Başlıkta belirrttiğim gibi gerçek mi ?
Çok fazla filmini izledik, gelecekte kesin olur![]()
Kağıt ittirmek ne kadar zamanda olacak bir iş odaklanabiliyorum.Telekinezi, hidrokinezi, elektrokinezi vs hepsi aslında gerçek şeyler. Ama bunlar için çok uzun süre arınma ve meditasyon gerekiyor. Bir dönem kafayı bu işe taktığım için becermiştim yapmayı. Çakraları falan açıyor, zihni boşaltıyorsun. Kürdan üzerinde duran üçgen biçimli kağıdı daha sonrasında telekinezi ile titretmeyi başarmıştım yada kapalı odada gizli bir yerden bir esinti geldi![]()
Dokunmadan bir kağıdı ittirmeye yarıyor.
Tabi büyüdüğünde böyle oluyorsun.
bende yapmaya çalışıcam.
beyin gücü beynin yüzde yüz kullanılması ile olur diyenler var üç harflilere gerek yok.telekinezi sihir yoluyla yapılabilir belki (gerçek olsa olsa böyle olur), sihir nedir burda onu açıklamaya sayfa yetmez ama işin içine üçharfliler de girerse çarpılırsınız maazALLAH... Bu işler hassas işlerdir.
not: sihir teknoloji yardımıyla da yapılabilir.
Beynin %100 kullanımı mümkün değildir çünkü beyin %100 çalışırsa bilgisayar gibi hata verir, beyin seçerek iş yapar, zıt işler de dahi bütün işleri yapmaya kalkarsa ancak %100 çalışmış olur ve bu durumda insanda zıt durumlar aynı anda yaşanacağı için HATA/LAR oluşur.telekinezi gerçek ama ne kadar gerekli? niye hepimizde yok ? gerekli ve sağlıklı olsaydı her kuluna verirdi Rabbim (C.C) telekinezi gücün yok diye bozulma olsaydı belki o zaman bozulcan.
---- Mesajlar birleştirildi ----
beyin gücü beynin yüzde yüz kullanılması ile olur diyenler var üç harflilere gerek yok.
Yok günah yok cin yok peri bunlar hurafe. Telekinezi gayet basit bir şey çakra aç zihni boşalt yeter . Dini de her halta alet etmeyi bırakın artık! Rabbin sana beyin vermiş kullan diye. Ne gerek var telekineziye diyorsun. Kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş.