Palit gtx 1060 jetstream

Sinyore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba palit gtx 1060 jetstream 6gb almayı düşünüyorum fiyatı uygun araştırdım herkes iyi bir Ekran kartı diyor ama ben yinede emin olamadım msi la arasında fps farkı olurmu diğer gtx 1060 lara göre daha az fps alırsam almıcam çünkü kartla ilgili düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim normal gtx 1060 performansının aynısı veriyormu en merak ettiğim konu o bu arada işlemcim ryzen 5 2600.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Hayır alabilirsin e.kartları'nın aynı modelleri hepsi chipseti aynı.

---- Mesajlar birleştirildi ----

bir şey değişmiyor PSU almıyorsun korkma.

Son düzenleme:

Sinyore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hayır alabilirsin e.kartları'nın aynı modelleri hepsi chipseti aynı.

---- Mesajlar birleştirildi ----

bir şey değişmiyor PSU almıyorsun korkma.
Tamam ozman msi gaming x falan almaya gerek yok ozman aynı fpsi verecek sonuçta anladığım kadarıyla.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Aradaki fark Termal Dizayn ve soğutma. Artı olarak Overclock Potansiyeli. Galax Oc konusumda zirve bir marka Nvidia tarafında. MSI da sessiz ve performanslı artı olarak OC potansiyeli yüksek bir tasarımla dikkat çekiyor. Şahsen GTX 1060 MSI GamingX kullanmaktayım ve keşke şunu alsaymışım demedim.

Sinyore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aradaki fark Termal Dizayn ve soğutma. Artı olarak Overclock Potansiyeli. Galax Oc konusumda zirve bir marka Nvidia tarafında. MSI da sessiz ve performanslı artı olarak OC potansiyeli yüksek bir tasarımla dikkat çekiyor. Şahsen GTX 1060 MSI GamingX kullanmaktayım ve keşke şunu alsaymışım demedim.
1060 alacaksan bunu öneririm. Piyasadaki en güçlü 1060 kartı. O.C. potansiyeli aşırı fazla ve daha fazla bant genişliği sunuyor. Özel üretimdir ve sınırlı sayıda vardır.

Gigabyte AORUS Nvidia GeForce GTX 1060 6GB 192Bit GDDR5 Fiyatı
Sanırım bi konuda pişman oldum bügün baktım bende şuan bu pc var ve 40 tl falan daha az bi fiyata bunu alsaymışım 1080p de daha fazla fps alıp ram frekans hızımda daha fazla olcaktı 3000 mhz benim aldığım 2666 mhz pişmanım ilerde ryzen 2600 daha avantajlı ama ilerde ne yapıp yapmıcağım belli değil keşke 40 tl ucuz verip 1080p oynıcağım oyunları daha fazla fps alırdım 2k 4k da gözüm yoktu renderda yapmıcaktım bile bile fpsten kıstım :(