anx
Öğrenci
- Katılım
- 1 Mayıs 2011
- Mesajlar
- 29
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanları
- 1
Merhabalar. 2 yıl önce başvurusunu yaptığım alt yapı nihayetinde bağlandı. VDSL olarak hizmet alabileceğim. Hangi firmayı önerirsiniz?
çok pahalı değil mi tarifeleri?Superonline VDSL'den gayet memnunum ben.
Ben 25mbit hızında olan tarifesini kullanıyorum. Hız olarak tam performans veriyor, akn 50 gb yalnız. 60 tl faturam var. Tabi daha iyi tarife imkanları sunan başka firma bulursanız onu tercih edin, ben hız olarak memnun olduğum için önermek istedim.çok pahalı değil mi tarifeleri?
hız olarak öyle de bi oyun güncellemesi geliyo 5-10 gb haftanın 2. günü 50gb kota bitmiş olurBen 25mbit hızında olan tarifesini kullanıyorum. Hız olarak tam performans veriyor, akn 50 gb yalnız. 60 tl faturam var. Tabi daha iyi tarife imkanları sunan başka firma bulursanız onu tercih edin, ben hız olarak memnun olduğum için önermek istedim.
Öyleyse TurkNet'in aknsiz tarifelerine yönelin. Taahhüt bitince eğer hızlarında bir sıkıntı yoksa bende onu düşünüyorum.hız olarak öyle de bi oyun güncellemesi geliyo 5-10 gb haftanın 2. günü 50gb kota bitmiş olur![]()