stajyer avukata laptop tavsiyesi

hangi laptop

• monster 1

• monster 2

• lenovo

• civar fiyatlarda macbook

• diğer(belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mrnobodyyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. yakın zamanda stajyer avukat olarak bir büroda işe başlayacağım , büro laptopum olması gerektiğini söyledi. laptop piyasasından pek haberim yoktu fiyatlar uçmuş.Vatan'a gittiğimde oyun düşünmüyorsan apple öneriyorum kesinlikle dedi. internetten yaptığım araştırmalarda apple'a o paraları vermektense çok daha iyi özelliklerde üstelik üst düzey oyun oynayabileceğim laptoplar buldum ve seçenekleri 3 e kadar indirdim. sizden ricam bu 3 ü arasından hangisini almalıyım(oyun çok oynamasam da arada açtığımda iyi performans almam benim için önemli.)

monster 1

monster 2

lenovo
bunların yerine bu fiyatlarda önereceğiniz laptop tavsiyelerine de açığım ve ayrıca sizce bu paraları verirken hepsiburada ve gittigidiyor gibi sitelere güvenebilir miyim , garanti hizmetleri nasıl ? cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bu ürünü tavsiye ederim öncelikle ama bazı özelleştirmeler yapsak daha iyi olur.

Abra A5 V13.4 15.6" Gaming Laptop
  • 2x8 GB toplamda 16 GB 2666 MHz bellekler. +528 TL
  • Samsung 256 GB SSD. +200 TL
  • Birde isterseniz HDD ekleyelim. Seagate Firecuda 1 TB HDD. +325 TL.
Bütçe fazla gelirse ilk etapta belleği sadece 8 GB 2666 MHz yapabilirsiniz.

mrnobodyyyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ürünü tavsiye ederim öncelikle ama bazı özelleştirmeler yapsak daha iyi olur.

Abra A5 V13.4 15.6" Gaming Laptop
  • 2x8 GB toplamda 16 GB 2666 MHz bellekler. +528 TL
  • Samsung 256 GB SSD. +200 TL
  • Birde isterseniz HDD ekleyelim. Seagate Firecuda 1 TB HDD. +325 TL.
Bütçe fazla gelirse ilk etapta belleği sadece 8 GB 2666 MHz yapabilirsiniz.

bilgisayar parçalarından çok anlamadığımdan soruyorum mazur görün :)
ilk yazdığınız bellekler 16 gb olarak bilgisayarda gözüküyor zaten
256 gb ssd 'de var cihazda 1 tb de hdd var bunları neden yazdınız :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
bilgisayar parçalarından çok anlamadığımdan soruyorum mazur görün :)
ilk yazdığınız bellekler 16 gb olarak bilgisayarda gözüküyor zaten
256 gb ssd 'de var cihazda 1 tb de hdd var bunları neden yazdınız :)
Bellekler 2666 MHz değil ayrıca SSD de benim dediğime göre daha yavaş. Ayrıca Windows 10 olması da gereksiz masrafa yol açıyor.

erentcolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
Merhabalar, avukatlık stajyerlerinin bildiğin gibi staj süresi hayli uzun, bu nedenle de seni en azından 1 yıl götürebilecek bir bilgisayar alman gerekiyor. Verdiğin seçenekler içerisinde bana kalırsa en ideali Lenovo. Biz Kocaeli Avukat Büromuz bünyesindeki stajyerlerimize(çoğu zaman 2 adet stajyer oluyor) Lenovo'nın LENOVO 81A5007WTX/IDEAPAD-120S/INTEL-N3350/4GB/128GB/14 Clamshell ürününü veriyoruz, elbette büroda oldukları süre boyunca :) Uzun sayılabilecek bir süredir de bu bilgisayarlarla devam ediyoruz ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Stajyerlikle ilgili yardımcı olabileceğim herhangi bir konuda iletişime geçersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

hode41

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar, avukatlık stajyerlerinin bildiğin gibi staj süresi hayli uzun, bu nedenle de seni en azından 1 yıl götürebilecek bir bilgisayar alman gerekiyor. Verdiğin seçenekler içerisinde bana kalırsa en ideali Lenovo. Biz Kocaeli Avukat Büromuz bünyesindeki stajyerlerimize(çoğu zaman 2 adet stajyer oluyor) Lenovo'nın LENOVO 81A5007WTX/IDEAPAD-120S/INTEL-N3350/4GB/128GB/14 Clamshell ürününü veriyoruz, elbette büroda oldukları süre boyunca :) Uzun sayılabilecek bir süredir de bu bilgisayarlarla devam ediyoruz ve herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Stajyerlikle ilgili yardımcı olabileceğim herhangi bir konuda iletişime geçersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşıma laptop bile vermemişlerdi sadece çay taşıyordu :D dosyaları düzenliyordu sekreter gibi :D