beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
başlıtıkta da belirttiğim gibi kullanıpta memnun kaldığınız bitkisel şampuan önerilerinizi yazarmısınız?
ınternetden baktım kapalı saçlar için önerılıyor.benım böyle bır durumum yok.içerdiği bitkileride göremedimFarmasi bio intense kullandığım bir şampuan. Öneririm
pardon kil ne anlamadım?Sağlıklı saçlar için, ise; kil'i öneririm.
ınternetden baktım kapalı saçlar için önerılıyor.benım böyle bır durumum yok.içerdiği bitkileride göremedim
---- Mesajlar birleştirildi ----
pardon kil ne anlamadım?
biraz açarmısınız ?killi sabun mu yoksa kili sadece saça mı sürüyorsunuzBildiğimiz kil.
ben şimdiye kadar bitkisel olarak otacı ve naturway sarımsaklı kullandım.içine yılan yağı katmıştım.şuan bitmek üzere.ama normal şampuanlardan bir farkı yok gibi
---- Mesajlar birleştirildi ----
biraz açarmısınız ?killi sabun mu yoksa kili sadece saça mı sürüyorsunuz
Acaba bu bioxinde b7 vitamini içeren bir şampuan var mıdır ?Bitkisel içerikli şampuan konusunda bioxcin genesis serisini tek geçerim. Uzun yıllardır memnuniyetle kullanıyorum ve herhangi bir şikayet yaşamadım. Eğer saçlarınıza bir iyilik yapmak istiyorsanız kesinlikle kimyasal içerikli şampuanlar veya kremler kullanmayı. Çünkü o ürünlerin yan etkileri bir süre sonra sizden daha ağır şekilde çıkmakta. Hayatınıza bir kural getirin ve kimyasal içerikli ürünleri çıkartın.