• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün alacaktım aslında ama almayınca zam gelir böyle alamazsın

Hocam bir Witcher serisini oynayın.Özellikle son oyun DLC leri ile birlikte 1 ayda bitmez :D
Witcher 3'ü yanlış hatırlamıyorsam 6 günde Hearth of stone ile Blood and wineyi 2-3 günde bitirdim. Hele hele Blood and wineyi 5 veya 6 saatte bitirdim başka DLC'si yok herhalde.
1 ay derken? :D Başka iddiaya gireceğin oyun varsa söyle muhtemelen oynamışımdır. :D

Witcher 3'ü yanlış hatırlamıyorsam 6 günde Hearth of stone ile Blood and wineyi 2-3 günde bitirdim. Hele hele Blood and wineyi 5 veya 6 saatte bitirdim başka DLC'si yok herhalde.
1 ay derken? :D Başka iddiaya gireceğin oyun varsa söyle muhtemelen oynamışımdır. :D
Hocam günde 20 saat oyun mu oynuyorsunuz :D Benim Witcher 2 yi bitirmem 25-26 saatimi aldı Witcher 3 bitmeyecek gibi :D

Okula gitmediğim zamanlar öğleden sonra 1 gece 4 yaptığım oluyordu. Bir türlü kalkamıyorum başından foruma falan da bakmıyorum o sıralar. :D
O kadar oynuyorsanız FM falan oynayın sıkılma ve bitme derdi olmuyor :D FM 2008 ile bu batağa düştüm dahada çıkamam.

FM de oynadım sıkıldım sildim hocam. :D Sanırım FM 2013 oynamıştım.
O kadar oynuyorsanız FM falan oynayın sıkılma ve bitme derdi olmuyor :D FM 2008 ile bu batağa düştüm dahada çıkamam.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Off çattık yine çok bilmiş bir fanboya. Gitse de kurtulsak yahu. Vallahi içim sıkılıyor böylelerini gördükçe

Son düzenleyen moderatör:
Okula gitmediğim zamanlar öğleden sonra 1 gece 4 yaptığım oluyordu. Bir türlü kalkamıyorum başından foruma falan da bakmıyorum o sıralar. :D
Sen git yaz tatilinde sabah 9da başla. Kahvaltı et 9:30'da otur. Gece 2'ye kadar. 18 saat aralıksız. Ertesi günde oynamıştım bide 15 saat kadar. Abartmamak lazım ya. Gözlerimi açamaz hale geldim.

Arma 3'ü 99 TL'den Steam kış indirimiyle 33.99 TL'ye aldım. DLC'leride var fakat gereksiz gibi görünüyor, artık oynadıkça gerekli olup olmadığını göreceğim ve o zaman karar vereceğim :)

Ekran Görüntüsü 2018-01-05 13-51-13.png

2.1+2.1 ile Metallica keyfi...

yüzde99 telekomun kazma(kazıcı) elemanı bakım yaparken batırmış...

Far Cry Primal, We happy Few, Wolfenstein II , CoD WW2 gibi oyunları da bitir. Oynayacaksan oyun çok. Ama bu kadar boş vaktin varsa bir MORPG bul derim :D

Evdeki internet hala gelmemiş. Mobil interneti kullanıyorum.

Modüler, eşitsizlik, denklem, bölme-bölünebilme vb.
Sizin konular nelerdi?
Analitik-Genel Geometri-gonksiyonlar

Analitik-Genel Geometri-gonksiyonlar
Yalnız gonksiyon baya iyiymiş görünce tutamadım kendimi kalsın öyle :)

Belli kurallar çerçevesinde evet. :) (Kuralsız olmaz.)
Olur mu ya kurallar çiğnenmek içindir tabi ardından ban yediğinde ağlamayacaksan

Son düzenleme:
Yeni olan bir yıl sizi değiştirmez. Sizi değiştirecek olan; yeni bir düşünüş biçimi ve yepyeni bir bakış açısıdır.

Söz Havalı olsun dedim ama, tamamı büyük ve tamamı kalın harfle yazamiyormuşuz,
Yarısı öyle olsa kabul oluyor mu peki :rolleyes:

Son düzenleme:
" Ne kadar farklı olursa olsun; sana ait olmayana tenezzül etme ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...