- Reaksiyon puanı
- 12,109
Biraz önce Japon derbisinde 4 plis görev yaptı diye bir video gördüm aradım bulamadım
google'ladımBiraz önce Japon derbisinde 4 plis görev yaptı diye bir video gördüm aradım bulamadım
Evet ama kısa versiyonu Japon kültürünü saygısını görüyormusun birde bizdekilere bak
Evet "sumimasen" yanlış da yazmış olabilirim, Japonlar özür dileyerek söze başlıyorlar, bir birlerine olan saygıları üst düzeyde, takdir ediyorum ve imreniyorum onlara.Evet ama kısa versiyonu Japon kültürünü saygısını görüyormusun birde bizdekilere bak
Çinlilerle uğraşamam hepsi birbirine benziyorilla uzak doğu merakınız varsa genellikle forumumuzu Çinliler üniversite reklamı için basıyor onlara sorun ahtapot yerler miymiş cesetleri yakarlar mıymış öğrenirsiniz hem.
Sanki Japonların Koreliler’in hiç benzemiyorÇinlilerle uğraşamam hepsi birbirine benziyor
Daha önce de farketmiştim ama söylemek İstemedim Xiaomi gibi markalar apple ın tasarımını taklit ediyorlar anlam veremiyorumApple'a Xiaomi Mi 8'i tasarladığı için teşekkür ederiz.
KesinlikleEğer, ileride bir gün keşke demek istemiyorsan, üç doğru seç! Eşini, işini, arkadaşını!
Oo siz Op 6 almıyacak mıydınız ?Taklit olması beni ilgilendirmez valla o fiyata o performans ve kalite varsa gerisi teferruattır. Ben şahsen alır yoluma devam ederim kimin taklidi olduğu önemli değil![]()
OP6 çok pahalı gelir sanmıyorumOo siz Op 6 almıyacak mıydınız ?![]()
Sen içmiyon dimi :vTayyip sevdalısı bir arkadaşım yine büyük resmi görmüş Ali Koç'a Yahudi köpeği vs diyerek resim atmış.
Millet ne sigaralar içiyor bee.
Günün ilk siftahı mıheeeeeh.
![]()
evoet.Günün ilk siftahı mı![]()
Winston Slender 10Tl. Gri olan.içemez uzun L&M 9,50TL Chesterfield Click 9,50TL değil galiba...
Haklısın conficker.yanlış yerdesin multi troll.
Benim konum nedense onay beklemekte anlayamadım.https://forum.shiftdelete.net/threads/aerosmith-dinleyen-var-mi.562160/
yok zınk diye açılıyor.
Al işte konumu görmüyorum 17 dakika sürdü bunun olacağını biliyordum.Benim konum nedense onay beklemekte anlayamadım.
![]()
Birincisi konun beni bekliyordu onay için smod gerekli o bölüme ikincisi yanlış yere açmışsın notbook bölümüne direk açsaydın sıkıntı olmayacaktıBenim konum nedense onay beklemekte anlayamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 41786
---- Mesajlar birleştirildi ----
Al işte konumu görmüyorum 17 dakika sürdü bunun olacağını biliyordum.![]()