Emre Durmazzz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 14
500lira civarında mekanik(blue switch hariç) klavye arıyorım yardım dder msiniz
Ben corsair strafe rgb modelini bulmuştum o nasıl
Stok bulursan pek düşünmeBen corsair strafe rgb modelini bulmuştum o nasıl
Corsair strafe bencede en iyisi fakat çoğu kişi bana o fiyata plastik klavye alınmaz diyorStok bulursan pek düşünmeDaha iyisi yok bu fiyatlara. Tabii Corsair yenisini yapana kadar.
Kasası güçlendirilmiş plastik evet ama her şey fiyat endeksli.Mesela K70'de 650-700TL arasında değişiyorCorsair strafe bencede en iyisi fakat çoğu kişi bana o fiyata plastik klavye alınmaz diyor
Yani çok kolay hasar almaz mıKasası güçlendirilmiş plastik evet ama her şey fiyat endeksli.Mesela K70'de 650-700TL arasında değişiyor![]()
Birde mekanik switchlerde en sessizi red switch değil mi ve en çok mekanik hissi verenKasası güçlendirilmiş plastik evet ama her şey fiyat endeksli.Mesela K70'de 650-700TL arasında değişiyor![]()
Emre açık açık şunu belirteyim, klavyenin plastik veya metal gövde olması görünüm dışında hiçbir farkı yok. Ne yapıyorsun ki klavyeyle zatenYani çok kolay hasar almaz mı
---- Mesajlar birleştirildi ----
Birde mekanik switchlerde en sessizi red switch değil mi ve en çok mekanik hissi veren
Çok teşekkürler yardımınız içinEmre açık açık şunu belirteyim, klavyenin plastik veya metal gövde olması görünüm dışında hiçbir farkı yok. Ne yapıyorsun ki klavyeyle zatenMasa başı kullandığın bir ekipman yani. Metal gövde çok şık duruyor kabul ama plastik olması teknik olarak hiçbir şey değiştirmez.
Mekanik hissi olarak ise en çok his veren mi demişsin ama o biraz görecelidir ben Red kullanıyorum ve yüksek ihtimalle de bu saatten sonra başka switch kullanmamBlue'nun hissi de kullandığım dönemde çok hoştu ama gürültüsü beni sarmıyor.