emrettttttttttt
Öğrenci
Türkcell hattına geçmek istiyorum lifecell paketleri uygun geldi bana kullananlar memnun mu yada bana önerebileceğiniz bir paket var mı 500dk bol internetli paket
Premum üyelik mi istiyor 4 tl ye yoksa komple mi gitti çünkü platınum da yine aynı saçmalık var 4 tl içinKullanmaya başladıktan sonra fizy üyeliği kısıtladılar.Çoğu şarkılar 30 saniye oldu.Ben sırf bu yüzden bu paketi bir daha düşünmüyorum.
Ben gençturkcell deyim fizy de çoğu müzik 30 saniye ama çekiş konusunda Turkcell bence en iyisi tabi gençturkcell olarak
İnternet hızı nasıl ve hangi paketi kullanıyorsunuzValla Turkcell ve LifeCell paketleri pahalı, Fizzy'deki müziklerden bir şey anlamadım.
Ben Vodafone abonesiyim ve Müzik PASS sayesinde Spotify üzerinden müzik dinlediğimde internetimden düşmüyor. Hem de Spotify Fizzy'den daha iyi..
Hız düşük gibi gözükse de hat koptuğunda Vodafone ücretsiz karşılıyor. 2016-2017 yılbaşı geçişinde Cevahir AVM'de hat kopması başıma gelmişti, Vodafone ücretsiz karşıladı.İnternet hızı nasıl ve hangi paketi kullanıyorsunuz
16GB mi yoksa 8GB gece 8 gb gün içinde mi?Lifecell bana da pahalı geldi. 60 TL ye 7 GB internet sunuyor ama ben gnctrkcll ile 60 TL ye 16 GB internet+ 5 er GB TV+, Bip, Dergilik + Turkcell hattı olanlarla sınırsız görüşme ve mesajlaşma + ve diğer hatlarla da 1000 dakika ve SMS sunuyor yani bence gnctrkcll daha avantajlı. Onun haricinde çekim gücüne ve hızına diyecek yok zaten. 4G+ çektiği zamanlar ki şehirdeyseniz genelde böyle 110 mb/s indirme hızı alıyorum.
8+8. İkinci öğretim olduğum için bana daha iyi oluyor. Akşam 10 dan sonra gece 8 GB paketine geçiyor sabah 6 ya kadar.16GB mi yoksa 8GB gece 8 gb gün içinde mi?
Bana 8*8 uymaz kı direk 16 olsaydı iyiydi başka tarife var mı önere bileceginiz8+8. İkinci öğretim olduğum için bana daha iyi oluyor. Akşam 10 dan sonra gece 8 GB paketine geçiyor sabah 6 ya kadar.
Maalesef başka bilmiyorum.Bana 8*8 uymaz kı direk 16 olsaydı iyiydi başka tarife var mı önere bileceginiz
8*8 değil de 8+8 olmasın o? Çünkü 8*8=64Bana 8*8 uymaz kı direk 16 olsaydı iyiydi başka tarife var mı önere bileceginiz
Orda zaten sabah 8 akşam 8 olarak yazmak istemiş yazan kişi. 16 gb direk kullanılmadığı için de diğer arkadaş beğenmemiş (sabah akşam olayı var ya 8 8)8*8 değil de 8+8 olmasın o? Çünkü 8*8=64
Neyse aslında kullanıma bağlı olarak totalde 16 gb yeterli bence..