Bitkisel şampuan önerisi

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
başlıtıkta da belirttiğim gibi kullanıpta memnun kaldığınız bitkisel şampuan önerilerinizi yazarmısınız?

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Farmasi bio intense kullandığım bir şampuan. Öneririm

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Sağlıklı saçlar için, ise; kil'i öneririm.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Son düzenleme:

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Varsa öyle bir şampuan bende merak ettim takipteyim. Kil denilen bir çeşit toprak kum gibi doğal bir ürün ama saçlarda nasıl kullanılıyor bilmiyorum çamaşırlar eskiden kille yıkanırmış

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ben şimdiye kadar bitkisel olarak otacı ve naturway sarımsaklı kullandım.içine yılan yağı katmıştım.şuan bitmek üzere.ama normal şampuanlardan bir farkı yok gibi

---- Mesajlar birleştirildi ----

biraz açarmısınız ?killi sabun mu yoksa kili sadece saça mı sürüyorsunuz

Son düzenleme:

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
ben şimdiye kadar bitkisel olarak otacı ve naturway sarımsaklı kullandım.içine yılan yağı katmıştım.şuan bitmek üzere.ama normal şampuanlardan bir farkı yok gibi

---- Mesajlar birleştirildi ----

biraz açarmısınız ?killi sabun mu yoksa kili sadece saça mı sürüyorsunuz

Sadece kil'i saça uygularsanız faydasını göreceksiniz. Ki eskiden kadınlar saçlarını kıl ile yıkarlardı.

gamzeebahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bitkisel içerikli şampuan konusunda bioxcin genesis serisini tek geçerim. Uzun yıllardır memnuniyetle kullanıyorum ve herhangi bir şikayet yaşamadım. Eğer saçlarınıza bir iyilik yapmak istiyorsanız kesinlikle kimyasal içerikli şampuanlar veya kremler kullanmayı. Çünkü o ürünlerin yan etkileri bir süre sonra sizden daha ağır şekilde çıkmakta. Hayatınıza bir kural getirin ve kimyasal içerikli ürünleri çıkartın.

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Bitkisel içerikli şampuan konusunda bioxcin genesis serisini tek geçerim. Uzun yıllardır memnuniyetle kullanıyorum ve herhangi bir şikayet yaşamadım. Eğer saçlarınıza bir iyilik yapmak istiyorsanız kesinlikle kimyasal içerikli şampuanlar veya kremler kullanmayı. Çünkü o ürünlerin yan etkileri bir süre sonra sizden daha ağır şekilde çıkmakta. Hayatınıza bir kural getirin ve kimyasal içerikli ürünleri çıkartın.
Acaba bu bioxinde b7 vitamini içeren bir şampuan var mıdır ?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Argan lı var markası erdağ saç dökülmesine karşı