anx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 7000-7500tl arası sistem önerinize ihtaycım var. AMD istemiyorum.
Bu sistem tamda sana göre.Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 7000-7500tl arası sistem önerinize ihtaycım var. AMD istemiyorum.
2700x varken bence intel almamali.
Konu sahibi istemiyorsa bu sisteme gözatmalı. Tabikide Ryzen 2700X daha mantıklı olur.2700x varken bence intel almamali.
Amd istememenin sebebi nedir? Monitor dahilmi?
Yeni nesil ryzenler artık problemli değil. İşinizi gayet görecektir. İntele göre daha karlı modelleri var.daha önceki bütün bilgisayarlarım intel işlemciydi. şuan kullandığım bilgisayarım neredeyse 6 yıl oldu 2. nesil 2320 i5 işlemcim var ve bugüne kadar hiç bi problem yaşamadım o yüzden.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bir de şu konuda çok kararsız kaldım. Anakart ve Ekran kartı uyumu yapmak istiyorum fakat, Asus Rog mu MSI mi yapsam diye kararsız kalıyorum. Bilgisi olan arkadaş beni yönlendirirse çok sevinirim
öyle de insan bi kere markadan soğudumu bi daha ısınmak problem oluyo ama tabiki değerlendirebilirimYeni nesil ryzenler artık problemli değil. İşinizi gayet görecektir. İntele göre daha karlı modelleri var.
Amd şuan intele göre çok daha iyi. 2320 deyince gözlerim yaşardı az kullanmadım keratayıdaha önceki bütün bilgisayarlarım intel işlemciydi. şuan kullandığım bilgisayarım neredeyse 6 yıl oldu 2. nesil 2320 i5 işlemcim var ve bugüne kadar hiç bi problem yaşamadım o yüzden.
Bir de şu konuda çok kararsız kaldım. Anakart ve Ekran kartı uyumu yapmak istiyorum fakat, Asus Rog mu MSI mi yapsam diye kararsız kalıyorum. Bilgisi olan arkadaş beni yönlendirirse çok sevinirim
gerçekten aslan parçası maşallah bi kere problem çıkarmadı ama artık miladı da doldu hala saat gibi ama casio saat gibi oldu gözden düştüİ
Amd şuan intele göre çok daha iyi. 2320 deyince gözlerim yaşardı az kullanmadım keratayı. Asus Msi fark etmez. Ama ben MSI tercih ederim X470'te.
Önerdiğim sistemi al. Pişman olmassın.gerçekten aslan parçası maşallah bi kere problem çıkarmadı ama artık miladı da doldu hala saat gibi ama casio saat gibi oldu gözden düştü
ya tabiki öncelikle usta sizsiniz ve benim kârıma olucaksa elbette dikkate alacağım![]()
Sinerji.gen.trbir de şeyi sormak istiyorum. vatanın oem indirimini bekleyip direk fiziksel alışveriş ile mi almalıyım yoksa önerebileceğiniz siteler var mı güzel fiyatları olan
Sinerji'yi bende çok tutuyorum, hemde dükkanları bana çok yakın baya avantajlı bana da. Ama itopya.com'da da bazen çok güzel indirimler oluyor, orayı da takip etmeni öneririm.bir de şeyi sormak istiyorum. vatanın oem indirimini bekleyip direk fiziksel alışveriş ile mi almalıyım yoksa önerebileceğiniz siteler var mı güzel fiyatları olan
webdenal da fena değil. Toplamayı biliyorsan farklı sitelerden almanı tavsiye ederim.
Sinerji'yi bende çok tutuyorum, hemde dükkanları bana çok yakın baya avantajlı bana da. Ama itopya.com'da da bazen çok güzel indirimler oluyor, orayı da takip etmeni öneririm.
malesef 7500 maksimum limitAMD eskisi gibi ısınmıyor.
Ryzen serisi şuan her türlü intelden açık ara önde.
15 BİN TL varsa i9'da toplarsın.
AMD RYZEN 2700X-GIGABYTE GTX1070-GIGABYTE X370- SAMSUNG 960EVO NVME-CORSAIR 16GBsatın almak problem değil. benim asıl endişem olası bi olumsuzlukta firmaların nasıl davrandığı. arıza için gönderdiğim bi cihaz saçma sebeplerden garanti dışı olur mu? uzun süre cihazın gelmesini bekler miyim? mesela
malesef 7500 maksimum limit
Arıza ve garanti işlemleri ile hiç karşılaşmadım hala şansıma, tecrübeli biri varsa yardım isteyelim o zamansatın almak problem değil. benim asıl endişem olası bi olumsuzlukta firmaların nasıl davrandığı. arıza için gönderdiğim bi cihaz saçma sebeplerden garanti dışı olur mu? uzun süre cihazın gelmesini bekler miyim? mesela
Valla kargo her zaman risksatın almak problem değil. benim asıl endişem olası bi olumsuzlukta firmaların nasıl davrandığı. arıza için gönderdiğim bi cihaz saçma sebeplerden garanti dışı olur mu? uzun süre cihazın gelmesini bekler miyim? mesela