Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
1528556041001.png


Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Everton'la Davy Klaassen'i 2 yıl kiralamak için prensipte anlaştı. Hollandalı yıldızın sevgilisinin "kartal" paylaşımı heyecanlandırdı. Beşiktaş, Bursaspor'un kalecisini gündemine aldı. Sturridge iddiası her geçen gün kuvvetleniyor. Salvio için kıyasıya pazarlık. Mario Balotelli için Şenol Güneş'ten onay bekleniyor. İşte 9 Haziran'a ait son dakika Beşiktaş transfer haberleri...


Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...ASpor'un iddiasına göre Beşiktaş, Everton'la Hollandalı 10 numara Davy Klaassen'in 2 yıllığına kiralanması konusunda anlaştı. Hollandalı futbolcunun sevgilisi Laura Christel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kartal emojisi kullanınca Beşiktaş taraftarları heyecanlandı. Bu arada Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan Klaassen için Come to Beşiktaş kampanyası başlattı.

Transfer çalışmaları kapsamında birçok mevkiye oyuncu bakan Beşiktaş Yönetimi, sürpriz şekilde Bursaspor kalecisi Harun Tekin’i gündemine aldı. Şu an için kalede bir sıkıntısı olmayan siyah-beyazlı yönetimin, bir sene sonra problem yaşamamak için şimdiden kolları sıvadığı ifade edildi.

Sturridge ihtimali kuvvetleniyor

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde golcü arayışları kapsamında ismi gündeme gelen Daniel Sturridge, yol haritasını belirledi. Liverpool’da Jurgen Klopp’un planları içinde yer almayan Jamaika asıllı İngiliz golcünün ilk hedefi Premier Lig’de bir takımda forma giymek. Eğer bu durum gerçekleşmezse Sturridge’nin Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Beşiktaş, Benfica forması giyen Eduardo Salvio için 10 milyon Euro’luk teklifte bulunurken, Benfica 15 milyon Euro talep etti. Arjantinli kanat oyuncusu da siyah-beyazlılara gelmeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş transfer komitesi, eski futbolculardan Baki Mercimek’e Ferdi Kadıoğlu transferini bitirmesi için yetki verdi. Hollanda’da NEC Nijmegen forması giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon 39 maçta 8 golle oynamıştı. Sezon ortasından beri Beşiktaş’ın transfer gündeminde olan yetenekli futbolcunun ailesiyle yakın ilişkileri bulunan Hollanda doğumlu Baki Mercimek’in transferi bitirmek üzere olduğu öğrenildi.

Juan Jesus için anlaşma sağlandı

Ajansspor'dan Özgür Sancar'ın elde ettiği bilgiye göre ; Beşiktaş, İtalya'nın AS Roma kulübüyle Brezilyalı stoper Juan Jesus için kesin anlaşma sağlandı. İki hafta önce Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yöneticiler Roma'ya giderek, İtalyan kulübünün Sportif Direktörü Monchi ile görüşmüştü.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Tolgay Arslan için İstanbul'a geliyor. Tayfun Korkut'un yönettiği Stuttgart'ın 10 milyon euro'luk bir teklif sunması bekleniyor.

Adı Galatasaray'la anılan Mario Balotelli için Beşiktaş yeniden harekete geçti. Bonservisi olmayan İtalyan yıldız için Şenol Güneş'in onayı bekleniyor.

Beşiktaş, Talisca'nın gitmesinin ardından 10 numara arayışlarını sürdürüyor. Olympiakos'tan Kosta Fortounis en ciddi aday görünüyor. Fikret Orman'ın bonservis pazarlığını 4 milyon euro'ya kadarindirdiği öğrenildi.

Geçen sezonun ara transfer döneminde Cenk Tosun’u renklerine bağlayan Everton, bir diğer Beşiktaşlı futbolcunun peşine düştü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Everton’ın, Cyle Larin’i hedefleri arasına aldığı belirtildi.

Quaresma Şenol Güneş'i de yanında götürüyor

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı ülkesi medyasına verdiği röportajda Çin'e transfer olmayacağını, Arap ülkelerinde de bir daha asla futbol oynamayacağını söyledi. Quaresma Portekiz'e döneceği zaman Şenol Güneş'le birlikte dönmek istediğini belirterek "O Portekiz futboluna katkı yapabilecek bir koç" ifadesini kullandı.

Adı uzun süredir Premier Lig takımlarıyla anılan Oğuzhan Özyakup için Newcastle United'dan gelebilecek teklifi Beşiktaş'ın değerlendirebileceği ifade ediliyor. Akşam'ın haberine göre, İngiliz ekibinin 12 milyon euroluk teklifini değerlendiren yönetim, Arsenal'in yüzde 30'luk payıyla ilgili sorunları aşmaya çalışıyor. Beşiktaş oyuncuyla mukavele uzatmasına rağmen, Arsenal'le sorunları çözemediği için bunu kamuoyuna resmi olarak açıklamamıştı.

Cyle Larin için Everton iddiası

Geçen sezonun ara transfer döneminde Cenk Tosun’u renklerine bağlayan Everton, bir diğer Beşiktaşlı’nın peşine düştü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Everton’ın, Cyle Larin’i hedefleri arasına aldığı belirtildi.

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Roma'nın sağ beki Bruno Peres, Torino'ya transfer oluyor. İtalyan basınının haberine göre Torino, Peres için Roma'ya 1 milyon Euro kiralama ücreti ve 7 milyon Euro satın alma opsiyonlu teklif götürdü. Roma'nın ise bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. Bruno Peres'in Torino'da 25 maç oynaması halinde 7 milyon Euroluk satın alma opsiyonu geçerli olacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sağ bekte Gökhan Gönül ile rekabet edebilecek bir futbolcu almayı planlayan yönetimin hedefinde Basel'de forma giyen Michael Lang var.

Beşiktaş'ın Köln'de forma giyen gurbetçi futbolcu Salih Özcan'la anlaştığı öne sürülmüştü. Alman basını ise bu sezon Bundesliga'da küme düşen Köln kulübünün yöneticilerine dayandırarak verdiği haberle bu iddiaları yalanladı. Şehrin dijital gazetesi "geissblog.koeln", Siyah Beyazlı kulübün Salih ya da Köln'le hiçbir şekilde temasa geçmediğini kaydetti. 20 yaşındaki Özcan'ın takımıyla olan sözleşmesi Haziran 2020'de sona eriyor. (Fanatik)

İspanya'dan Carrassal iddiası

İspanya'nın AS gazetesinin haberine göre Beşiktaş, 20 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Jorge Carrassal'ı transfer etmek istiyor. Sevilla'nın 2016 yılında Kolombiya'nın Millonarios takımından altyapısına kazandırdığı genç oyuncu, geçen sezon Ukrayna ekibi Karpaty Lviv'e kiralandı ve Karpaty Lviv 2 milyon euro bedeli ödeyip genç oyuncunun bonservisini alıp, daha sonra iki katından yüksek bir ücretle satmak istiyor.

Domagoj Vida ile ilgili yeni bir transfer iddiası gündeme geldi. Beşiktaş'ta Domagoj Vida için Watford'dan transfer teklifi iddiaları konuşuluyor. Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş'ın geçen sezonun ara transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida'ya İngilterePremier Lig ekiplerinden Watford talip oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de Hırvat stoper ile ilgili gelebilecek teklif karşısında yönetime onay verebileceği ifade ediliyor.

Pepe

35 yaşındaki milli futbolcu için ülkesi Portekiz'den bir iddia gelmişti. Suudi Arabistan'dan Pepe'yi transfer etmek için dikkat çeken bir teklif geldiği yazılmıştı. Peki Beşiktaş bu teklife ne cevap verecek? Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittihad-Jeddah'ın, tecrübeli futbolcuya menaceri aracılığıyla 7 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Beşiktaş ise Pepe'nin satışına onay vermek için 15 milyon euro istiyor.

Osmanlıspor'da forma giyen ve bir dönem Beşiktaş'ın gündemine de gelen Nijeryalı futbolcu Raheem Lawal, Beşiktaş formalı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.


Kaynak CNN TÜRK
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Klaassen gelirse iyi olur. Tam bize göre. Haberde geçen Sturridge bu gelirse ülkemizde tutulmaz bir oyuncu tozunu attırır.
 

mttzn

Doçent
Katılım
28 Kasım 2013
Mesajlar
872
Reaksiyon puanı
459
Puanları
63
Yaş
31
Beşiktaş bütçe küçülmesine gideceğine göre böyle sansasyonel isimlerin gelmesi pek mümkün gözükmüyor.
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Sizin pek transfere ihtiyacınız yok kadroyu bozmayın sadece 10 numara alın forvette Larin var kesinlikle kötü futbolcu değil. Ayrıca Şenol Güneş gibi bir hoca Larin'i parlatır.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Talisca' yı gördük gittiği yere bakın. Kadroyu korur Larin' in yanına iyi bir golcü alırsak 10 numara pozisyonuna iyi bir topçu alırsak seneye yine güzel bir lig bizi bekliyor demektir.
 

mttzn

Doçent
Katılım
28 Kasım 2013
Mesajlar
872
Reaksiyon puanı
459
Puanları
63
Yaş
31
Beşiktaş bu alır.
Olay Beşiktaş, Galatasaray değil; para meselesi. Geçen sezon Ajax'dan 27m €'ya aldıkları Klaassen'in alıcısı İngiltere liginde mevcut bu adamın Türkiye'ye gelmesi için Talisca gibi bir vizyonu yada para sevgisi kariyerinin önüne geçmiş olması gerekir.
 

BJKolik

Dekan
Katılım
31 Aralık 2016
Mesajlar
6,419
Reaksiyon puanı
6,757
Puanları
113
Olay Beşiktaş, Galatasaray değil; para meselesi. Geçen sezon Ajax'dan 27m €'ya aldıkları Klaassen'in alıcısı İngiltere liginde mevcut bu adamın Türkiye'ye gelmesi için Talisca gibi bir vizyonu yada para sevgisi kariyerinin önüne geçmiş olması gerekir.
Haklısınız anlaşılmış kiralık olarak diye biliyorum ama bekleyip göreceğiz para konusu her kulüp için geçerli. Bu topçuyu beğeniyorum gelir diyorum.
 

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Haklısınız anlaşılmış kiralık olarak diye biliyorum ama bekleyip göreceğiz para konusu her kulüp için geçerli. Bu topçuyu beğeniyorum gelir diyorum.
Beşiktaşın Fikret Orman gibi bir avantajı var sağladığı maddi katkı göz ardı edilemez cenk Marcelo Demba ba 44m Euro civarında gelir elde ettirdi ve alternatif aldığı oyuncuları ucuza aldı büyük verim sağladı.
 

Akkara

Müdavim
Emektar
Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
8,003
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
9,356
Puanları
113
ASpor'un iddiasına göre Beşiktaş, Everton'la Hollandalı 10 numara Davy Klaassen'in 2 yıllığına kiralanması konusunda anlaştı. Hollandalı futbolcunun sevgilisi Laura Christel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kartal emojisi kullanınca Beşiktaş taraftarları heyecanlandı. Bu arada Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan Klaassen için Come to Beşiktaş kampanyası başlattı.
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=2bHyMDiuJgQ

Bazı haberlere göre; Klaassen'e karşılık Cyle Larin takası gündemde imiş.
 
Üst