Windows 10'da program yükleyemiyorum

XO_LoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkese merhabalar,

Yeni aldığım bilgisayarda bir ücretsiz video editleme programı yüklemek istedim ama windows 10s de güvenliğiniz için mağazadan başka tanımlanmamış uygulamalar yükleyemezsin diye bir pencere açılıyor. Nasıl programı kurabilirim?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
Ayarlar>Uygulamalar kısmından karşınıza çıkan yerden her yerden uygulamalara izin ver seçeneğine tıklamanız gerekli :)

1.png

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
Böyle bir pencere çıkıyor ama gösterdiğiniz kutucuk yok. Bu arada windows 10s yüklü olduğu için değişiklik olabilir mi?
Windows 10s her ne kadar Windows 10 Pro çekirdeğinden yapılmış olsa da mağazadan başka uygulama yüklemenize izin vermez maalesef.

XO_LoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Windows 10s her ne kadar Windows 10 Pro çekirdeğinden yapılmış olsa da mağazadan başka uygulama yüklemenize izin vermez maalesef.
Hiçbir çözümü yok mu? Windows Mağazasına mı hapsediyor yani?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Windows 10 S bilgisayarım uygulamaları yüklemiyor. Bu normal mi?
Windows 10 S (örneğin, bir Surface Laptop) çalıştıran bir Windows 10 bilgisayarınız varsa Microsoft Store dışındaki uygulamaları yüklemediğini fark edebilirsiniz. Endişelenmeyin, ürünü bu şekilde tasarladık.
Maalesef bilgi için bkz. Windows 10 Pro’ya geçiş için sevkediyor.
Biraz şaka gibi...

Windows S hakkında sıkça sorulan sorular/merak edilenler için de bkz.

XO_LoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Maalesef bilgi için bkz. Windows 10 Pro’ya geçiş için sevkediyor.
Biraz şaka gibi...

Windows S hakkında sıkça sorulan sorular/merak edilenler için de bkz.
Gerçekten iki kelimeyle ''şaka gibi''... ve bana göre saçma sapan bir şey. Neyse artık yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Bu arada bilgi için teşekkürler.
Ayarlar>Uygulamalar kısmından karşınıza çıkan yerden her yerden uygulamalara izin ver seçeneğine tıklamanız gerekli :)

Ekli dosyayı görüntüle 39956