abdulsamedkurt
Öğrenci
Kimi üniversite ye girmeyi amacı olarak görüyor kimi ise bir dükkan açmayı veya hayalindeki yere gitmektir gayesi.
Merak ettim seninkisi ne ?
Yapma, hayal kurmanın yaşı olmazYok çünkü kendimi şuan 65 yaşında gibi hissediyorum.
Ödünç hayal vereyim. Teknik direktör olmak iste.Yok çünkü kendimi şuan 65 yaşında gibi hissediyorum.
Yapma, hayal kurmanın yaşı olmaz
Hayal kuruyorum onda sıkıntı yok ama zaten olmuyor olmayacakta bu yüzden bi gayem yok mesele bu daha doğrusu hayal kuruyorsun hayalde kalıyor ama beklentiye girmiyorsun.Ödünç hayal vereyim. Teknik direktör olmak iste.
Gayenin amacı genellikle hayalden geçer, gerçekleştirmeye çalış ben hayalim için çalıştım ve hayalimin çoğunluk bölümünü gerçekleştirdim. Hayal kurmaktan vazgeçmek elindekileri de kaybetmeni sağlar.Hayal kuruyorum onda sıkıntı yok ama zaten olmuyor olmayacakta bu yüzden bi gayem yok mesele bu daha doğrusu hayal kuruyorsun hayalde kalıyor ama beklentiye girmiyorsun.
Malesef yaGayem, Yalan ve gerçekler arasındaki ince çizgiyi fark ettirmek.
Neden olmasınMeşhur ve çok zengin bir fulbolcu olmak.
Malesef bu deneyimi kazanmak için yalanlara mağruz kalabilmek gerekebiliyor.Gayem, Yalan ve gerçekler arasındaki ince çizgiyi fark ettirmek.
Normal başarımı bile kazanamamaya başlarlarÖnemli olan hayallerin gerçekleşebilmesi değil, önemli olan bir hedefe odaklanmak. Hedefi olmayan insanların bir başarma gayreti de olmaz.
Tam benim kafadan mucize falan da olmaz şu lanet hayatta.Artık hiç bir beklentim kalmadı sadece mucize olursa o da belki...
Aynen değişen tek bişey varsa oda yaşımız..Tam benim kafadan mucize falan da olmaz şu lanet hayatta.
Offf of söylenecek çok şey var anlatacak da ama anlayan Yok dinleyen Yok yargılamadan sorgulamadan dost olan Yok o yüzdendir hiç beklentim Yok artık.Tam benim kafadan mucize falan da olmaz şu lanet hayatta.
Vatanım için ölmekKimi üniversite ye girmeyi amacı olarak görüyor kimi ise bir dükkan açmayı veya hayalindeki yere gitmektir gayesi.
Lisede okuyanlar bir an önce bitse de kurtulsak diye söylenir. Liseyi bitirenler de hep lise yıllarını özler. Sen bir de askere git ve gör. Oturmak yasak, dikilmek yasak, yatmak yasak. kalkmak yasak, her şey yasak, hiç bir şey yapmamak ta yasak. Yasak olmayan bir şey yok. Hapse düşmüşüm gibi hisetmiştim. Alışana kadar 6 zor ay geçmişti. Lise günlerini en çok özlediğim yıl olmuştu.Dünyayı kurtarmak ilk hedefim şuan umarım başarabilirim.
EDİT:
İlk olmasa da ikinci üçüncü önce şu liseyi bitirmem lazım daha lanet bir liseliyim![]()
Bende askerlik yaptığım günleri tuttuğum nöbetleri bile özledim daha geçen yıl yaptım bide ama lise yıllarını özlemiyorum çünkü benle çok dalga geçiyorlardı.Lisede okuyanlar bir an önce bitse de kurtulsak diye söylenir. Liseyi bitirenler de hep lise yıllarını özler. Sen bir de askere git ve gör. Oturmak yasak, dikilmek yasak, yatmak yasak. kalkmak yasak, her şey yasak, hiç bir şey yapmamak ta yasak. Yasak olmayan bir şey yok. Hapse düşmüşüm gibi hisetmiştim. Alışana kadar 6 zor ay geçmişti. Lise günlerini en çok özlediğim yıl olmuştu.