tevfik3334
Öğrenci
wifi 2 yazıyor 2 yazması mantığı nedir
Nerede yazıyor?wifi 2 yazıyor 2 yazması mantığı nedir
Hangi işletim sistemini kullamıyorsunuz?modemlemi alakalı yoksa içindeki wifi cihazıylamı
---- Mesajlar birleştirildi ----
laptop kullanıyorum
sorunun açıkçası laptop servise gitti içini açmışlarmı nerden anlarız çünkü bellek samsun 16gb yazıyor samsung değildi diye hatırlıyorum
wifide 2 yazmaya başlayınca iyice kıllandım
Bu sorun değil. Windows yüklerken internet bağlantısı yoksa Windows 10'un kendi kendine yüklediği driverlar yüklü olmuyor. Başka bir adaptör kullanıldıysa bu şekilde Wifi 2 yazar.Windows 10 usta
Servise ne için göndermiştiniz?sorunun açıkçası laptop servise gitti içini açmışlarmı nerden anlarız çünkü bellek samsun 16gb yazıyor samsung değildi diye hatırlıyorum
Bu durumda ram değişmemiştir. Ses sol taraftaki fandan geliyor olmalı onu değiştirmek gerekiyor.içinde ses geliyordu ama normal bi ses değil fan sesi ws elektrik olan iki kablo ucu düşünün birbirine yaklaştırınca ince bi ses çıkarır ya cızır cızır öyle bişeydi iade istedim ses yok diye geri göndermişler sakın lenovo almayın lenovo turkıyeye yazdım genele yazdım yurt dışına yazdım hepsi martaval telefonları sureklı meşgul pişman oldum okadar para werdık sonuca bak
suan fan kendı kendıne yükse ayarda çalışıyor neden bılmıyorum sıcaklıkda 40derece oyun oynamıyorum sadece nett
fan solda çalışıyor ısınan sag tarafsol buz gıbı sag alt sıcak
O ses harddiskden geliyor olabilir. Lenovonun kendi servisine gönderdiyseniz öyle parça çalma olayları olacağını zannetmem. Tekrar servise gönderecekseniz eğer harddiskden sesler geliyor ve işletim sistemi kullanılamaz derecede zaman zaman yavaşlıyor diyeceksiniz. O zaman hdd değişimi ve format atarlar. Wireless 2 problemi ise ağ bağdaştırıcılarında 2 farklı wireless bağdaştırıcı vardır. Onlardan birini silebilirsiniz sıkıntı yok.içinde ses geliyordu ama normal bi ses değil fan sesi ws elektrik olan iki kablo ucu düşünün birbirine yaklaştırınca ince bi ses çıkarır ya cızır cızır öyle bişeydi iade istedim ses yok diye geri göndermişler sakın lenovo almayın lenovo turkıyeye yazdım genele yazdım yurt dışına yazdım hepsi martaval telefonları sureklı meşgul pişman oldum okadar para werdık sonuca bak
suan fan kendı kendıne yükse ayarda çalışıyor neden bılmıyorum sıcaklıkda 40derece oyun oynamıyorum sadece nett
fan solda çalışıyor ısınan sag tarafsol buz gıbı sag alt sıcak