Bugün n11 den 120 gb hi level ssd aldım arkadaşlar şuanda format için windows 7 iso dosyasını indiriyorum ne adımları izliyecem hiç bir fikrim yok.bios dan felan ahci mod felan açılıyormuş sanırım hard diski çıkarmam mi lazım format sırasında.
Aynen onu biliyorum daha önce usb ile format attimda format sırasında harddsk i çıkarıcam mi yani ssd için aytı boot ayari varmi onu merak ettimDaha önce hiç İşletim Sistemi kurdun mu? Boot menüyü açıp USByi seçeceksin.
120gb olan diski seç. Diğerinin boyutu da belli zaten. İki diski de biçimlendirmeyi unutma.Aynen onu biliyorum daha önce usb ile format attimda format sırasında harddsk i çıkarıcam mi yani ssd için aytı boot ayari varmi onu merak ettim
Oyunlarımı yedeklemenin bir yolu yok sanirim120gb olan diski seç. Diğerinin boyutu da belli zaten. İki diski de biçimlendirmeyi unutma.
Harici bir diske yedekle. Onun dışında eski sistemden kalma dosyaları tamamen ortadan kaldırman tavsiyem.Oyunlarımı yedeklemenin bir yolu yok sanirim
Teşekkürler bu aradaHarici bir diske yedekle. Onun dışında eski sistemden kalma dosyaları tamamen ortadan kaldırman tavsiyem.
Hayır salaklık değil. SSD konusunda hiç fena değil hi-level. Ahci mahci boşver UEFI değil sonuçta.Teşekkürler bu arada
Hi-level Ultra 120gb 550mb-530mb/s 2,5" Sata3 Ssd Hlv-ssd30ult/12 - n11.com
Bunu alarak salaklikmi yoksa mantıklı mı birde biosdan ahci denilen şeye alammi
Teşekkürler sonucu söylerim 1 2 saateHayır salaklık değil. SSD konusunda hiç fena değil hi-level. Ahci mahci boşver UEFI değil sonuçta.
Rica ederim. Kolay Gelsin.Teşekkürler sonucu söylerim 1 2 saate