mrnobodyyyy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar merhaba. yakın zamanda stajyer avukat olarak bir büroda işe başlayacağım , büro laptopum olması gerektiğini söyledi. laptop piyasasından pek haberim yoktu fiyatlar uçmuş.Vatan'a gittiğimde oyun düşünmüyorsan apple öneriyorum kesinlikle dedi. internetten yaptığım araştırmalarda apple'a o paraları vermektense çok daha iyi özelliklerde üstelik üst düzey oyun oynayabileceğim laptoplar buldum ve seçenekleri 3 e kadar indirdim. sizden ricam bu 3 ü arasından hangisini almalıyım(oyun çok oynamasam da arada açtığımda iyi performans almam benim için önemli.)
monster 1
monster 2
lenovo
bunların yerine bu fiyatlarda önereceğiniz laptop tavsiyelerine de açığım ve ayrıca sizce bu paraları verirken hepsiburada ve gittigidiyor gibi sitelere güvenebilir miyim , garanti hizmetleri nasıl ? cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim
monster 1
monster 2
lenovo
bunların yerine bu fiyatlarda önereceğiniz laptop tavsiyelerine de açığım ve ayrıca sizce bu paraları verirken hepsiburada ve gittigidiyor gibi sitelere güvenebilir miyim , garanti hizmetleri nasıl ? cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim