Geçerli Bir Win32 ugulaması değil

naverousdemon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen yardım edin bıktım artık indirdiğim bütün oyunlarda ve programlarda bu sorunla karşılaşıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
bilgisayarınız kaç bit?

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Autorun virüsü olabilir sistemi bir antivirüs aracılığı ile taratmayı dene.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,012
Oyunlar Windows 7 deskliyormu ?

BlackTSix

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Sisteminize Autorun virüsü bulaşmış.Kayıt defteri girdisi işlemeyi biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız ve ingilizceniz varsa bununla alakalı makaleleri izleyerek destek alabilirsiniz, malesef türkçe bir çözüm yok. İki seçeneğe de cevabınız hayır olduysa Temiz kurulum hatayı ortadan kaldıracaktır.

Alternatif çözüm olarak > Klosör seçeneklerinden;

Gİzli dosyaları göster ve Windows dosyalarını göster seçeğini aktif hale getirip adres çubuğuna c:\ yazın. orada bulunan cmd ve autorun dosyalarının hepsını sılın ancak sildiginiz seylere dikkat edin. Sonrasında çalıştır bölümüne shutdown -r -t 0 | ~f kodunu girin. Bİlgisayarınız yeniden başlarken bir kaç dosya update edecektir. Sonrasın da çözüme ulaşmadıysanız, temiz kurulum gerekir.

naverousdemon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sisteminize Autorun virüsü bulaşmış.Kayıt defteri girdisi işlemeyi biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız ve ingilizceniz varsa bununla alakalı makaleleri izleyerek destek alabilirsiniz, malesef türkçe bir çözüm yok. İki seçeneğe de cevabınız hayır olduysa Temiz kurulum hatayı ortadan kaldıracaktır.

Alternatif çözüm olarak > Klosör seçeneklerinden;

Gİzli dosyaları göster ve Windows dosyalarını göster seçeğini aktif hale getirip adres çubuğuna c:\ yazın. orada bulunan cmd ve autorun dosyalarının hepsını sılın ancak sildiginiz seylere dikkat edin. Sonrasında çalıştır bölümüne shutdown -r -t 0 | ~f kodunu girin. Bİlgisayarınız yeniden başlarken bir kaç dosya update edecektir. Sonrasın da çözüme ulaşmadıysanız, temiz kurulum gerekir.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Klasör seçeneklerini nasıl açabilirim pek fazla anlamıyorum da pclerden

Son düzenleme:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,012
Oyunları indirdiğin sitelere terar gir ve sistem ve yazılım gereksinimlerine bak. Bazı oyunlar farklı VisualC++ reditrubutable sürümleri gerektiriyor. Kurulu değilse Windows o oyunu yada programı tanımayabiliyor.