Der Spiegel : Erdoğan gibi çalışkanı yok ! Seçimleri o kazanacak...

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Alman medyasında yayınlanan Erdoğan analizi: Gece yarısına kadar ofiste...
Der Spiegel'de yayınlanan analizde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gece yarılarına kadar ofiste çalışmalarına devam ettiği ve notlarla doldurduğu bir defteri yanında taşıdığı belirtildi.


24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Alman medyasının gözü Türkiye'de.
Ülkede yayın yapan Der Spiegel dergisinde Maximilian Popp imzasıyla yayınlanan analizde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışkanlığına vurgu yapıldı.
GECE YARILARINA KADAR OFİSTE
Erdoğan'ın hükümetin her türlü meselesini kontrol ettiğinin belirtildiği yazıda, yapılan çalışmaların gece yarılarını bulduğu ifade edildi.
Yazının devamında, Türkiye'de hiçbir siyasetçinin ülkeyi Erdoğan gibi yönetemediği de belirtildi.
"NOTLARLA DOLU DEFTERİ..."
İşte yazıdan bir kısım;
"Erdoğan hala dayanılmaz bir programı göğüslüyor. Erdoğan bakanları, belediye başkanlarını kabul ediyor; ne kadar küçük olursa olsun hükümetin her türlü meselesini kontrol ediyor. Notlarla doldurduğu bir defteri yanında taşıyor. Gece yarısından önce eve gittiği nadirdir ve çalışanlarından da o saate kadar ofiste kalmasını istiyor.
Bu kişi 15 yıldan beri Türkiye’yi önce Başbakan sonra Cumhurbaşkanı olarak daha önce hiç bir siyasetçinin yönetmediği kadar bir süredir yönetiyor."


********************************************************************************************************************************************


Der Spiegel: Erdoğan seçimleri kazanacak

Almanya'da yayın yapan Der Spiegel dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim hamlesiyle muhalefeti gafil avladığını yazdı.

1529335005013.png


Beştepe’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim kararı aldıklarını duyurdu.
Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin 24 Haziran’da yapılacağını açıklaması siyaset koridorlarını hızlandırdı.
ALMANLARIN GÖZÜ SEÇİMLERDE
Türkiye’de yaşanan siyasi hareketlilik, Alman basını tarafından yakın takibe alındı.
“ERDOĞAN KAZANACAK”

Ülkede yayın yapan Der Spiegel dergisinde Maximilian Popp’un imzasıyla çıkan yazıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimleri kazanacağı ifadelerine yer verildi.
“MUHALEFET GAFİL AVLANDI”

“Erdoğan, bu çıkışıyla muhalefeti gafil avladı.” diyen Alman gazeteci, muhalefetin bu dönemde zayıf gözüktüğüne dikkat çekti. Kaynak: Ensonhaber
“HER ŞEYE RAĞMEN…”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “ılımlı siyasetçi” olarak nitelendirildiği yazı, şu ifadelerle noktalandırıldı: “Her şeye rağmen Erdoğan’ın ekonomik ve lojistik üstünlüğü seçimi kazanmak için yeterlidir.”
 

umito

Öğrenci
Katılım
2 Temmuz 2015
Mesajlar
49
Reaksiyon puanı
14
Puanları
8

M3ric

Asistan
Katılım
17 Mart 2009
Mesajlar
132
Reaksiyon puanı
109
Puanları
43
Onlarda anladı yıkamıyacaklarını iyi geçinelim bari diyorlar
Onun gercegi dusmanimin dusmani dostumdur olmasin. Yahudi bosuna madalya vermedi Erdogan'a. Istemedigi adama neden dunyada emsali olmayan, sadece Yahudilere verdikleri seref madalyasini versinler? De hadi, bekliyorum.
 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
Yanına çekmek istediklerinden fakat Erdoğan postayı koydu "one minute" ile :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst