Vay anam vay

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Of of arkadaslar of, yemin ederim yaşama istegim 0

her sabah uyanıp, zorla tıkanıp, mıçıp, sonra durakta otobus bekleyip tıklım tıklım 2 kurus için işe gitmekten bıktım.

Kahrolası kapitalizm

Kendimi köle olarak goruyorum.

2 kurusa ömrumu satıyorum.

Luks arabaları çok kıskanıyorum asla sahip olamayacagım, hayatım karın tokluguna yasamakla geçecek.

Keşke toprak olarak veya bir hayvan olarak dunyaya gelseydim, of ki ne of

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

her sabah uyanıp, zorla tıkanıp, mıçıp, sonra durakta otobus bekleyip tıklım tıklım 2 kurus için işe gitmekten bıktım.

Kahrolası kapitalizm

Luks arabaları çok kıskanıyorum asla sahip olamayacagım, hayatım karın tokluguna yasamakla geçecek.

"Ahh,keşkee" demekle isteklere sahip olunmuyor. Kendini geliştireceksin, çalışacaksın, Değerli abimiz Sayın Aziz Sancar, gibi çabalayacaksın ki isteklerine ulaşabilesin. Herşeyi isyan etmekte bir çözüm değil.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240

Kahrolası kapitalizm

Çalış? Çalışmak kölelik değildir. Ayıp hiç değildir. Alın terinin karşılığında sana verilen hayattır. İhtiyaç gidericidir. Ozaman lüks araba alırsın.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Yaşamak Dediğin Zorlu Bir Sınav, Ne Kadar Çalışırsan Çalış, Hayat Çalıştığın Yerden Sormuyor..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
niye ne güzel işin var şükretmelisin haline.

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
Özellikle işçi sınıfındaysanız hakkınızı hiçbir zaman tam anlamıyla alamayacağınızı düşünürsek oflamakta haklısınız ancak çalışmaktan başkada bir çare yok. Hiç işi olmayıp akşama kadar ortalarda dolanıp akşam evine utanarak gidenlerde var, bu daha zor. Kendinize yetebilirseniz ne mutlu size. Kimseye yük olmamak bile güzel bu hayatta. Kölelik olarak görmeyin çalışmayı, severek yapmaya çalışın. Ve şunada her zaman inandım ve çevremde gördüm. Hayat herkese güzel bir fırsat sunuyor bir kerede olsa, onu zamanı gelince iyi kullanmaya bakın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
elektrikçi'ye çırak olsan ne yapıcaktın? yada stajer olsan her gün benzinle motor parçaları yıkasan...

Son düzenleme:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Kimse keşkelerle ömrünü tüketmek istemez.

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Ben yatayım birisi bana sadaka olarak 1000 tl bile verse yeter.

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Blindguardian97 oluyorum bende sayende :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
1000TL sadaka olmaz rüşvete girer.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
yazdığım şeyi ben bile okumaya üşendim :confused: neyse özetleyim çocukken okuyacaktın iyi mesleğe sahip olacaktın

Son düzenleme:

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Şikayet gibi olmasın da, ben 4-5 aydır hastayım, ve o kadar süredir de işsizim.İki çocuğum var, buradan bakınca, bana göre sen kral hayatı yaşıyorsun.Değerini bil.

Sjajaj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

Kahrolası kapitalizm

Maalesef dünyada yaşayan çoğu insan böyle 12sene oku sonra universiteye git 2 yada 4 sene tekrar oku ek olarak çalış sonra askere git askerden gel iş bul çalış 65 yaşında emekli ol sonra gezmeye tozmaya enerjin olmasin enerjin olsa paran olmasın.Buda bir nevi doğanın kanunu gibi birşey maalesef.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Maalesef dünyada yaşayan çoğu insan böyle 12sene oku sonra universiteye git 2 yada 4 sene tekrar oku ek olarak çalış sonra askere git askerden gel iş bul çalış 65 yaşında emekli ol sonra gezmeye tozmaya enerjin olmasin enerjin olsa paran olmasın.Buda bir nevi doğanın kanunu gibi birşey maalesef.
Bide bu iyi ihtimal.Allah daha kötülerini vermesin hastalik vs

Son düzenleme:

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
kardeşim bende yaşamak istemiyorum ancak şunu bil. kendin için değil çevren işin yaşa. kendimi her zaman böyle avuttum emin ol ki bu seni sabırlı tutucak ibadetlerini yerine getir sen bu hayatı ... et krşm gerçek hayat ahirette. bu hayat bizim sınavımız ve sınavı kazanırsak ahirette zenginler gibi yaşıyacaksın

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
kardeşim bende yaşamak istemiyorum ancak şunu bil. kendin için değil çevren işin yaşa. kendimi her zaman böyle avuttum emin ol ki bu seni sabırlı tutucak ibadetlerini yerine getir sen bu hayatı ... et krşm gerçek hayat ahirette. bu hayat bizim sınavımız ve sınavı kazanırsak ahirette zenginler gibi yaşıyacaksın
Aynen öyle. Dünyada sabretmek gerekiyor sana kötülük yapana Allah affetsin de geç. Hâline şükret. İsyan etmek en büyük günahlar arasındadır. Eğer sen sabır edersen, öbür dünyada bunun karşılığını alacaksın. Emin ol.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
bende diyordum bu eleman nerelerde :) isyan eden yok ortalarda :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
fringe izliyordur TV+ da geri almıştır...
Screenshot_2018-05-09-00-51-13.png

onurfidan77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi sukuter al yazin en azindan ona bin git. Hem o luks arabalar da bekleyenler gibi trafikte beklemezsin.
Fakat deli gibi gitme araclarin arasinda sonra efendim surami kirdim burami kirdim diye gelme bana

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Gerçek şu ki; yaşayacaksın.