Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler sa bende corsair strafe rgb var yaklaşık 600tl ye aldım o zamanda blackwidov v2 900tl di sizce 300tl daha ekleyip razer almalımıydım yoksa almamalımıydım
Doğru yapmışsınız. Razer’ın switchleri konusunda ciddi şikayetler var. (Razer Cherry MX switch kullanmıyor ve kendi switchlerini ürettiriyor.) Çok kalitesiz oldukları söyleniyor. Hatta genel anlamda Razer’ın malzeme kalitesini insanlar beğenmiyor. Sadece switchlerde değil pcb’lerde de en son kalite kullanıldığı söyleniyor. Tabi Razer alıp yıllarca kullanan insanlar da var ama bir sürü insanda olduğu gibi benim listemde de Razer son sırada yer alır. Corsair şu an endüstrinin en kaliteli markalarından biridir. İçiniz rahat olsun.
Beyler sa bende corsair strafe rgb var yaklaşık 600tl ye aldım o zamanda blackwidov v2 900tl di sizce 300tl daha ekleyip razer almalımıydım yoksa almamalımıydım
Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu!
Efe verdiğin paranın %50 si demek o 300TL Ama şunu derdim Strafe alacağına 50 veya 100TL ek ücretle K70 alsaydın derdim.