S8 Oreo guncelleme sorunu

Doktor19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
13.02 2018 tarihinde Samsung Türkiye garantili Samsung S8 cihazıma guncellemeyi indirdim ve kurulumunu yaptıktan sonra şu sorunlarla karşılaştım.
Telefon kilit ekranında iken kaydırıp ana ekrana geçince tamamen siyah bir ekran cıktı. Telefon açıklamasına rağmen hiç bir görüntü yoktu. Karşıdan gelen aramalarda ekran gözüküyor ve telefona cevap verilirken, kesinlikle ben ekranda hiç bir şey göremediğin için ne arama yapabildim nede hiç bir uygulamayı açamadım. Aynen telefon kapalı gibi bir durum oluştu. Bir kac defa yeniden başlat yaptım ama çözüm olmadı.
Sonra güvenli moda alınca ekran düzeldi. Rehberimi ve resimlerimi alıp telefona reset atınca telefon düzeldi. Telefonda şu an Android 8.0.0 yüklü gözüküyor. Şarj verimliliğin düştü. Eski hali daha iyiydi.
Sorunlarım şimdilik bu kadar. Bazı küçük değişiklikler var ama olmasada olurdu.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Samsung bu konuda açıklama yapmıştı güncellemeyi geri çekmişti bence sende hard reset at Yeni güncellemeleri bekleyin

Doktor19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim gibi Samsung S8 e güncelleme alan ve aynı sorunu yaşayan var mi?

TZCN

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Benim gibi Samsung S8 e güncelleme alan ve aynı sorunu yaşayan var mi?
Guncelleme sorunlu oldugu icin geri cekildi. Telefonunuzu smart swich ile yedekleyip hard reset atınız. Yeni guncellemeyi bekleyiniz.

R.rahim93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung s8 plus nezaman android 8 guncelleme bekleyelim..

İlkinHasanzade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen bendede batarya performansı çokmdüştü normalda aktif kullanımda 4.5-5 saat giden şarj 3 saata düştü üstelik ram kullanımıda arttı normalda 1.5gb boş yer olan ram şimdi 1gb boş görünce sevincimden havalara uçuyorum. Acil düzeltilmesi lazım yoksa nougata geri dönüceğim