Baybars12345
Asistan
Merhaba ,bu sabah bilgisayarımı açtığımda "Windows Lisansınızın Süresi Yakında Dolacak" Diye uyarı vermeye başladı. Bu hatayı nasıl çözebilirim ? Şimdiden Teşekkürşer
HayırOrijinal Windows satın aldınız mı?
O zaman yardım edemem kusura bakmayın forumumuz Korsan'a karşıdır.HayırOrijinal Windows satın aldınız mı?
Neden ?O zaman yardım edemem kusura bakmayın forumumuz Korsan'a karşıdır.
Windows'unuz korsan bir şekilde kurulmuşNeden ?
Format atıp etkinleştirmezsem bu hata düzelir mi ?Windows'unuz korsan bir şekilde kurulmuş
Ve forumumuz Crack Warez vb şeylere karşıdır.
1 ay sonra tekrar aynı hatayı verir. Tavsiyem orjinal Windows lisansı alın.Format atıp etkinleştirmezsem bu hata düzelir mi ?Windows'unuz korsan bir şekilde kurulmuş
Ve forumumuz Crack Warez vb şeylere karşıdır.
Orijinal olan 500 - 1000 TL olan mı ?1 ay sonra tekrar aynı hatayı verir. Tavsiyem orjinal Windows lisansı alın.
Microsoft Windows 10 Home | TeknosaOrijinal olan 500 - 1000 TL olan mı ?1 ay sonra tekrar aynı hatayı verir. Tavsiyem orjinal Windows lisansı alın.
Çok pahalıymış hemde bu hatadan dolayı masaüstü arkaplanımı şu şekilde yaptım :
İnternette bir sürü OEM key satanlar var. Onlar da mı orijinal değil? Tek bilgisayar için 629 TL'ye Windows almak mantıklı değil.
Güven olmaz o satanlaraİnternette bir sürü OEM key satanlar var. Onlar da mı orijinal değil? Tek bilgisayar için 629 TL'ye Windows almak mantıklı değil.
Bilgisayarımınki Windows 10 Home değil, Windows 10 Pro
O zaman daha pahalıBilgisayarımınki Windows 10 Home değil, Windows 10 Pro
Bildiğin başka bir şey yok mu ?O zaman daha pahalı![]()
MaalesefBildiğin başka bir şey yok mu ?O zaman daha pahalı![]()
Eyvallah HocamO çözüm yolları bizim forumda yasak o yüzden yazılmaz
Korsan mı kullanayım, etkinleştirmeden mi kullanayım ? 1000 TL olan orijinal ve ucuz olan korsan olduğunu düşünüyorum.ben sadece şunu diyeyim, microsofta o kadar para vermek pek akıl kaarı değil yane...![]()
Biz SDN ailesi olarak korsanın yazılımların her zaman karşısındayız ve korsan kullanmanızı önermiyoruz!Korsan mı kullanayım, etkinleştirmeden mi kullanayım ? 1000 TL olan orijinal ve ucuz olan korsan olduğunu düşünüyorum.ben sadece şunu diyeyim, microsofta o kadar para vermek pek akıl kaarı değil yane...![]()
Hiç etkinleştirmeden kullansam kötü olur mu ?Biz SDN ailesi olarak korsanın yazılımların her zaman karşısındayız ve korsan kullanmanızı önermiyoruz!
Çoğu özelliğiniz engellenir masaüstü arkaplanı değiştirme falan gibi ama oyun falan oynayabilirsiniz.Hiç etkinleştirmeden kullansam kötü olur mu ?Biz SDN ailesi olarak korsanın yazılımların her zaman karşısındayız ve korsan kullanmanızı önermiyoruz!
Veri kaybı yaşanabilir mi ?Çoğu özelliğiniz engellenir masaüstü arkaplanı değiştirme falan gibi ama oyun falan oynayabilirsiniz.
Merak etmeyin yaşanmaz.Veri kaybı yaşanabilir mi ?Çoğu özelliğiniz engellenir masaüstü arkaplanı değiştirme falan gibi ama oyun falan oynayabilirsiniz.
Otomatik yeniden başlar mı diye soruyorum ? (Örn : 3 saatte 1)Merak etmeyin yaşanmaz.