Bizde 100 mbit superonline kullanıyoruz bu zamana kadar 1 tane sorun yaşamadık.
Dememişsin işte sorun orda. Bende o yüzden superonline sandım baştaDikkat edersen turk telekom diyorum
Dememişsin işte sorun orda. Bende o yüzden superonline sandım başta![]()
sorsan amerika'dan israil'den daha çok nefret ederler ama o ülkeler 100000$ nakit ve ev ile araba verse ışınlanırlar oraya...
Kotanın dolmadığından eminmisin?100 mbit internete 142 Lira ödüyorum youtubede bi videoyu izliyemiyorum yazıklar olsun bu ülkede yaşıyacağıma ölsem daha iyi yemin ediyorum.
Bende de aynı sorun var 16 mbit internet ama bazen 1080p sorunsuz izliyorum bazen de 144p den yukarıya çıkmıyor 240p de bile donuyor,kota dolmamışken bile aynı sorun oluyor hatta 144p ye düştüğünde hemen hız testi yapıyorum en kötü sonuç 10mbit civarında çıkıyor.Kotanın dolmadığından eminmisin?
Kullandığınız tarayıcının tarama verilerini arada bir temizlemeyi ihmal etmiyorsunuzdur umarım.Bende de aynı sorun var 16 mbit internet ama bazen 1080p sorunsuz izliyorum bazen de 144p den yukarıya çıkmıyor 240p de bile donuyor,kota dolmamışken bile aynı sorun oluyor hatta 144p ye düştüğünde hemen hız testi yapıyorum en kötü sonuç 10mbit civarında çıkıyor.
Gelişmiş kısmından herşeyi seçip siliyorum tüm veriler temizleniyor genelde haftada veya iki haftada bir(chrome kullanıyorum),ek olarak farklı tarayıcılarda denedim ancak sorunu çözemedim.Kullandığınız tarayıcının tarama verilerini arada bir temizlemeyi ihmal etmiyorsunuzdur umarım.
Kotanın dolmadığından eminmisin?