2500 TL donanım tavsiyesi

TunaDrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

RedoNN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Beyler bence vatandan almayın vatan üstüne kâr payı ekliyor parçalar daha pahalı çıkıyor 4 gün önce itopyadan bilgisayar aldım beğendim orayı. Bence itopyadan alın kadıköyde şubeside var internetten alma istemeyenler için

TunaDrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Beyler bence vatandan almayın vatan üstüne kâr payı ekliyor parçalar daha pahalı çıkıyor 4 gün önce itopyadan bilgisayar aldım beğendim orayı. Bence itopyadan alın kadıköyde şubeside var internetten alma istemeyenler için
Ankaradayim bimeks,medimarkt nasil ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
İtopya öneriyoruz bizde genelde ama arkadaş mağazadan almak istiyor. Bu durumda en iyi alternatif Vatan maalesef.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Sizin dediginiz sistem guzel ama 3000+ tlye (+kasa cdroom)patlar, casper ucuz ancak kotu cikmaz degilmi ? Sıkıntı yaşatırmı ?
Casper alma. Dediğim sistemde kasa ve psu var. Cdroom destekli kasalar artık çok az almada zaten.

TunaDrsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İlginiz icin tesekkurler dostlar...

---- Mesajlar birleştirildi ----

Casper alma. Dediğim sistemde kasa ve psu var. Cdroom destekli kasalar artık çok az almada zaten.
İnternetten alisveris yapmiyoruz ailece, burada vatan bilgisayar verilen sistemde kasa ve cdroom yok...Magazadan kasa toplamakta pahali geldi. Hazir kasa almak, cihazda sikinti cikarsa tek biryere yollamam açisindan iyi

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
İlginiz icin tesekkurler dostlar...

---- Mesajlar birleştirildi ----

İnternetten alisveris yapmiyoruz ailece, burada vatan bilgisayar verilen sistemde kasa ve cdroom yok...Magazadan kasa toplamakta pahali geldi. Hazir kasa almak, cihazda sikinti cikarsa tek biryere yollamam açisindan iyi
Rica ederiz de sen gene bildiğini okuyacaksın belli. Vatandan toplu alırsan sıkıntı çıktığında yine vatana vereceksin dostum :)

TacoNikky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Dostum casper alma da onun dısında yapacağın her şey iyi tercih olur. Kağıt üzerinde casper iyi durur ama kullanmayan bilmez casper'ın ne kadar saçma bir ürün olduğunu.