Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bu tarz yerleri sevmiyorum, annemin evinin karşısında bir tane Kız Yatılı kuran kursu var. Aileler güvenerek nasıl gönderebiliyorlar bu yerlere anlamıyorum. Ailesi düşünüyor artık güvenilir ellerde, ancak geçen akşam karşılaştığım bir olay.. Elemanın biri motosiklet ile geldi kızın bir tanesi aldı gitti.. Sonrasını bilemem.. :)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bu tarz yerleri sevmiyorum, annemin evinin karşısında bir tane Kız Yatılı kuran kursu var. Aileler güvenerek nasıl gönderebiliyorlar bu yerlere anlamıyorum. Ailesi düşünüyor artık güvenilir ellerde, ancak geçen akşam karşılaştığım bir olay.. Elemanın biri motosiklet ile geldi kızın bir tanesi aldı gitti.. Sonrasını bilemem.. :)

E yatılı kuran kursu işte? :cool:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Ahlaksız insanlara aile terbiyesi de yeterli gelmiyormuş demek ki...
Bunlara hiç bir şey fayda etmez.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ahlak bekçileri işte o ahlak bekçileri eski Fetö şerefsizin savunucuları mıdır yoldaşları mıdır acep diye kendime sormadan duramıyorum.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ya şu Erken Seçim 2018'e roman yazmayın ya sürekli oku oku çok üşenmeye başladım. :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
:D İnatla hak edenlere gerekeni yaparken ben temsili.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Kayahan büyük üstat unutmayalım

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Beyler ve @Fragger sakin koçlar, sakin canlar sakin.

Söyle rahatla siyaset yeri değil, yazarken sadece sizin gibi düşünen insanlar olmadığını da hatırlayalım ki kimseyi kırmayalım.

Bir kişiye bakıp tüm insanları zan altında bırakmak doğru değil.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yaşadığım yerde Sürat kargonun şubesi yok. Kargo takipten bakıyorum. Hep yakın ilçedeki şubesinde birkaç gün bekliyor. Ürün elime geç ulaşıyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Söyleyecek çok şey var ama azı karar çoğu zarar

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Adı üstünde söyle rahatla, rahatlamak için söylüyoruz zaten :D @by efsane

---- Mesajlar birleştirildi ----

" Yüzde 0,1 oy alan ırkçı ve Türkçü bir partinin Türkiye'liliği sorgulanmıyor da yüzde 13 oy alan HDP’nin neden habire Türkiye'liliği masaya yatırılıyor ki? " sizce de çok mantıklı değil mi?

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ah dolar, daha dün 4.5'tun. Ne ara 4.6 küsür TL oldun?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yine mi rahat yok? :/

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-06-02-00-33-35.png
    Screenshot_2018-06-02-00-33-35.png
    274.9 KB · Görüntüleme: 480

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Akl-ı selim insanların eksikliği hemen anlaşılıyor. Yine de iyi ki bu forumda akl-ı selim diyebileceğim kişiler var. Sağolsunlar foruma renk katıyorlar.

Reaksiyon puanı
5,171
Akl-ı selim insanların eksikliği hemen anlaşılıyor. Yine de iyi ki bu forumda akl-ı selim diyebileceğim kişiler var. Sağolsunlar foruma renk katıyorlar.

Aslında herkes aklı selimdir.

Aklı selim: Doğru ile yanlışı ayırt edebilen kimse demektir. Aslında bunu herkes yapar. Peki ya o zaman fark nereden ortaya çıkar diye sorarsanız bunun cevabıda her insanın doğrularını farklı olmasından kaynaklanır. Çünkü doğru kişiden kişiye değişir değişmeyen tek şey gerçeklerdir...

Mesela bu durumu örneklendirirsek Ali arabayı a yolundan sürmek ister. Alinin doğrusuna göre a yolu daha kısadır. Ama Mehmet te arabayı b yolundan sürmek ister bu seferde Mehmedin doğrusuna göre b yolu daha kısadır. Ancak gerçek bir tanedir her ikiside kendine göre doğru yolda olsada sadece birinin doğrusu gerçek doğrudur.)

Buda bazı at gözlülere felsefe dersi olsun lütfen sadece üzerine alınması gerekenler alınsın...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Adı üstünde söyle rahatla, rahatlamak için söylüyoruz zaten :D @by efsane

---- Mesajlar birleştirildi ----

" Yüzde 0,1 oy alan ırkçı ve Türkçü bir partinin Türkiye'liliği sorgulanmıyor da yüzde 13 oy alan HDP’nin neden habire Türkiye'liliği masaya yatırılıyor ki? " sizce de çok mantıklı değil mi?
Al vur ötekine patlasın. Koltuk sevdalarından vazgeçemiyorlar konuş anam konuş babam konuşabildikleri kadar.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Aslında herkes aklı selimdir.

Aklı selim: Doğru ile yanlışı ayırt edebilen kimse demektir. Aslında bunu herkes yapar. Peki ya o zaman fark nereden ortaya çıkar diye sorarsanız bunun cevabıda her insanın doğrularını farklı olmasından kaynaklanır. Çünkü doğru kişiden kişiye değişir değişmeyen tek şey gerçeklerdir...

Mesela bu durumu örneklendirirsek Ali arabayı a yolundan sürmek ister. Alinin doğrusuna göre a yolu daha kısadır. Ama Mehmet te arabayı b yolundan sürmek ister bu seferde Mehmedin doğrusuna göre b yolu daha kısadır. Ancak gerçek bir tanedir her ikiside kendine göre doğru yolda olsada sadece birinin doğrusu gerçek doğrudur.)

Buda bazı at gözlülere felsefe dersi olsun lütfen sadece üzerine alınması gerekenler alınsın...

Sadece herkes kendini öyle zannediyor ne yazık ki. Dediğiniz gibi olsaydı cennetten eser kalmazdı.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Haziranda 3 tane bayram var :D
3'ünde doğum günüm. 6'sında bir dostun dönüşü, 15 haziran bayram sabahı ve kahvaltı :D

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Anneannemi çok özlüyorum keşke yanımda olsaydı. Öleli 6 ay oldu alışamıyorum. Tek dayanağım annem babam kaldı. Onlara da bir şey olursa ne yaparım bilmiyorum. Onları da kaybetmekten çok korkuyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...