lDeadlBoyl
Öğrenci
Öncelikle merhaba dostlar bir dövüş sanatına yazılmayı düşünüyorum düşünme sebebim savunma amaçlıdır aklımda olan krav maga var ama aklımda hep kalmıştır jason statham yapıyordu o tarz biliyorsanız belirtirmisiniz
en ağır dövüş olan boks çok hoşuma gidiyor . ama savunma diyorsan en çok işine yarayacak karma dövüşlerdir . çünkü sokak kavgalarında pek işe yaramaz boks kickboks gibi şeyler .
bunu mu tartışalım üyelerin önündeYoo çok işe yarar kickboks
haklıyım ama 2 saat açıklama yapamam .Yoo çok işe yarar kickboks
Eğitimini almış arkadaşlarım var iyi bir eğitim alınırsa bu işlere güzel bir başlangıç yapmış olunurbunu mu tartışalım üyelerin önünde![]()
bu dövüş sporları tamamen teknikdir . eldiven vardır ve yasak vuruşlar vardır . sokakta kimse eldivenle gezmiyor. elinde muşta takılı olan adama kb vuruşları yapmaya çalış bakalımEğitimini almış arkadaşlarım var iyi bir eğitim alınırsa bu işlere güzel bir başlangıç yapmış olunur
bu dövüş sporları tamamen teknikdir . eldiven vardır ve yasak vuruşlar vardır . sokakta kimse eldivenle gezmiyor. elinde muşta takılı olan adama kb vuruşları yapmaya çalış bakalım![]()
Savunma amacliysa Taekwondo öneririm, öğrenmesi de eğlenceli, severek gittim ben,
kuşaklar yükseldikçe özgüvenin artıyor)
demek istediğimde bu kb size bu eğitimi vermez ama uzak doğu sporları verirzaten eğitimini almış adam sokakta o kurallara uymaz merak etme bir iki haraketle boğazına asılarak boğabilir
Alıştık işte bir şekilde,Tekwando savunma amaçlıdır ilk tekwando öğrenen dönüş sporlarına zar zor alışır
demek istediğimde bu kb size bu eğitimi vermez ama uzak doğu sporları verir
---- Mesajlar birleştirildi ----
bilader gel seni mike tyson yapak
Alıştık işte bir şekilde,![]()
sokakta kural diye bişey yoktur zaten . teknik meknik işlemez ilk ve sağlam vuran kazanır büyük oranda . tabi kalabalık değillerse yada bıçak fln yoksaHayır sen tersini anladın eğitimini almış adam sokakta kurallara uymak zorunda kalmaz bir iki harakette etkisiz hale getirebilir
Filmin başrolüysen pıçak, kalabalık viz gelirsokakta kural diye bişey yoktur zaten . teknik meknik işlemez ilk ve sağlam vuran kazanır büyük oranda . tabi kalabalık değillerse yada bıçak fln yoksa
sokakta kural diye bişey yoktur zaten . teknik meknik işlemez ilk ve sağlam vuran kazanır büyük oranda . tabi kalabalık değillerse yada bıçak fln yoksa
ya allah aşkına kaç sokak kavgasına karıştın.Bedeni kaslıysa dirençliyse 3 kişiyide etkisiz hale getirebilme imkanıda var kısa bir vakit içersinde teknik ile![]()
Ben karışmadım da izledimya allah aşkına kaç sokak kavgasına karıştın.
hayatım bela içinde geçti . koy cılız çocugun önüne lewisi muştayla tüm dişleri eline verir. ne tekniğiya allah aşkına kaç sokak kavgasına karıştın.
bu arada konuyu yazan mesajlara bakmıyo biz kendimi yiyoz burdaEyvah eyvah, adam savunma sanatı sordu, siz sokağa döküldünüz mübarekler![]()
Eyvah eyvah, adam savunma sanatı sordu, siz sokağa döküldünüz mübarekler![]()
Bakıyorum hepsine sıkıntı yok fikirlerinizi beyan edin aklımda mmada var oda hoşuma hidiyor o nasıl fikri olan varmı bide şu jason statham gibi adamlar hangi dövüş sanatı var efsane onlarbu arada konuyu yazan mesajlara bakmıyo biz kendimi yiyoz burda![]()
sen bu sporları pro olarak mı yapmak istiyosun dövüşlere katılmak flnBakıyorum hepsine sıkıntı yok fikirlerinizi beyan edin aklımda mmada var oda hoşuma hidiyor o nasıl fikri olan varmı bide şu jason statham gibi adamlar hangi dövüş sanatı var efsane onlar
Kendimi savunmak için öyle müsabaka filan katılmam katılırsamda çok diyil ilerde birgün lazım olursa sokakta filan kullanmak içinsen bu sporları pro olarak mı yapmak istiyosun dövüşlere katılmak fln
al bı bıçak uğraşma hiçKendimi savunmak için öyle müsabaka filan katılmam katılırsamda çok diyil ilerde birgün lazım olursa sokakta filan kullanmak için
Bıçakla şaka olmaz dostum ben hem akşamları vakit geçirmek hemde dövüş öğrenmek istiyorunal bı bıçak uğraşma hiç
mma en iyisi kurs bulmanda kolayBıçakla şaka olmaz dostum ben hem akşamları vakit geçirmek hemde dövüş öğrenmek istiyorun