İphone 6'dan S7 edge'e geçmeyi düşünüyorum ?

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba iphone 6 64gb kullanıcısıyım ios 11 e kadar memnundum ön kamerada hdr olmamasına rağmen sonra ios11 ve ardından gelen facia ve beni mali durumda dolayı afyon 4 den itibaren kullandığım apple ı terketmeye yönlendirdi verdiğim paranın karşılığını alamıyacak olmamdan ötürü ve özelliklerin artık vereceğim paranın altında kalmasından dolayı neyse 6 64 gb ikinci el fiyatlarıyla s7 edge neredeyse aynı ki daha da düşer s7 ne diyorsunuz geçiş yapmalı mıyım daha önce iki veya üç kez andorid kullandım ama malum o zamanlar android rezaletti şimdi 7.0 dan sonra kendine geldi 8 sürümü ile de tahminim çok iyi bir yere gelir.
kafamdaki en büyük sorular da iphone da parmak izi yerine iki kez hızlıca dokunma yaptığımız zaman ekranın aşağı kayıyor olması bu s7 de var mı ayrıca assistive touch bu özellik muazzam derece beni afyona bağlayan bir şey, bildirim sistemi yani whatsapp dan telefon kilitliyken üst üste mesaj gelmesi ve bunun ekranda gözükmesi, türkcell ve vodafone da olan telefon az çektiği zaman wifi ye bağlı ise sorunsuz konuşmanı sağlayan özellik var mı şimdilik aklıma gelenler bunlar iphone kullananlar unuttuklarım varsa yazarsa alta iyi olur çünkü iphone 6 inanılmaz ötesi yavaş ve bu beni çıldırtıyor adeta ! en kısa zamanda ilana koyup takas veya satıp ikinci el alıcam.

Son düzenleme:
M

Murat Burç

SDN Okuru
afamdaki en büyük sorular da iphone da parmak izi yerine iki kez hızlıca dokunma yaptığımız zaman ekranın aşağı kayıyor olması bu s7 de var mı
Ekranda jest var ekranının boyutunu küçültüyor.
bildirim sistemi yani whatsapp dan telefon kilitliyken üst üste mesaj gelmesi ve bunun ekranda gözükmesi,
Bildirimler geliyor ama ayırmıyor hepsini topluyor.
telefon az çektiği zaman wifi ye bağlı ise sorunsuz konuşmanı sağlayan özellik var mı
O özellik ilk adnroid cihazlarda kullanıldı. VoWifiden bahsediyorsun. :D

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranda jest var ekranının boyutunu küçültüyor.

Bildirimler geliyor ama ayırmıyor hepsini topluyor.

O özellik ilk adnroid cihazlarda kullanıldı. VoWifiden bahsediyorsun. :D
assistive touch peki ?

yani mesela vatsap da aynı kişi veya başka kişi yazıp duruyor bu ekranda iphone da olduğu gibi tek tek gözükmüyor mu neden bu konu hakkında durduğuma gelirsek hala uni okuduğumdan ingilizce sınavında mesela kağıdı çekip aşağı koyuyorum işte karşı taraf cevapları veriyor bende duruma göre ya ekran açılması için home tuşuna basıyorum veya mesaj gelip ekran açıldıkça görüp şüpheyi en aza indirerek kopyayı çekiyorum :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
assistive touch peki ?

yani mesela vatsap da aynı kişi veya başka kişi yazıp duruyor bu ekranda iphone da olduğu gibi tek tek gözükmüyor mu neden bu konu hakkında durduğuma gelirsek hala uni okuduğumdan ingilizce sınavında mesela kağıdı çekip aşağı koyuyorum işte karşı taraf cevapları veriyor bende duruma göre ya ekran açılması için home tuşuna basıyorum veya mesaj gelip ekran açıldıkça görüp şüpheyi en aza indirerek kopyayı çekiyorum :D
Mesaj geldiğinde bildirim ledi yanıyor ekran uyanmıyor. Ekranı uyandırıp hafif aşağıya çekip kimden mesaj geldiğine bakabiliyorsun.

Reaksiyon puanı
258
işte yukarda yazdığım iphone da olan ince detaylar bile kullanım açısından yarattığı kolaylıktan dolayı kendine bağlıyor :)
Orası öyle ama İphone 6 dan yine bir İphone'a geçmeye kalksan İphone 6s'e geçersin.O da pek birşey farkettirmez.Ama bütçemi zorlarım dersen İphone 7 öneririm çok seviyorsan..

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Her türlü geçilir iphone 6 nerde s7 edge nerde uçurum var arada

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar öncelikle merhaba iphone 6 64gb kullanıcısıyım ios 11 e kadar memnundum ön kamerada hdr olmamasına rağmen sonra ios11 ve ardından gelen facia ve beni mali durumda dolayı afyon 4 den itibaren kullandığım apple ı terketmeye yönlendirdi verdiğim paranın karşılığını alamıyacak olmamdan ötürü ve özelliklerin artık vereceğim paranın altında kalmasından dolayı neyse 6 64 gb ikinci el fiyatlarıyla s7 edge neredeyse aynı ki daha da düşer s7 ne diyorsunuz geçiş yapmalı mıyım daha önce iki veya üç kez andorid kullandım ama malum o zamanlar android rezaletti şimdi 7.0 dan sonra kendine geldi 8 sürümü ile de tahminim çok iyi bir yere gelir.
kafamdaki en büyük sorular da iphone da parmak izi yerine iki kez hızlıca dokunma yaptığımız zaman ekranın aşağı kayıyor olması bu s7 de var mı ayrıca assistive touch bu özellik muazzam derece beni afyona bağlayan bir şey, bildirim sistemi yani whatsapp dan telefon kilitliyken üst üste mesaj gelmesi ve bunun ekranda gözükmesi, türkcell ve vodafone da olan telefon az çektiği zaman wifi ye bağlı ise sorunsuz konuşmanı sağlayan özellik var mı şimdilik aklıma gelenler bunlar iphone kullananlar unuttuklarım varsa yazarsa alta iyi olur çünkü iphone 6 inanılmaz ötesi yavaş ve bu beni çıldırtıyor adeta ! en kısa zamanda ilana koyup takas veya satıp ikinci el alıcam.

Merhaba,

Kosa kosa gecin derim. Cunku boyle es dostta guncel iphone 6 gordukce benim sinirlerim bozuluyor. Yaziktir. Zaten kamera, ekran, pil gibi konularda android rakiplerinin gerisinde olan bir modeldi. Simdi performans sorunlari ilede iyice kacilcak bir model haline geldi. Gecmenizi tavsiye ederim.

Kamera konusunda buyuk bir ziplama yasicaksiniz. Ekran konudunda da oyle. S7 edge'in pil kapasitesi sebebiyle pil performansi da guzel. Fakat su ekranda cizgi cikma olaylari var s7 edge'lerde ona dikkat edin. On numara cihaz.

Hatta butceniz elveriyorsa sifr xiaomi mi6 da alabilirsiniz. Boyle bir hizli parmak izi sensoru yok. Cift kamera ile portre moduna fiyatina gore guzel. Sadece gece cekimleri kotu. Performans, pil, ekrani cok guzel bir makina. 1800 oldu galiba fiyati. Tam f/p urunu oldu.

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi benim için en büyük sorun ekranın uyanıp uyanmaması always on u of yapıp ekrana bildirim düşmesini sağlayamayız mı çünkü bildirimler için devamlı telefonu açmak istemiyorum diyelim haber uygulamasının son dakika haberini devamlı ekranı uyandırıp yapıyorsak burada apple ın ince detaylardaki o işlevselliği sayesinde mükemmel bir deneyim kurduğunu görüyoruz vatsapda mesajın okunup okunmadığını görmek için üzerine basıp en üstteki şeye bastığın an görebiliyorsun ki ekranı küçültme olayı apple daki gibi hızlı ve işlevsel olmadığı gördüm. inanın verdiğin paranın karşılığı samsung da yaptığı müthiş arge ile kendi arayüzü ve s pean ile uyumunda görüyoruz ama insanların o basit şeyleri zorlaştıran şeyleri andorid sistemi ve telefon firması devam ettirince geçmek zor oluyor ! neyse konuyu çok dağıttım şimdi ekran konusundaki sorumu cevaplarsanız memnun olurum

---- Mesajlar birleştirildi ----

?

Son düzenleme:

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi benim için en büyük sorun ekranın uyanıp uyanmaması always on u of yapıp ekrana bildirim düşmesini sağlayamayız mı çünkü bildirimler için devamlı telefonu açmak istemiyorum diyelim haber uygulamasının son dakika haberini devamlı ekranı uyandırıp yapıyorsak burada apple ın ince detaylardaki o işlevselliği sayesinde mükemmel bir deneyim kurduğunu görüyoruz vatsapda mesajın okunup okunmadığını görmek için üzerine basıp en üstteki şeye bastığın an görebiliyorsun ki ekranı küçültme olayı apple daki gibi hızlı ve işlevsel olmadığı gördüm. inanın verdiğin paranın karşılığı samsung da yaptığı müthiş arge ile kendi arayüzü ve s pean ile uyumunda görüyoruz ama insanların o basit şeyleri zorlaştıran şeyleri andorid sistemi ve telefon firması devam ettirince geçmek zor oluyor ! neyse konuyu çok dağıttım şimdi ekran konusundaki sorumu cevaplarsanız memnun olurum

?
arkadaşlar bi yardımcı olsanız da şu ekran ile soruma cevap verseniz

Reaksiyon puanı
113
arkadaşlar bi yardımcı olsanız da şu ekran ile soruma cevap verseniz
Ekranı uyandırmak zorundasın, istersen bildirimlerin içeriğini gizlemez ve kilit ekranında gelen şeyleri okuyabilirsin. Yazdıklarından anlayıp aklıma gelen bu.

Virgül ve Nokta kullanımı yaparsan daha güzel olacak sanki okumaya çalışırken beynim yandı :D

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranı uyandırmak zorundasın, istersen bildirimlerin içeriğini gizlemez ve kilit ekranında gelen şeyleri okuyabilirsin. Yazdıklarından anlayıp aklıma gelen bu.

Virgül ve Nokta kullanımı yaparsan daha güzel olacak sanki okumaya çalışırken beynim yandı :D
haklısın inan hiç umursayasım gelmiyor beyin yakan türden yazım :D yani örnek veriyorum whatsapp içeriğini gizlemez isem ve bildirim gelirse ya home tuşuna veya tuş kilidi tuşuna bir kez basmam gerekir ki anca o zaman görebiliyim ?

Reaksiyon puanı
113
haklısın inan hiç umursayasım gelmiyor beyin yakan türden yazım :D yani örnek veriyorum whatsapp içeriğini gizlemez isem ve bildirim gelirse ya home tuşuna veya tuş kilidi tuşuna bir kez basmam gerekir ki anca o zaman görebiliyim ?
Aynen veya ön sensörlerinin üstünde elini hareket ettirirsin ekran açılır. Note 8 de var, senin cihazda var mı bilmiyorum :)

Holyterror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iPhone da kal pişman olma :) iPhone üst modellerini almanın vakti gelmiş senin için, bende öyle yapacağım çünkü :) (6s)

Nickotin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen veya ön sensörlerinin üstünde elini hareket ettirirsin ekran açılır. Note 8 de var, senin cihazda var mı bilmiyorum :)
haydaaa çok saçma yani şimdi sırf şu yüzden s7 edge hayalim yerle bir oldu. zaten yukarda yazdığım gibi apple böye ince detaylar sayesinde şimdi beni bağladı. tahminim diğer android telefonlarda da aynı durum söz konusudur.
vay anasını note 8 de bile bu durum var ve bunu el hareketi ile bay pass geçiyorsun demek ki

iPhone da kal pişman olma :) iPhone üst modellerini almanın vakti gelmiş senin için, bende öyle yapacağım çünkü :) (6s)
valla apple pişmalık orası bir kesin de o konuda sana katılamıcam( 4 den beri apple kullanıyorum hala kullanmamın sebebide ikinci eli yüzüden) her şeyi geç kamera rezaleti devam ediyor dar açılı olmaları çağın gerisinde teknolojileri insanlarla dalga geçmeleri yetti yani düşün x alıyorsun 256 gb o kadar paran gidiyor ne airpods ne HIZLI ŞARJ KABLOSU VE ADAPTÖRÜ veriyor ve bundan kullananlar bi haber :) arkasıdaki kamera çıkıntısından bahsetmiyorum videoyu 8 plus la x veya ikisinden beri sesi mono kayıt yapması düşük ses alması apayrı bir rezillik ! note 8 resmen 2 model üstü gibi bide spean diye bir şaheser sunmuşlar.

para durumları sıkıntılı olduğundan şuan 6 64 lük telefonumu sattığım zaman mühendislik olarak ar-ge si ve özellikleri en kral telefon tartışmasız s7 edge oluyor malesef ki
optik imaj sapitleyici için de 6s plus almam 64 lüğü pahalı ve odun gibi , 7 de malum pahalı

Reaksiyon puanı
113
haydaaa çok saçma yani şimdi sırf şu yüzden s7 edge hayalim yerle bir oldu. zaten yukarda yazdığım gibi apple böye ince detaylar sayesinde şimdi beni bağladı. tahminim diğer android telefonlarda da aynı durum söz konusudur.
vay anasını note 8 de bile bu durum var ve bunu el hareketi ile bay pass geçiyorsun demek ki

Özellik vardır belkide araştır işte :)