Öncelikle selamın aleyküm beyler bir sorum olacaktı bu vatan computerdeki hazır sistemlerden alan var mı ya da alınır mı bütçem 3000-3500 tl arası bişey ( amd li sistem istemiyorum ) vereceğiniz öneriler için şimdiden teşekkür ederim
Alınır tabii. İndirimlide satıyorlar. Bence gayet hesaplı. Hangisi?Öncelikle selamın aleyküm beyler bir sorum olacaktı bu vatan computerdeki hazır sistemlerden alan var mı ya da alınır mı bütçem 3000-3500 tl arası bişey ( amd li sistem istemiyorum ) vereceğiniz öneriler için şimdiden teşekkür ederim
INTEL I5 7400 - MSI GTX1050TI GAMING X 4G -MSI B250M PRO-VD -KINGSTON HYPERX 8GBAlınır tabii. İndirimlide satıyorlar. Bence gayet hesaplı. Hangisi?
CsGo mu? Bu sistemde bence her oyun oynanır. Cs ile kalma yani. Gayetyi sistem. Vatandan alabiliyorsan bu iyiymiş. Ama güç kaynağını değiştir. Vs450 yap mümkünse.INTEL I5 7400 - MSI GTX1050TI GAMING X 4G -MSI B250M PRO-VD -KINGSTON HYPERX 8GB
düşündüğüm sistem bu sadece csgo oynayacagım kac fps alırım sizce ?
CsGo mu? Bu sistemde bence her oyun oynanır. Cs ile kalma yani. Gayetyi sistem. Vatandan alabiliyorsan bu iyiymiş. Ama güç kaynağını değiştir. Vs450 yap mümkünse.
en yükseğin bir tık aşağısında 100den aşağı görmessin.teşekkürler cevabın icin . csgo dan baska oyunuyom yok daha dogrusu öyle pubg gibi oyunları sevmiyorum max kac fps alırım csgo da ?
teşekkürleren yükseğin bir tık aşağısında 100den aşağı görmessin.