İphone X için kablosuz kulaklık önerisi ?

atesso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. İphone X sipariş verdim ve rahat kullanım ve kaliteli ses sağlayacak kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum. Sizce Airpods mu almalıyım yoksa ikinci el 800 tl'ye Beats Solo 3 mü ? Sadece günde 5-6 saat müzik ve video izliyorum. Yada max 800 tl civarında kablosuz bir model öneriniz var mı?

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Beats solo 3. Ben earpods kullandım müzik dinlemek içn hiç elverişli değil hoparlör gibi, airpodsun aşırı farklı olacağını sanmam.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Airpods un ses kalitesi earpodsttan çok farklı değilmiş kullanıcılar öyle söylüyor yani iyi bi ses kalitesi yok.3 aydır gear iconx2018 kullanıyorum ses seviyesi yeterli ses kalitesi çok iyi özellikle bassları temiz ve düzgün aktarıyo kulağa çok güzel oturuyo sadece takmasına alışmak biraz zaman alıyo ama alışıncada müziği zirvelerde yaşıyorsun.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Airpods un ses kalitesi earpodsttan çok farklı değilmiş kullanıcılar öyle söylüyor yani iyi bi ses kalitesi yok.3 aydır gear iconx2018 kullanıyorum ses seviyesi yeterli ses kalitesi çok iyi özellikle bassları temiz ve düzgün aktarıyo kulağa çok güzel oturuyo sadece takmasına alışmak biraz zaman alıyo ama alışıncada müziği zirvelerde yaşıyorsun.
Dışarı ne kadar ses veriyo ?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Dışarı ne kadar ses veriyo ?
O biraz fazla hocam ama ben daha önce earpods kullanıyodum şuanda ekstra olarak kutu içinden çıkan akg kulaklığı kullanıyorum ikisine göre dışarıya daha az ses veriyo onuda belirtmiş olayım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Beats solo 3 tam bir müzik kulaklığı. Airpods ise bildiğimiz earpodsun kablosuzu

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
O biraz fazla hocam ama ben daha önce earpods kullanıyodum şuanda ekstra olarak kutu içinden çıkan akg kulaklığı kullanıyorum ikisine göre dışarıya daha az ses veriyo onuda belirtmiş olayım
Akgninki iyi mi ses falan olarak ? 70 80 e satiliyo ya onlar apple urunlerine olur mu?

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Akgninki iyi mi ses falan olarak ? 70 80 e satiliyo ya onlar apple urunlerine olur mu?
Samsung 100 dolarlık kulaklığı kutu içine koyduk demiş eğer bu kulaklık 100 dolarsa ben bidaha müzik dinlemem verdiği deneyim 30 40 liralık kulaklkklarla aynı bilmiyorum ıconx kullandıktan sonra belki bana öyle gelmişte olabilir ama bi akg kalitesi yok en sevdiğim yönü kullanılan malzeme çok kaliteli kumaş ip gibi bişey kullanmışlar dokunması güzel oluyo :)

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Samsung 100 dolarlık kulaklığı kutu içine koyduk demiş eğer bu kulaklık 100 dolarsa ben bidaha müzik dinlemem verdiği deneyim 30 40 liralık kulaklkklarla aynı bilmiyorum ıconx kullandıktan sonra belki bana öyle gelmişte olabilir ama bi akg kalitesi yok en sevdiğim yönü kullanılan malzeme çok kaliteli kumaş ip gibi bişey kullanmışlar dokunması güzel oluyo :)
Hmm teşekkürler.

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,491
ben olsam airpods alırdım

atesso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Siz böyle earpodsla kıyaslayınca ﹰAirpodsu almak mantıksız geldi bir an. Çok kullanışlı olacağına eminim ama ses kalitesi hakkında dediğiniz gibi tereddütlerim var. Aslında Hi-fi teknolojisine sahip kulaküstü kulaklıklara bakıyorum onlar da ortalama 1400 tl civarından başlıyor. Şimdilik beats almak mantıklı gibi duruyor tabi onuda denemek lazım

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Madem konuyu açmışsın ben de sorayım bari :) Airpods hariç çok da pahalı olmayan Plantronics Backbeat Go3 var bu kulaklık nasıl bilenler aydınlatsın :)

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bu aralar spor yapıyorum evet. Müzik dinlemeyi severim yolculuklarda da üzmesin tabi :)

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014

atesso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tekrardan merhaba dostlar. Bir çok kulaklık denedim ve en sonunda Airpods aldım ses kalitesi gerçekten güzel geldi earpodstan baya farkı var özellikle X ile uyumu mükemmel alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Tekrardan merhaba dostlar. Bir çok kulaklık denedim ve en sonunda Airpods aldım ses kalitesi gerçekten güzel geldi earpodstan baya farkı var özellikle X ile uyumu mükemmel alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Bende note 8 le gear ıconx 2018 kullanıyorum geçen bi karşılaştırmada birine sordum airpodsun ses kalitesi olarak earpodsttan çok bi farkı yok demişti sende çok farklı diyosun gerçekten nasıl bi performans sergiliyo çok merak ettim

atesso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende note 8 le gear ıconx 2018 kullanıyorum geçen bi karşılaştırmada birine sordum airpodsun ses kalitesi olarak earpodsttan çok bi farkı yok demişti sende çok farklı diyosun gerçekten nasıl bi performans sergiliyo çok merak ettim
Bende almadan önce yoktur diye tahmin ediyordum ama earpodsa göre ses seviyesi yükseltilmiş bassları oldukça kuvvetli ve ses kalitesi düzenlenmiş. Belki benim kulaklarım çok hassas olduğu için ayırt edebildim bu tür olaylarda herkes birbirinden ayıramayabilir. Airpodsu almamdaki olaylardan birisi de çok rahat kullanımı olması oldu, şahsen ben bir işverenim ve şirket ortamında Airpods diğer kulaklıklar gibi sırıtmıyor ve şarjı gün boyu rahat yetiyor. Bana kalırsa almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir. Sormak istediğiniz şeyler olursa konuya ekleme yaparım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Teşekkürler ?

Son düzenleme:

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Bende almadan önce yoktur diye tahmin ediyordum ama earpodsa göre ses seviyesi yükseltilmiş bassları oldukça kuvvetli ve ses kalitesi düzenlenmiş. Belki benim kulaklarım çok hassas olduğu için ayırt edebildim bu tür olaylarda herkes birbirinden ayıramayabilir. Airpodsu almamdaki olaylardan birisi de çok rahat kullanımı olması oldu, şahsen ben bir işverenim ve şirket ortamında Airpods diğer kulaklıklar gibi sırıtmıyor ve şarjı gün boyu rahat yetiyor. Bana kalırsa almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir. Sormak istediğiniz şeyler olursa konuya ekleme yaparım.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Teşekkürler ?
Peki hocam anladım sağolun hayırlı olsun :)