Samsung kameraları neden berbat?

Mahperi

Asistan
Reaksiyon puanı
410
Ha bire yeni model cikartmak yerine, geliştirme yapsalar böyle olmazdı sanırım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sorması ayıp hangi modeli kullanıyorsunuz?
Veya hangi modellerden bahsediyorsunuz
Hangi modellerle kıyaslıyorsuniz?

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Sorması ayıp hangi modeli kullanıyorsunuz?
Veya hangi modellerden bahsediyorsunuz
Model farketmiyor ki bütün ileri modellerin hepsinde bu sorun var. Tek benim telefonum da da değil de herkesin bu markada ki telefonla aynı sorunu var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Model farketmiyor ki bütün ileri modellerin hepsinde bu sorun var. Tek benim telefonum da da değil de herkesin bu markada ki telefonla aynı sorunu var.
Hangi modeli kullanıyorsunuz da bu yorumu yapıyorsunuz? Berbat derken kiyasladiğiniz cihazlar neler?

M

Murat Burç

SDN Okuru
S,j ve a serileri şimdilik.
Ben size net bir şekilde model sordukca siz hala net cevaplar vermekten kaçinıyorsunuz.
J7 prime mı? S7 mi A5 mi?
Karsisina iphone 6si mi koydunuz? 7? LG G4?
Berbat dediginiz samsungun S7'sini kullanıyorum net konusuyorum diger firmalarin en son 2017de cikan amiralleri bir kenara (bazilari dahil ) ondan önce kamera olarak her cihazi elden geçirir.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Ben size net bir şekilde model sordukca siz hala net cevaplar vermekten kaçinıyorsunuz.
J7 prime mı? S7 mi A5 mi?
Karsisina iphone 6si mi koydunuz? 7? LG G4?
Berbat dediginiz samsungun S7'sini kullanıyorum net konusuyorum diger firmalarin en son 2017de cikan amiralleri bir kenara (bazilari dahil ) ondan önce kamera olarak her cihazi elden geçirir.
Siz mutluysanız ne iyi ama ben mutlu değilim a7 kullanıyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
IMG_20170924_151231.jpg

samsung candır canandır...
2015-07-18 16.16.46.jpg

Reaksiyon puanı
16,128
samsung kamera da üretiyor o yüzden daha iyi sony de öyle mesela.

Oğuzhan Kalkan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
28
Samsung'unda çok güzel fotoğraflar çeken cihazları var haksızlık etmemek lazım

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Şu andaki samsung modellerinin hiçbiri kötübir kameraya sahip değil. Siz 2010 modellerini falan mı örnek gösteriyorsunuz?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
2016 Şubat'ta çıkan S7 modeli bile günümüzdeki Amiral Gemi modellerime meydan okuyor. Hatta daha iyi oldukları bile var(LG G6). GB sınırı olmasa da buraya bir fotoğraf atsam ufkun açılsa...

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
2016 Şubat'ta çıkan S7 modeli bile günümüzdeki Amiral Gemi modellerime meydan okuyor. Hatta daha iyi oldukları bile var(LG G6). GB sınırı olmasa da buraya bir fotoğraf atsam ufkun açılsa...
hocam hızlıresim e yükleyip atabilirsiniz :)

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Siz hiç Samsung Galaxy Note 8 ile çekilen resimler görmediniz sanırım ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Neresi berbatmış Siz Galaxy S7 Note 5 altı model cihazları diyorsanız evet çok iyi çekim yapamaz buna j ve a modelleri de dahil

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Note 4'e kötü demek???
Mark forumdaşım doğru söylemiş.
Samsung Galaxy S7 kamera 1.7
Samsung Galaxy Note 4 kamera 2.2
Günümüzün cihazları ile karşılaştırıldığında Samsung Galaxy Note 4,ün kamerası kötü ancak burada bir noktaya parmak basayım, hepten çok kötü, ne biçim fotoğraf çekiyor diye bir şey yok, burada dikkat edilmesi gereken nokta şu, Günümüzün cihazları ile karşılaştırıldığında.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mark forumdaşım doğru söylemiş.
Samsung Galaxy S7 kamera 1.7
Samsung Galaxy Note 4 kamera 2.2
Günümüzün cihazları ile karşılaştırıldığında Samsung Galaxy Note 4,ün kamerası kötü ancak burada bir noktaya parmak basayım, hepten çok kötü, ne biçim fotoğraf çekiyor diye bir şey yok, burada dikkat edilmesi gereken nokta şu, Günümüzün cihazları ile karşılaştırıldığında.
Arkadaslar Galaxy Note 4 kamerasi ile Note 5 kamerasinin karşılaştırıldığı bir kac video izleyin derim
Ozellikle gunduz Note 4 gayet iyi bir kameraya sahip

---- Mesajlar birleştirildi ----

Dediğimi anlamadıktan sonra bir şey söyleneme gerek yok
Senin dedigini anlamadigim falan yok. 3 senelik cihazla yeni cihazlari kiyaslayip note 4e kotu demen mantik disi bir hareket

Son düzenleyen moderatör:

Jubei

Profesör
Reaksiyon puanı
479
Arkadaslar Galaxy Note 4 kamerasi ile Note t kamerasinin karşılaştırıldığı bir kac video izleyin derim
Ozellikle gunduz Note 4 gayet iyi bir kameraya sahip

---- Mesajlar birleştirildi ----
Sevgili Murat.
Aynı şeyleri söylüyoruz fakat farklı anlıyoruz.
Evet Samsung Galaxy Note 4 gündüz çekimlerinde gayet tatminkar ve iyi bir kamera sahip fakat tutupta bunu Samsung Galaxy S7 - Samsung Galaxy S8 - Samsung Galaxy S8+ - Samsung Galaxy Note 8 ile karşılaştırırsak, o zaman Samsung Galaxy Note 4 kamera olarak geride kalacaktır.
Haklı olduğun nokta ise şu, ikisinin arasında farkı kaç kişi anlayacak ?
Eminim hem Samsung Galaxy Note 4 hemde Samsung Galaxy S7 ile Pro modda ve tripod üzerinde çekim yapalım ve her iki resmi de sokaktaki vatandaşa aradaki farkları soralım, yüz kişiden belki çok çok iyimser bir tahmin ile 10 kişi anlayabilir.
Sözün özü, Samsung Galaxy Note 4 kendi sınıfında iyi bir kameraya sahip. :)

Sevgili Murat.
Aynı şeyleri söylüyoruz fakat farklı anlıyoruz.
Evet Samsung Galaxy Note 4 gündüz çekimlerinde gayet tatminkar ve iyi bir kamera sahip fakat tutupta bunu Samsung Galaxy S7 - Samsung Galaxy S8 - Samsung Galaxy S8+ - Samsung Galaxy Note 8 ile karşılaştırırsak, o zaman Samsung Galaxy Note 4 kamera olarak geride kalacaktır.
Haklı olduğun nokta ise şu, ikisinin arasında farkı kaç kişi anlayacak ?
Eminim hem Samsung Galaxy Note 4 hemde Samsung Galaxy S7 ile Pro modda ve tripod üzerinde çekim yapalım ve her iki resmi de sokaktaki vatandaşa aradaki farkları soralım, yüz kişiden belki çok çok iyimser bir tahmin ile 10 kişi anlayabilir.
Sözün özü, Samsung Galaxy Note 4 kendi sınıfında iyi bir kameraya sahip. :)

Reaksiyon puanı
16,128
2015-07-18 16.17.03.jpg

gt-s5360 bile iyiki samsung kamerası candır canandır...