Telekinezi Gerçek Mi ?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Telekinezi, hidrokinezi, elektrokinezi vs hepsi aslında gerçek şeyler. Ama bunlar için çok uzun süre arınma ve meditasyon gerekiyor. Bir dönem kafayı bu işe taktığım için becermiştim yapmayı. Çakraları falan açıyor, zihni boşaltıyorsun. Kürdan üzerinde duran üçgen biçimli kağıdı daha sonrasında telekinezi ile titretmeyi başarmıştım yada kapalı odada gizli bir yerden bir esinti geldi :)

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Telekinezi, hidrokinezi, elektrokinezi vs hepsi aslında gerçek şeyler. Ama bunlar için çok uzun süre arınma ve meditasyon gerekiyor. Bir dönem kafayı bu işe taktığım için becermiştim yapmayı. Çakraları falan açıyor, zihni boşaltıyorsun. Kürdan üzerinde duran üçgen biçimli kağıdı daha sonrasında telekinezi ile titretmeyi başarmıştım yada kapalı odada gizli bir yerden bir esinti geldi :)
Kağıt ittirmek ne kadar zamanda olacak bir iş odaklanabiliyorum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kağıt ittirmeye mi yarıyor bu iş yani. :D

fazla zorlayınca taş yada sopa itilebiliyor mu? zorlamadan kastım yellenerek değil ama. hahha :D

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Dokunmadan bir kağıdı ittirmeye yarıyor.
Tabi büyüdüğünde böyle oluyorsun.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
baya iyi değilmi abi ama.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ciddisin demi.

Son düzenleme:

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Böyle bir işin şakasını yapmam. Bir dönem kafayı tamamen takmıştım. Ouija tahtası yapmaktan rüya yastığına, voodoodan astral seyahate hepsini inceledim. Astral seyahate çıkmayı beceremedim ona yanarım ben. Ciddiyim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Dokunmadan bir kağıdı ittirmeye yarıyor.
Tabi büyüdüğünde böyle oluyorsun.

büyüyünce kamera şakacısı mı oluynuyor yani? anlamadım ben hiç bişey.

elemanın anlaşılan yaşı küçüçk, kandırıp durma çocuğu. git evladım sen de işine. gerçek şeylerle uğraş.

Son düzenleme:

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Ben seninle dalga geçiyorum. Arkadaş ile değil. Anlama boş ver. Merakını giderdi isem @colite sorun yok. Söylediklerim gerçek ve olan şeyler.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Gerçekse sıkıntı yok bende yapmaya çalışıcam.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
telekinezi sihir yoluyla yapılabilir belki (gerçek olsa olsa böyle olur), sihir nedir burda onu açıklamaya sayfa yetmez ama işin içine üçharfliler de girerse çarpılırsınız maazALLAH... Bu işler hassas işlerdir.

not: sihir teknoloji yardımıyla da yapılabilir.

Uzak durmalı böyle işlerden diyim son söz.

Reaksiyon puanı
16,128
telekinezi gerçek ama ne kadar gerekli? niye hepimizde yok ? gerekli ve sağlıklı olsaydı her kuluna verirdi Rabbim (C.C) telekinezi gücün yok diye bozulma olsaydı belki o zaman bozulcan.

telekinezi sihir yoluyla yapılabilir belki (gerçek olsa olsa böyle olur), sihir nedir burda onu açıklamaya sayfa yetmez ama işin içine üçharfliler de girerse çarpılırsınız maazALLAH... Bu işler hassas işlerdir.

not: sihir teknoloji yardımıyla da yapılabilir.
beyin gücü beynin yüzde yüz kullanılması ile olur diyenler var üç harflilere gerek yok.

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
telekinezi gerçek ama ne kadar gerekli? niye hepimizde yok ? gerekli ve sağlıklı olsaydı her kuluna verirdi Rabbim (C.C) telekinezi gücün yok diye bozulma olsaydı belki o zaman bozulcan.

beyin gücü beynin yüzde yüz kullanılması ile olur diyenler var üç harflilere gerek yok.
Beynin %100 kullanımı mümkün değildir çünkü beyin %100 çalışırsa bilgisayar gibi hata verir, beyin seçerek iş yapar, zıt işler de dahi bütün işleri yapmaya kalkarsa ancak %100 çalışmış olur ve bu durumda insanda zıt durumlar aynı anda yaşanacağı için HATA/LAR oluşur.

Reaksiyon puanı
16,128
zaten bundan yoktur birde onu sevmiyor diye mız mızlanırlar her kulunu seviyor...

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Yok günah yok cin yok peri bunlar hurafe. Telekinezi gayet basit bir şey çakra aç zihni boşalt yeter . Dini de her halta alet etmeyi bırakın artık! Rabbin sana beyin vermiş kullan diye. Ne gerek var telekineziye diyorsun. Kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Yok günah yok cin yok peri bunlar hurafe. Telekinezi gayet basit bir şey çakra aç zihni boşalt yeter . Dini de her halta alet etmeyi bırakın artık! Rabbin sana beyin vermiş kullan diye. Ne gerek var telekineziye diyorsun. Kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş.

hem rabbin diyosun, hem de yok günah yok cin, hurafe bunlar diyosun. Hangi dinin rabbinden bahsediyorsun bilmiyorum ama eğer o din islam ise kitabı kuranda onlarca cinlerle ilgili ayet ve hadis var. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. başka bir dine tabiysen bilemem tabi.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,809
Cinleri telekineziye bağlama bağnazlığınızdan bahsediyorum. Telekinezi günah, telekinezi sihir, telekinezi cincilik faso fiso. Linkleri yolladım bakın inceleyin, ezberden yorum yapmayın. Ne diyor Kur'an'da; OKU!

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Telekinezi diyince aklıma star wars filmi geldi :D