Gökçe Asena
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,127
Fotoğrafları iğrenç çekiyor.
Doğru, bu da telefonun kalitesini yerler altına alıyor bir daha ki sefere tercihim samsung olmayacak.Ha bire yeni model cikartmak yerine, geliştirme yapsalar böyle olmazdı sanırım.
Model farketmiyor ki bütün ileri modellerin hepsinde bu sorun var. Tek benim telefonum da da değil de herkesin bu markada ki telefonla aynı sorunu var.Sorması ayıp hangi modeli kullanıyorsunuz?
Veya hangi modellerden bahsediyorsunuz
Hangi modeli kullanıyorsunuz da bu yorumu yapıyorsunuz? Berbat derken kiyasladiğiniz cihazlar neler?Model farketmiyor ki bütün ileri modellerin hepsinde bu sorun var. Tek benim telefonum da da değil de herkesin bu markada ki telefonla aynı sorunu var.
Ben size net bir şekilde model sordukca siz hala net cevaplar vermekten kaçinıyorsunuz.S,j ve a serileri şimdilik.
Siz mutluysanız ne iyi ama ben mutlu değilim a7 kullanıyorum.Ben size net bir şekilde model sordukca siz hala net cevaplar vermekten kaçinıyorsunuz.
J7 prime mı? S7 mi A5 mi?
Karsisina iphone 6si mi koydunuz? 7? LG G4?
Berbat dediginiz samsungun S7'sini kullanıyorum net konusuyorum diger firmalarin en son 2017de cikan amiralleri bir kenara (bazilari dahil ) ondan önce kamera olarak her cihazi elden geçirir.
Hangi A7? 17 -16-15 orta segment A7 den yola çıkarak tüm samsung kameralarına nasıl berbat diyebiliyorsuniz?Siz mutluysanız ne iyi ama ben mutlu değilim a7 kullanıyorum.
Size samsungla mutluluklar dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 32092
göz doktoruna gitmelisin...
samsung candır canandır...
Ekli dosyayı görüntüle 32093
Gözlük takmama gerek yok sony her halükarda en iyilerinden biridir.samsung kamera da üretiyor o yüzden daha iyi sony de öyle mesela.
Bende zaten sadece Sony'i kastettim.sony de iyidir dedim zaten...
Ekli dosyayı görüntüle 32095
hocam hızlıresim e yükleyip atabilirsiniz2016 Şubat'ta çıkan S7 modeli bile günümüzdeki Amiral Gemi modellerime meydan okuyor. Hatta daha iyi oldukları bile var(LG G6). GB sınırı olmasa da buraya bir fotoğraf atsam ufkun açılsa...
hizliresim.com diye bir site var oraya attım 10mb fotoğrafı 2mb yaptı. Kırpmayan bir site var mı bildiğin?hocam hızlıresim e yükleyip atabilirsiniz![]()
google drive ?hizliresim.com diye bir site var oraya attım 10mb fotoğrafı 2mb yaptı. Kırpmayan bir site var mı bildiğin?
Note 4'e kötü demek???Neresi berbatmış Siz Galaxy S7 Note 5 altı model cihazları diyorsanız evet çok iyi çekim yapamaz buna j ve a modelleri de dahil
Sana söylenecek söz yokGünümüzün cihazıylarıyla karşılaştırsan kötü
Mark forumdaşım doğru söylemiş.Note 4'e kötü demek???
Arkadaslar Galaxy Note 4 kamerasi ile Note 5 kamerasinin karşılaştırıldığı bir kac video izleyin derimMark forumdaşım doğru söylemiş.
Samsung Galaxy S7 kamera 1.7
Samsung Galaxy Note 4 kamera 2.2
Günümüzün cihazları ile karşılaştırıldığında Samsung Galaxy Note 4,ün kamerası kötü ancak burada bir noktaya parmak basayım, hepten çok kötü, ne biçim fotoğraf çekiyor diye bir şey yok, burada dikkat edilmesi gereken nokta şu, Günümüzün cihazları ile karşılaştırıldığında.
Senin dedigini anlamadigim falan yok. 3 senelik cihazla yeni cihazlari kiyaslayip note 4e kotu demen mantik disi bir hareketDediğimi anlamadıktan sonra bir şey söyleneme gerek yok
Arkadaslar Galaxy Note 4 kamerasi ile Note t kamerasinin karşılaştırıldığı bir kac video izleyin derim
Ozellikle gunduz Note 4 gayet iyi bir kameraya sahip
---- Mesajlar birleştirildi ----
Sevgili Murat.
Aynı şeyleri söylüyoruz fakat farklı anlıyoruz.
Evet Samsung Galaxy Note 4 gündüz çekimlerinde gayet tatminkar ve iyi bir kamera sahip fakat tutupta bunu Samsung Galaxy S7 - Samsung Galaxy S8 - Samsung Galaxy S8+ - Samsung Galaxy Note 8 ile karşılaştırırsak, o zaman Samsung Galaxy Note 4 kamera olarak geride kalacaktır.
Haklı olduğun nokta ise şu, ikisinin arasında farkı kaç kişi anlayacak ?
Eminim hem Samsung Galaxy Note 4 hemde Samsung Galaxy S7 ile Pro modda ve tripod üzerinde çekim yapalım ve her iki resmi de sokaktaki vatandaşa aradaki farkları soralım, yüz kişiden belki çok çok iyimser bir tahmin ile 10 kişi anlayabilir.
Sözün özü, Samsung Galaxy Note 4 kendi sınıfında iyi bir kameraya sahip.![]()