Güç kaynağınızda problem olabilir hdd-cd\dvd lerin gücünü söküp öyle deneyin.Iyi günler bilgisayarım actgimda goruntu gelmiyor ekrana ram çıkardim taktım yine aynı bios pilinide cikardim taktım ama ekran kartnini çıkarma din fanlar donuyor ama baska ne yapabilirim
Cd giren yer yok bilgisiyarda ekran kartını tam oturmasa bile fanlar donme olasiligi varmi ekran kartim 1050 ti oynama ihtimali varmiGüç kaynağınızda problem olabilir hdd-cd\dvd lerin gücünü söküp öyle deneyin.
Ekran kartını çıkarıp görüntüyü anakartdan almayı deneyip yine başarısız olduysanız ekran kartıyla alakası yoktur artık bu sorunun. RAMleri çıkarıp giriş kısmını silgiyle temizleyin tekrar takın.Cd giren yer yok bilgisiyarda ekran kartını tam oturmasa bile fanlar donme olasiligi varmi ekran kartim 1050 ti oynama ihtimali varmi
klavye çalışıyormuIyi günler bilgisayarım actgimda goruntu gelmiyor ekrana ram çıkardim taktım yine aynı bios pilinide cikardim taktım ama ekran kartnini çıkarma din fanlar donuyor ama baska ne yapabilirim