- Reaksiyon puanı
- 15,467
Bu arada forumda eskisi gibi açılan konuların konuyu okuyan ve konuya bakan kişilerin listesi eklenecek mi
Bu arada forumda eskisi gibi açılan konuların konuyu okuyan ve konuya bakan kişilerin listesi eklenecek mi
sanırım navbardan bahsediyo çok ufak diyeresim çok küçük hiç bir şey anlamadım, tam ekran olarak ekler misin??
adındaki bi dosyada "GET 404 ()" konsol hatası var, ayrıca hata sayfasında da ingilizce kalmış hata kodları varKod:https://forum.shiftdelete.net/threads/guncelleniyoruz-bizi-ozleyin.532946/%7Bxen:property%20headerLogoPath%7D
medya eklede açıklama ingilizce kalmış
resim eklede buton üstünde durunca açıklamaları ingilizce
liste butonu ve bir seçeneği ingilizce
İyi geceler, kolay gelsin. Şöyle ufak tefek ingilizce kelimelere rastladım, bunlara da el atarsınız.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Dragonice adlı kullanıcının fotoğrafını görebiliyor musunuz ?
ordada konsol hatası veriyor bende, profil sayfasında da göremiyorum ms-edge ile de gözükmüyor
Resim okunmuyor.Bu gurur tablosunu siz sevgili üyelerimizle paylaşmak istiyorum arkadaşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 31759
Tebrikler hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.Bu gurur tablosunu siz sevgili üyelerimizle paylaşmak istiyorum arkadaşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 31759
Resim okunmuyor.![]()
Tebrikler hocam. Başarılarınızın devamını dilerim.
Bu arada resmi yakınlaştırmada sorun var gibi. Sizde de öyle mi?
Heh şimdi olmuşResmi tekrar ekledim![]()
Hakaret ettim pişmanım mesajımı silin şeklinde mi?Öyle bir durumda mesajı raporlayabilirsiniz.
İyi forumlar.
Tapatalk ne zaman aktif olur
Yooo mobil sürüm gayet başarılı olmuş neredeyse hatasiz sadece merak ettiğim için sordum emeğinize sağlık değerli arkadaşımTapatalk için XenForo 2.0 update 'i henüz resmi olarak duyurulmadı. Dolayısı ile, bizlerde release'ini beklemekteyiz, hem mobil arayüzümüz tapatalk'dan daha hızlı nedne onu tercih etmiyorsunuz ?
Yooo mobil sürüm gayet başarılı olmuş neredeyse hatasiz sadece merak ettiğim için sordum emeğinize sağlık değerli arkadaşım
Hakaret ettim pişmanım mesajımı silin şeklinde mi?
Kendi açtığımız konuların rapor edildiği halde silinmemesi kapatılmaması da saçma.gecen öyle bir konu açmıştım sonra kapansın yada silinsin dite rapor ettim kapatilamiyor yada silinmiyor diye cevap aldim
Söylememle düzeltilmesi bir oldu.![]()