Linux Cafe

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
32 bit & 64 bit için ayrı klasör açan yoksa elinde bayrak olan benim :p
/home/Finix/download/sakın_açma/virüsler/bilgisayarı_havaya_ucurur/Hintli/Guru Pathik

Gerisine gerek yok.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Kandıramazsın beni :p

---- Mesajlar birleştirildi ----

Biliyormuydunuz ? Xfce pencere yöneticisinin en çok kişiyi vuran, en çok zaiyat verdiren bug'u bugün bile kapatılmadı ve asla kapanacağını sanmıyorum. Bu bug her an, herkesi vurabilir. Yaptığı ise kullanıcının monitörünü PARAMPARÇA etmek. Harfiyen ! Bug ile ilgili öneriler geldi ama fix hiçbir zaman gelmeyecek. Bu bug'u bilen var mı ? Tahminler gelsin :)

Son düzenleme:

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Biliyormuydunuz ? Xfce pencere yöneticisinin en çok kişiyi vuran, en çok zaiyat verdiren bug'u bugün bile kapatılmadı ve asla kapanacağını sanmıyorum. Bu bug her an, herkesi vurabilir. Yaptığı ise kullanıcının monitörünü PARAMPARÇA etmek. Harfiyen ! Bug ile ilgili öneriler geldi ama fix hiçbir zaman gelmeyecek. Bu bug'u bilen var mı ? Tahminler gelsin :)
Ekran yiyengiller familyasından bir bug mı yani ?

cat-xfce-bug-1.jpeg

Probably the funniest bug report you'll read this year

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Antergos un KDE sinden pek memnun kalmamıştım daha önceki denemem de ama mate bir harika dostum tabi bir günlük kullanım (oda olmadı akşam kurdum sabah işe gittim, işten geldim açtım bilgisayarı aha antergos bir şahane dostum modu )

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Antergos un KDE sinden pek memnun kalmamıştım daha önceki denemem de ama mate bir harika dostum tabi bir günlük kullanım (oda olmadı akşam kurdum sabah işe gittim, işten geldim açtım bilgisayarı aha antergos bir şahane dostum modu )
Numix Frost <3 :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Başka icon söyle onu yüklüyeyim sıkıldım zaten macos simge setinden

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Papirus ? Adapta ? Arc ? Faenza ? Le Capitaine ? Sardi ? Bir sürü var hangsini önereyim :P

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
ağ bağlantıları simgesi düzgün olsun yeter zaten gerisi sıkıntı olmaz

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Aon
Sonra vay efendim niye KDE kullanıyorum.

Papirus ? Adapta ? Arc ? Faenza ? Le Capitaine ? Sardi ? Bir sürü var hangsini önereyim :p
Ya şöyle siyah, az detaylı bir simge seti var mı? Eskiden oxygen refit black'ın eski haline uyarlaması vardı da, şimdi Gnome için vay KDE için yoh. Garip.

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Depolarında az da olsa simge temaları var. Numix'i pek sevmedim. Depolardan indirip değiştirdim.

O sorun galiba MATE ile ilgili bir sorun. :rolleyes:
yok başka dağıtım ve başka masaüstlerindeki genel sıkıntım ağ bağlantıları simgesini nasıl yapıyorlarsa hiçbirşeye benzemiyor

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ya şöyle siyah, az detaylı bir simge seti var mı? Eskiden oxygen refit black'ın eski haline uyarlaması vardı da, şimdi Gnome için vay KDE için yoh. Garip.
Deloran dark, ming dark, Faenza dark, Darkenza. Hiçbiri %100 siyah değil ama koyu renk.

Sonra vay efendim niye KDE kullanıyorum.
Ben de tam olarak bu yüzden kedi sevmiyorum :P

Son düzenleme:

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bir harika dedik ama ekranda sayfayı aşağı çekerken bir kırılma oluyor görüntüde bakalım ne yapabileceğiz bu duruma

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Papirus ? Adapta ? Arc ? Faenza ? Le Capitaine ? Sardi ? Bir sürü var hangsini önereyim :p
Ya şöyle siyah, az detaylı bir simge seti var mı? Eskiden oxygen refit black'ın eski haline uarlamasi
Deloran dark, ming dark, Faenza dark, Darkenza. Hiçbiri %100 siyah değil ama koyu renk.

Ben de tam olarak bu yüzden kedi sevmiyorum :p
Delorean aradığıma yakın, Çakrayi kurayim denerim. Bu arada kedi nasıl sevmezsin?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
@eronis Slackware paketleri eski değil, olabildiğince güncel. Sadece kde4 ve systemd yerine SysV tercih etmişler. Ki iyi yapmışlar. Mantık olarak eski linux geleneğini sürdürüyorlar.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Son düzenleme:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Mantık olarak eski Linux geleneğini sürdürmüyorlar, eski Linux kullanıyorsun :p
kde5 - Google'da Ara

Neredeyse 4 yıl KDE takımının KDE5'i yada sizin dilinizle Plasma'yı adam etmesi için sence yeterli bir süre değilmiydi ?
Vallahi de billahi de KDE 4 daha iyi yahu. Daha şık, daha az sistemi yoruyor, daha kullanışlı ve daha özelleştirilebilir. Üstelik bir şey yaparken aman çökerse diye besleme çekmek zorunluluk değil opsiyonel. Bırak kullanmasınlar KDE 5i. Özlemişim resmen ya oh.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Vallahi de billahi de KDE 4 daha iyi yahu. Daha şık, daha az sistemi yoruyor, daha kullanışlı ve daha özelleştirilebilir. Üstelik bir şey yaparken aman çökerse diye besleme çekmek zorunluluk değil opsiyonel. Bırak kullanmasınlar KDE 5i. Özlemişim resmen ya oh.
Kubuntu önerdiğin adamlar bu yazdığını okusa sana söverler biliyon demi LOL :P

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Öner de seni forumda piyata yapsınlar. Kuramadıkları program, yapamadıkları şey başı profiline girip sallarlar diyim :sweatsmile::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:
Oh mis gibi son trollüğümü yapmış olurum. :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Sen kendin kaşındın oluummm :p Kim bu yunan sasha ? :p
Aboo. Sohbeti kaçırmışım. :D Nedense konudan bildirim gelmemiş.
Kubuntu önerdiğin adamlar bu yazdığını okusa sana söverler biliyon demi LOL :p
Sövmek iyi bir davranış değildir. KDE o kadar da kötü değil. Ama sorunları olmasa daha iyi olur. :)

İyi bari tek olsam deli olurdum, benden çok varsa böyle ben normal oluyorum :p
Yok. Tek sen değilsin bunu yapan. Ben de birkaç tane iso dosyasını tutuyorum. Kimisini deniyorum, kimisini kurup gün içinde siliyorum :p Bu konuda karar vermekte zorlanan birisiyimdir de. :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Yahu Slackware ne kadar zor ya... Abo... Bir libreoffice kuracağım tüüü...