Huawei p10 lite kullananlar önerir misiniz?

Murat yıldırım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar p10 lite almayı düşünüyorum. Bu telefon ile ilgili fazla konu olmadığından konuyu açma ihtiyacı duydum. Kullananlar memnun bu telefondan. Ama yinede sormak istedim. Telefonu baya uzun süre kullanacağım. Pefromans pil gücü kamera bunlar önemli şeyler benim için. Rakiplerine göre sizce ne durumda? Birde bu fiyat standartlarında önereceğiniz başka telefonlar da var mı? J7 pro ile bu telefon arasında kalmıştım ama J7pro'dan sar değeri biraz fazla gibime geldiği için vazgeçmiştim.

Ozan Akkul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bende P10 lite Düşünüyorum Fakat Genellikle Xiomi mi6 öneriliyor O Yüzden Kafam Karıştı

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Kesinlikle fiyatını hakeden bir telefon güzel bir cihaz öneririm p10 lite modelini

Murat yıldırım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende P10 lite Düşünüyorum Fakat Genellikle Xiomi mi6 öneriliyor O Yüzden Kafam Karıştı
Xiomi Türkiye garantili olmadığı için birde sar değeri yüksek olduğu için düşünmedim. p10 lite çok hoşuma gitti bakalım yorumlar ne yönde olacak.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Xiomi Türkiye garantili olmadığı için birde sar değeri yüksek olduğu için düşünmedim. p10 lite çok hoşuma gitti bakalım yorumlar ne yönde olacak.
Güzel kardeşim Benim çalıştığım yerde arkadaş aldı birlikte beğendik o fiyata gerçekten güzel telefon beklentin yüksek değil ve fiyatı ile kıyaslarsan verdiğiniz parayı hakediyor

Murat yıldırım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Mate 10 lite fiyatına 2016 amiral gemileri mevcut.O cihazı 5e katlarlar.
Sorunun cevabı ise güzel telefon ama bütçe nedir?
Hocam Hepsiburada dan 1500 gibi bir rakama iniyor bazen oradan almayı düşünüyorum p10 lite modelini. Bütçem en fazla 1500 tl

onuron

Asistan
Reaksiyon puanı
22
bence fiyatının hakkını veren bir telefon huawei arayüzünüde beğeniyorum