Goruntu gelmiyor

arsa0583

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi günler bilgisayarım actgimda goruntu gelmiyor ekrana ram çıkardim taktım yine aynı bios pilinide cikardim taktım ama ekran kartnini çıkarma din fanlar donuyor ama baska ne yapabilirim

femek513

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
benzer bir sorun başıma gelmişti günlerce uğraştım çözemedim sorun çok ilginç bir şekilde çözüldü. Farklı bir monitöre kasayı bağladım görüntü geldi tekrar eski ekrana bağlayınca onada görüntü gelmeye başladı

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Iyi günler bilgisayarım actgimda goruntu gelmiyor ekrana ram çıkardim taktım yine aynı bios pilinide cikardim taktım ama ekran kartnini çıkarma din fanlar donuyor ama baska ne yapabilirim
Güç kaynağınızda problem olabilir hdd-cd\dvd lerin gücünü söküp öyle deneyin.

arsa0583

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güç kaynağınızda problem olabilir hdd-cd\dvd lerin gücünü söküp öyle deneyin.
Cd giren yer yok bilgisiyarda ekran kartını tam oturmasa bile fanlar donme olasiligi varmi ekran kartim 1050 ti oynama ihtimali varmi

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Cd giren yer yok bilgisiyarda ekran kartını tam oturmasa bile fanlar donme olasiligi varmi ekran kartim 1050 ti oynama ihtimali varmi
Ekran kartını çıkarıp görüntüyü anakartdan almayı deneyip yine başarısız olduysanız ekran kartıyla alakası yoktur artık bu sorunun. RAMleri çıkarıp giriş kısmını silgiyle temizleyin tekrar takın.

Kemo006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
VGA VEYA DVI VEYA HDMI KABLOSUNU EKRAN KARTI TAKILIYKEN EKRAN KARTINDAKI GİRİŞLERİ BAGLIYORSUN EGER GÖRÜNTÜ GELMEZSE EKRAN KARTINI SÖK ANAKARTTA OLAN VGA VEYA DVI GİRİŞLERİNİ MÖNİTÖRÜ TAK BÜYÜK İHTİMAL DÜZELCEKTİR İKİSİNDEN BİRİSİ OLCAKTIR.