Nickotin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar öncelikle merhaba iphone 6 64gb kullanıcısıyım ios 11 e kadar memnundum ön kamerada hdr olmamasına rağmen sonra ios11 ve ardından gelen facia ve beni mali durumda dolayı afyon 4 den itibaren kullandığım apple ı terketmeye yönlendirdi verdiğim paranın karşılığını alamıyacak olmamdan ötürü ve özelliklerin artık vereceğim paranın altında kalmasından dolayı neyse 6 64 gb ikinci el fiyatlarıyla s7 edge neredeyse aynı ki daha da düşer s7 ne diyorsunuz geçiş yapmalı mıyım daha önce iki veya üç kez andorid kullandım ama malum o zamanlar android rezaletti şimdi 7.0 dan sonra kendine geldi 8 sürümü ile de tahminim çok iyi bir yere gelir.
kafamdaki en büyük sorular da iphone da parmak izi yerine iki kez hızlıca dokunma yaptığımız zaman ekranın aşağı kayıyor olması bu s7 de var mı ayrıca assistive touch bu özellik muazzam derece beni afyona bağlayan bir şey, bildirim sistemi yani whatsapp dan telefon kilitliyken üst üste mesaj gelmesi ve bunun ekranda gözükmesi, türkcell ve vodafone da olan telefon az çektiği zaman wifi ye bağlı ise sorunsuz konuşmanı sağlayan özellik var mı şimdilik aklıma gelenler bunlar iphone kullananlar unuttuklarım varsa yazarsa alta iyi olur çünkü iphone 6 inanılmaz ötesi yavaş ve bu beni çıldırtıyor adeta ! en kısa zamanda ilana koyup takas veya satıp ikinci el alıcam.
kafamdaki en büyük sorular da iphone da parmak izi yerine iki kez hızlıca dokunma yaptığımız zaman ekranın aşağı kayıyor olması bu s7 de var mı ayrıca assistive touch bu özellik muazzam derece beni afyona bağlayan bir şey, bildirim sistemi yani whatsapp dan telefon kilitliyken üst üste mesaj gelmesi ve bunun ekranda gözükmesi, türkcell ve vodafone da olan telefon az çektiği zaman wifi ye bağlı ise sorunsuz konuşmanı sağlayan özellik var mı şimdilik aklıma gelenler bunlar iphone kullananlar unuttuklarım varsa yazarsa alta iyi olur çünkü iphone 6 inanılmaz ötesi yavaş ve bu beni çıldırtıyor adeta ! en kısa zamanda ilana koyup takas veya satıp ikinci el alıcam.
Son düzenleme: