Telefon alacaklara önerilerim.

serdarbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu tartışma günlerce sürer gençler.. Çamaşır sabunu reklamı gibi herseferinde daha beyaz diye diye beyaz ötesinide gördük..iphone 3 den beri belki 10 farklı cihaz kullandım şuan iphone 7 128 gb kullanıyorum..ama lg g3 32gb haala arıyorum..kimisi kullanım kolaylığı der iphone alır kimi özgürlük der android alır..işin özü 10 senedir telefona ödediğim fark 10 bini geçmiştir.. gerekkimiydi? Değildi.. arkadaşın dediği çok haklı.. 2-3 binliralık farklarla yeni telefon almak anca cebe zarar..

Serdal AKTAŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Direk sonunu okudum sonuna cevap veriyorum ios cihaz alalım 2 ios sürümü sonra cihaz sürünsün diye mi ios cihaz alın diyorsun?
Android tarafı ios tarafından çok çok çok daha iyi bu kadar basit. 2 sene S7 kullandım şimdi OnePlus 5T var. S7'nin tek sıkıntılı noktası piliydi.
Kamerası 7 Plusdan daha iyi ekranı daha iyi vb vb ve arada 1200-1300 TL fark varken niye 7 Plus alsın insanlar?
S7 vs 7 Plus diyorum çünkü aynı jenarasyonun ürünleri 5Tnin önüne X'i koyun 5T kamera dışında alır net. Aradaki farka DSLR alınıyor.
Murat Bey merhaba anladığım kadarı ile oneplus 5T kullanıyorsunuz bende yeni aldım fakat tek el modu nu bulamadım birde telefon kısmındaki menü ve görüntüyü hiç beğenmiyorum değiştirme şansım var mı bu iki konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat Bey merhaba anladığım kadarı ile oneplus 5T kullanıyorsunuz bende yeni aldım fakat tek el modu nu bulamadım birde telefon kısmındaki menü ve görüntüyü hiç beğenmiyorum değiştirme şansım var mı bu iki konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Tek elle kullanım modu sanırım yok.
Görsellik kısmına launcher yükleyerek bir şeyler yapabilirsiniz. Görsellik kısmında zayıf bir cihaz olduğu konusunda size hak veriyorum
Diğer konularda cihazdan memnun musunuz?

Serdal AKTAŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aynn telefondan çok memnun kaldım hatta samsung s9 plus yada iphone x düşünürken onları aratmayacak bir cihaz fakat benim eller küçük tek el modu sıkıntı oluyor ve görsellik gerçekten zayıf tema desteği olsa süper olurmuş hızı ve kameraları da bence iyi

Çagatay Keser

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Çok fazla yanlışın var sadece samsung kullanıp kasıyor diyosun seneler önceki cihazlardan bahsediyorsun android 4.4.2 ile adım attı 7den sonra hızda en üst düzeye çıktı nougat sd820 ve 4 gb ram android bu kombinasyona gelmeden önce ios la filan yarışıyordu ama bu kombinasyon ve sonrasında net olarak öne geçti bu arada 10 gb olsun isterse %50 sini kullanıyor diye bi durum yok benim cihazda 3.7gb ram var zamanın çoğunda 1.9 dan fazla ram bos ki cihazda 120 den fazla uygulama var ve bunların içinde launcher keyboard ve sosyal medya uygulamalarıda var sen diyosunki 10 gb olsa bile 5 gb dolu olur yok oyle bir durum Bakın 6 gblik ramin %37 si kullanıyor 10 gb ramli cihazdada max %30 filan kullanır. Bi kere şu kulaktan duyma 5 yıl önceki 2 gb ramin yarısı dolu olunca ioscuların uydurdugu nekadar ram koyarsan koy yarısını kullanır olayı yalan 2. Olarak sureki s6ya oreo olsa ne olurdu diyorsun sana soyliyim
Degil s6 2012 yılında çıkan s3mini o zamanki iphonenin 1/4 fiyatına bak ip6 demiyorum 5 diyorum cihaza 7.1.2 surumunu yukledim max islem gucunde tabi yaklasamaz ama Twitteri ip6 nın 10saniye sürede açtığı twitteri daha erken açtı androidde öyle yeni surum geldi kastı diyen bulamazsın cihaz ya daha fazla hızlanır ya aynı kalır anca pil kullanimında oynama olur oda çok değil bu şirketin kendi verdigi surumde offical olmayan guncellemede dahildir

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Direk sonunu okudum sonuna cevap veriyorum ios cihaz alalım 2 ios sürümü sonra cihaz sürünsün diye mi ios cihaz alın diyorsun?
Android tarafı ios tarafından çok çok çok daha iyi bu kadar basit. 2 sene S7 kullandım şimdi OnePlus 5T var. S7'nin tek sıkıntılı noktası piliydi.
Kamerası 7 Plusdan daha iyi ekranı daha iyi vb vb ve arada 1200-1300 TL fark varken niye 7 Plus alsın insanlar?
S7 vs 7 Plus diyorum çünkü aynı jenarasyonun ürünleri 5Tnin önüne X'i koyun 5T kamera dışında alır net. Aradaki farka DSLR alınıyor.

OP5T aldığımdan beri bir kez Force close görmedim android de ciddi ilerleme var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsung kullanıcısı olarak bilmen lazım :)
Çökme konusunda benim tek sorun yaşadığım uygulama internet speed meter liteydi ağzına burasını vardı fakat diğer S7 kullanicilaeinda sıkıntı yoktu. Başka çökme yaşadığım durum olmadı.