Değişik Girişimci Fikri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan drc38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

drc38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim
bi fikrim var uygulamaya çalışıyorum %60 gibi hal oldu. coca cola kırmızı kasayı bileniniz varmıdır bilmem kapak kodu girerek hediyeler alıyordunuz sinema bileti mc den menü vs. Bende bu mantıkda bi site yaratıyorum mantığım şu reklamcılarla tüketicileri buluşturmak buradaki püf nokta reklamları izliyorsunuz ama karsılığında birşey kazanıyorsunuz mesela 10 reklam izleyince gratisden %15 indirim kodu alıyorsunuz yada burgerden anlaşmalı bi menü hediye tüketicinin yapması gereken reklam izlemek sadece burda hem karşı şirket kazanıyor hem siz kazanıyorsunuz yani al gülüm ver gülüm hediyeler puanlama sistemi mesela menü 10 puansa bi reklam 0.5 puan olacak totalda 20 reklam izleyerek bedava menü alıyoruz. pepsi ilede anlaşabilirsem girdiğiniz kapaklarda puan sistemine dahil olacak. tabi hediyeler böyle 1-2 tane olmucak çeşit olacak sinema bileti menü indirim kuponları ve çeşitli hediyeler. maliyetli bir iş ama ülkemizdeki insan faktörünü gözden geçirince güzel bi fikir. site ve uygulama olacak. şuan için konuştuğum şirketlerden olumlu dönüşler aldım sonuçta onlarında satışlarını artıran bi yol tek sıkıntı reklam veren firmalara ulaşmam.

Asıl konu şunu sormak istiyorum
Böyle birşey olsa kullanırmıydınız ???

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,926
Güvenebilirsem kullanırım.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,901
Ben reklam izlemek için Addblock kullanıyorum.

drc38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

ozgurzngn58

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Tamam da kardeşim senin güvenilir bütün sinema firmalarıyla anlaşma yapman markalarla çok uzun sürer web tasarım sssl güvenlik sertifikası Alman gerek

drc38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tamam da kardeşim senin güvenilir bütün sinema firmalarıyla anlaşma yapman markalarla çok uzun sürer web tasarım sssl güvenlik sertifikası Alman gerek

işte girişimci farkı burda öne çıkıyor anlaştığın firmalar şehirlerde en çok hangisi bulunuyorsa o olacak. mesela cinemaximum dominos gratis burger king mc donals bunlar herşehirde nerdeyse ulaşabileceğiniz firmalar

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
işte girişimci farkı burda öne çıkıyor anlaştığın firmalar şehirlerde en çok hangisi bulunuyorsa o olacak. mesela cinemaximum dominos gratis burger king mc donals bunlar herşehirde nerdeyse ulaşabileceğiniz firmalar
Dediğini yapabilmen için ciddi bütçeye ihtiyacın var. Cinemaximum Burger king bomboş siteye neden kod versin?

drc38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kırmızı kasa tarih oldu...

aynen o tarz bi site düşünüyorum bende.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Dediğini yapabilmen için ciddi bütçeye ihtiyacın var. Cinemaximum Burger king bomboş siteye neden kod versin?
bütçe aşabileceğim bi konu. kodları zaten izleyeceğimiz reklam ve kapak kodlarını kullanarak alabilecek insanlar yani ben 1 liraya mal ediyorsam ürünü size 1.5 liralık reklam izleticem. mantık bu

Son düzenleme:

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
aynen o tarz bi site düşünüyorum bende.

---- Mesajlar birleştirildi ----

bütçe aşabileceğim bi konu. kodları zaten izleyeceğimiz reklam ve kapak kodlarını kullanarak alabilecek insanlar yani ben 1 liraya mal ediyorsam ürünü size 1.5 liralık reklam izleticem. mantık bu
Mantığı anladım anlatmaya çalıştığım şey şu o kodları ilk baş cebinden ödersin. 1000 tane alsan 1tl den. 10 şirket ile anlaşsan 10bin tl. Tahmin ettiğim kadar bütce gereksinimi yokmuş aslında. Ama bütçeden çok zahmet işi. Site yapımı, reklam veren ile anlaşmalar(google ad den çekebilirsin)... Uğraşabileceksen hoş iş. İyi şeyler çıkabilir.