Catalyst 8.9 Download

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
AMD, ATI Radeon ekran kartları için en güncel Catalyst sürücü paketi Catalyst 8.9'u yayınladı. Sürücüdeki yenilikler ve indirme bağlantıları burada.

AMD, ekran kartları için sunduğu Catalyst sürücü paketleri için Eylül 2008 güncellemesini yayınladı. Yeni sürücü paketinde CrossFireX kurulumları için Overdrive özelliği eklenmiş durumda. Bu şekilde dört ekran kartından oluşan bir CrossFireX sistemindeki her kartı ayrı ayrı hız aşırtmaya (overclock) tabi tutabiliyorsunuz.

Yenilenen OpenGL Desteği

AMD yeni sürücülerle aynı zamanda OpenGL3.0 desteği için yeni geliştirmeler ekliyor. Radeon 1000 serisinden itibaren her ekran kartı için gelen bu güncellemede şu an için on tane komuta/işleve sahip bir destek mevcut. Sonraki sürücülerde bu sayının artacağı belirtiliyor.

İndirin!

En yeni Catalyst paketini indirmek için tıklayın!

Bilgi için: AMD
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu sürücüleri indirirken hep, option 1 de olanı indiriyorum toplam boyutu 41.2 mb,option 2 dekilerin toplam boyutu ise 65 mb...Bu ikiside aynı olay etmiyormu ya,benmi yanlış biliyorum?

el_matador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sürücüleri indirirken hep, option 1 de olanı indiriyorum toplam boyutu 41.2 mb,option 2 dekilerin toplam boyutu ise 65 mb...Bu ikiside aynı olay etmiyormu ya,benmi yanlış biliyorum?

option 2 deki sadece ekran kartı driveri içeriyor ama option 1 deki ekran kartı wdm drivers ve catalyst control center i içeriyor..

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
buradaki wdm sürücüsü ne işe yarıyor bileneniz var mı?

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
maşallah hergün bir sürüm çıkıyor.. Yetişemiyoruz yahu..

Arşivimi yenilemekten bir hal oldum :)

paylaşımın için sağolasın..