- Reaksiyon puanı
- 1,459
G7 al abi birde sabrı LG'den öğren.O filmlerdeki sakin sifulara dönersin valla pamuk gibi olursun.kaçırdım gül gibi S9 plus modelini 3800TL ye gelecekti TR garantili
G7 al abi birde sabrı LG'den öğren.O filmlerdeki sakin sifulara dönersin valla pamuk gibi olursun.kaçırdım gül gibi S9 plus modelini 3800TL ye gelecekti TR garantili
Ben 3 ay severek kullandım sorunlar ve o vahim kaza olmasa idi ama yapacak bişey yok en azından kalemi az kullandığımı farketttim ama harika telefon tabi SD835 işlemcili.Telefonun fiyatı dahada düşmeye başladı ama nedense Note 8'in fiyatı hiç düşmüyor. Bu kadar çok mu beğenildi yahu![]()
Bilgisayarda daha fazla deneme yapmayı bırakmalısın.Evet bugün Windows 8.1'den kurtuluyorum şimdi Windows 10 Build 1507 x64 Türkçe iso dosyasını indirdim ve USB aygıtım için yeterli. Windows 8.1 gerçekten bilgisayarım için pek iyi değil.
Aynı tavsiyeyi ben de işin içinde biri olarak yapabilirim servise gittiğimde ilk sözüm bu " kurcuklamayın demedim mi "Evet bugün Windows 8.1'den kurtuluyorum şimdi Windows 10 Build 1507 x64 Türkçe iso dosyasını indirdim ve USB aygıtım için yeterli. Windows 8.1 gerçekten bilgisayarım için pek iyi değil.
Pc denemelerini acilen bırakman gerekiyor.Evet bugün Windows 8.1'den kurtuluyorum şimdi Windows 10 Build 1507 x64 Türkçe iso dosyasını indirdim ve USB aygıtım için yeterli. Windows 8.1 gerçekten bilgisayarım için pek iyi değil.
Doktordan temiz ikinci el tavsiyeDoktor tavsiyesi diyebiliriz.![]()
demiştim ben çöker diyeSteam çöktü mü ?
Ekli dosyayı görüntüle 43305
Kendine geldi.demiştim ben çöker diye![]()
zengin oldum desene altın gibi bir adam diyordumHakkımda Ne Düşünüyorsan Allah Sana Bin Mislini Versin
Amin
G2 efsaneydi be, demeyin öyle. O telefonu düşürdüğüm için çok üzülüyorum.G7 al abi birde sabrı LG'den öğren.O filmlerdeki sakin sifulara dönersin valla pamuk gibi olursun.kaçırdım gül gibi S9 plus modelini 3800TL ye gelecekti TR garantili
Zenginler Sıralamasında ilk 5'e giresin harcayacak yer bulamazsın inşallahzengin oldum desene altın gibi bir adam diyordum![]()
Çöp Qualcoom'dan iyidir Exynos. 835'de olmayan 4K 60 FPS video kaydı orta segment 710'da var. 835 alanlar bildiğin enayi konumunda şuan. S7'ye Oreo geldi. Başka bir çehreye büründü cihaz. 2 senelik cihaz gayet iyi çalışıyor hala.ben bir kaç Exynos ve SD işlemci karşılaştırması izleyim bari Exynos uzun vadede sıkıntı hala
kafamı karıştırmaÇöp Qualcoom'dan iyidir Exynos. 835'de olmayan 4K 60 FPS video kaydı orta segment 710'da var. 835 alanlar bildiğin enayi konumunda şuan. S7'ye Oreo geldi. Başka bir çehreye büründü cihaz. 2 senelik cihaz gayet iyi çalışıyor hala.
MİUİ'li 821'li Mİ5S var 821 eş değeri 8890. Deneyim olarak fark yok. Belki de S7 daha iyi. Kaldı ki S7'nin Exynos'u Throttle konusunda biraz dengesiz. Ben ucuz olmadığı sürece daha Qualcoom almam. Adamı enayi yerine koyuyorlar. 710 meselesinden önce Qualcoom'u severdim. 710'a 4K 60 FPS video kaydını eklemeyeceklerdi.kafamı karıştırmasentetik testleri zaten onaylamıyorum bana gün içi son kullanıcı olarak gel
evet haklısın güncelleme olsun voLTE desteği olsun bir çok artısı var işte bunlardan vazgeçmek kolay değil hele ki Türkiye gibi bir yerde yaşıyorsak.
835'in ne gücü ile ne de yapay zeka gücü ile yarışabilir 710. İçindeki ISP daha yeni olduğu için çekebiliyor. 835'e de konulabilirdi bu. Şuan hala 710'lu cihazlar ile 835'li cihazlar arasındaki fiyat farkı uçurum. 835'li Note 8 800 dolar, 710 Mİ8 SE 300 dolar.Sanırım yapay zeka ile ilgili bir şey eklemişler SD710'a. Yeni bir seri olduğu için 4K 60FPS gibi yeni bir özelliği kullanıyor olabilir.
Ama sizi anlıyorum. Üst seviye işlemcilerine de bu özelliği getirmeliydi.