Magic Mouse Hayal Kırıklığı

Valentedda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Magic Mouse 2 aldım fakat hiç ergonomik değil. Alacaklılara tavsiye etmem kesinlikle. Rahat kullanamıyorsunuz. Elinize oturmuyor

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
steve jobs sonrasında artık apple ürünleri özellikleri iyi diye alınmıyor. apple markası var diye alınıyor.
ergonomi gibi şeyler apple'ın umrunda değil artık. tek önemli olan şey satışta kullanılacak fotoğraflarda güzel görünmesi.

bu sebeple magic mouse'da şarj girişi farenin altında yer alıyor. olmaması gereken bir yer ama tasarımı bozmaması için oraya atılmış.

kalite ve ergonomi istiyorsan razer ürünlerine bak derim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
steve jobs sonrasında artık apple ürünleri özellikleri iyi diye alınmıyor. apple markası var diye alınıyor.
ergonomi gibi şeyler apple'ın umrunda değil artık. tek önemli olan şey satışta kullanılacak fotoğraflarda güzel görünmesi.

bu sebeple magic mouse'da şarj girişi farenin altında yer alıyor. olmaması gereken bir yer ama tasarımı bozmaması için oraya atılmış.

kalite ve ergonomi istiyorsan razer ürünlerine bak derim.
+1
Logitech, Razer vb oyuncu için fare üreten firmalar oyuncular için çalıştığı ve oyuncular herşeyin en rahatını istediği için alınabilecek en iyi fareler böyle firmalardan çıkıyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
+1
Logitech, Razer vb oyuncu için fare üreten firmalar oyuncular için çalıştığı ve oyuncular herşeyin en rahatını istediği için alınabilecek en iyi fareler böyle firmalardan çıkıyor.
aslında çok da zor birşey değil. çinliler bile gayet ergonomik ürünler çıkartıyor.

logitech'e ise dikkat etmek lazım. 10 yıldır çeşitli ürünlerini alıyorum. özellikle ekonomik ürünlerindeki kalite çok düştü.
bazı ürünleri dandik çin malı kalitesine geldi diyebilirim.

dConce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Magic Mouse kullanıyorum çok ama çok memnunum o diğer farelerden eziyet çekmişim alışınca mükemmel ötesi bir fare sürükleyerek kaydırma, yakınlaştırma, dokunmatikliği vs... çok cezbedici. Tek eksi yönü şu şarj girişinin altta olması.

Reaksiyon puanı
84
Magic_Mouse_Isnt_Working_thumb230.jpg

Yıllardır arkadaşlarla konuştuğumuz muhabbetlerden biriside bu mause türleri. Oyun oynamaya kalsan oynayamazsın İş yapmaya kalksan tam bir eziyet...

mttzn

Doçent
Reaksiyon puanı
459
Magic Mouse kendine ait bir tarzı var ama günlük kulanım için bile kullanabileceğimi düşünmüyorum :)