
Beğenmek güzeldir..
Gerekli kontroller yapılıyor. Kimlerin multi üyelik yaptığını belirleyip tatile gönderiyoruz.@by efsane hocam Bence hesapların IP Adresinin tiriviriap ile aynı olup olmağını kontrol edebilir. Böyle etikeiyim bari.
Beğenmek güzeldir..![]()
Bence tiriviap'ı buradan çağırıp konuşsun bakalım.Gerekli kontroller yapılıyor. Kimlerin multi üyelik yaptığını belirleyip tatile gönderiyoruz.![]()
Benimde kastım o değildiyanında başka biri daha yatarsa neden olmasın.Ama benim bahsettiğim o değil.Yatarak cebine para giren var mı ki![]()
Android 4.4.4 mü neden rom kurmuyorsun
Aynen bana da yapıyor sapığımız mısın olum
Hangi miting genelde sıkıntı çıkmaz amaBir miting yüzünden insanlar neden mağdur ediliyor? Koskoca meydana giremiyoruz üstelik ankara gibi bir yerde. Kaç saattir orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama yok.!. Sırf bu yüzden randevumuzu kaçırdık.!. Gerçekten sıktı artık. Bir günümüz böylece mahvoldu.
4.4.4 diye sürüm mü vardı ya, Galatasaray'ı andırdı bana; bir ara 4'lerin takımıydı.Android 4.4.4 mü neden rom kurmuyorsun![]()
Baktım şimdi ince'ninmiş valla haberde gördüğüm kadarıyla izmirde de olmuş aynısı yoğun kalabalık nedeni ile geçmiş olsun fiyelim umarım önemli bir şey kaçırmadınız.Bir miting yüzünden insanlar neden mağdur ediliyor? Koskoca meydana giremiyoruz üstelik ankara gibi bir yerde. Kaç saattir orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama yok.!. Sırf bu yüzden randevumuzu kaçırdık.!. Gerçekten sıktı artık. Bir günümüz böylece mahvoldu.
Açılımı nedir bu TFP'nin? Belki izlemişimdir.Aranızda hiç mi 2013'de TFP izleyen yok?
2.2.2 nin yanında bir hiç.Şaka bir yana dediğin doğru adeta androidin windows 7 si.Şu ana kadar gördüğüm en kararlı android sistemi sürümü.4.4.4 diye sürüm mü vardı ya, Galatasaray'ı andırdı bana; bir ara 4'lerin takımıydı.Şimdi 4 yıldızı var tabi, o ayrı mesele. Şaka bir yana, 4.4.2 adamdır.
2.2.2, Android'in Windows XP'si mi oluyor o zaman?2.2.2 nin yanında bir hiç.Şaka bir yana dediğin doğru adeta androidin windows 7 si.Şu ana kadar gördüğüm en kararlı android sistemi sürümü.4.4.4 diye sürüm mü vardı ya, Galatasaray'ı andırdı bana; bir ara 4'lerin takımıydı.Şimdi 4 yıldızı var tabi, o ayrı mesele. Şaka bir yana, 4.4.2 adamdır.
4.4.4 diye sürüm mü vardı ya, Galatasaray'ı andırdı bana; bir ara 4'lerin takımıydı.Android 4.4.4 mü neden rom kurmuyorsun![]()
Şimdi 4 yıldızı var tabi, o ayrı mesele. Şaka bir yana, 4.4.2 adamdır.
Hayır benim anlamadığım siz böyle adamlara atıp tutuyorsunuz ama adamlarda biz multi hesap değiliz gibi hiçbir açıklama yapmıyorAtsana videoyu seçim bölümüne bir bakalım.Allah'ım sen bu millete özellikle belli bir kitleye sorgulama ve düşünme kabiliyeti ver.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Felakete gidiyoruz Emin Çapa denk geldi dinliyordum moralimi bozdu. Allah yardımcımız olsun.
Yalnız seçime bir gün kaldı tık yok değil mi @tiriviriap @mapavrili ya da zaten aynı kişisiniz birini etiketlesem fark etmez.
Biliyorlar çünkü bak seçime ne kadar kaldı ses yok.Hayır benim anlamadığım siz böyle adamlara atıp tutuyorsunuz ama adamlarda biz multi hesap değiliz gibi hiçbir açıklama yapmıyor
Bence çokta büyütmemek gerek seçimi nasıl olsa değişiklik olmayacakBiliyorlar çünkü bak seçime ne kadar kaldı ses yok.Hayır benim anlamadığım siz böyle adamlara atıp tutuyorsunuz ama adamlarda biz multi hesap değiliz gibi hiçbir açıklama yapmıyor
Siyaset tartışması yapmıyoruz ama neyseBeyler konuları karıştırmayalım.Seçim bölümü değil biliyorsunuz..
Neden win7 yüklüyorsunSonunda bilgisayarım formatlandı. Windows 7 yüklenmiyor.
Hayır Windows 7 yüklenemiyor yeni nesil işlemciden dolayı demek istedim.Neden win7 yüklüyorsun
İşlemcin kaçıncı nesildi ki? 7. nesil ve üstüne Windows 7 desteği yok.Sonunda bilgisayarım formatlandı. Windows 7 yüklenmiyor.