Neyapacağınıbilmeyenüye
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Sistemde bellek uyumsuzluğu var. Ddr4 olmasına dikkat et. Onun dışında anakartı bütçe dahilinde b350 bir anakartla değiştir. Onun dışında iyi.o
itopyaSistemde uymayan bazı parçalar ve gereksiz pahalı olan şeyler mevcut monitör ve kasa gibi. Bunları özelliklerden taviz vermeyerek kısıp bunun yerine işlemci ve anakart yükseltmek çok daha iyi olacaktır. Nereden topluyorsun sistemi ona göre önerelim.
Monitör Hakkında önceden Asus VP247QG düşünüyordum bu hareket edebiliyor diye bunu tercih ettim başka bir öneriniz varmidirSistemde uymayan bazı parçalar ve gereksiz pahalı olan şeyler mevcut monitör ve kasa gibi. Bunları özelliklerden taviz vermeyerek kısıp bunun yerine işlemci ve anakart yükseltmek çok daha iyi olacaktır. Nereden topluyorsun sistemi ona göre önerelim.
Vp247lerde ışık sızması çok fazla.itopya
---- Mesajlar birleştirildi ----
Monitör Hakkında önceden Asus VP247QG düşünüyordum bu hareket edebiliyor diye bunu tercih ettim başka bir öneriniz varmidir
Böyle oldu ekran kartını Asus 1050 Ti ile değiştirsem sorun olurmu?Bu parçalar ile değiştirirsen çok daha iyi olur bence.
Monitör: Viewsonic 23.6" VX2457-MHD 75HZ HDMI DP AMD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA
Kasa: Corsair Carbide Champ/SPEC-01 600W 80+ PSU Kırmızı Fanlı Pencereli MidTower Kasa | ITOPYA
Anakart: MSI B350M PRO-VDH AMD B350M Soket AM4 DDR4 3200MHz OC HDMI/DVI M-ATX Anakart | ITOPYA
İşlemci: AMD Ryzen 5 1500X Soket AM4 3.5GHz 16MB Önbellek 65W 4 Çekirdek İşlemci | ITOPYA
RAM: GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Single Kit Ram | ITOPYA
Çok teşekkürler hem fazla bilgim yok arkadaşlar kafami baya bir karıştırdı buraya yaziyim dedim.Fark etmez ikisi de gayet iyi. Gaming X modelini de alan çok kişi var.
Gayet iyi olmuş. Sizi üzmez.Böyle oldu ekran kartını Asus 1050 Ti ile değiştirsem sorun olurmu? Ekli dosyayı görüntüle 39116
Ryzen 5 1500x fiyatı baya artırdı Ryzen 3 r3 1300x daha uygun oluyor Sisteme uyarmi?Fark etmez ikisi de gayet iyi. Gaming X modelini de alan çok kişi var.
Bu sisteme uyar ama ileride upgrade yapmada sıkıntı yaşarsın.Ryzen 5 1500x fiyatı baya artırdı Ryzen 3 r3 1300x daha uygun oluyor Sisteme uyarmi?
Başka uygun güzel bir kasa varmı çünkü bu kasada 2 tane usb var bana 3 tane gerekiyorda eğer bulamazsan sorun değil abi ek olarak usb çoğaltıcı alirim.Bu sisteme uyar ama ileride upgrade yapmada sıkıntı yaşarsın.
Kasanın arkasında anakarta bağlı 8 tane daha USB girişi var. Sadece ön tarafta yok yaniBaşka uygun güzel bir kasa varmı çünkü bu kasada 2 tane usb var bana 3 tane gerekiyorda eğer bulamazsan sorun değil abi ek olarak usb çoğaltıcı alirim.
Çok teşekkürlerKasanın arkasında anakarta bağlı 8 tane daha USB girişi var. Sadece ön tarafta yok yani![]()
Rica ederimÇok teşekkürler![]()