Güncelleniyoruz, Bizi Özleyin!

Yeni arayüzü nasıl buldunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    93

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bu arada forumda eskisi gibi açılan konuların konuyu okuyan ve konuya bakan kişilerin listesi eklenecek mi

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061

Kod:
https://forum.shiftdelete.net/threads/guncelleniyoruz-bizi-ozleyin.532946/%7Bxen:property%20headerLogoPath%7D
adındaki bi dosyada "GET 404 ()" konsol hatası var, ayrıca hata sayfasında da ingilizce kalmış hata kodları var :D
medya eklede açıklama ingilizce kalmış
resim eklede buton üstünde durunca açıklamaları ingilizce
liste butonu ve bir seçeneği ingilizce

İyi geceler, kolay gelsin. Şöyle ufak tefek ingilizce kelimelere rastladım, bunlara da el atarsınız.
2EL2J0.png

ByJZLj.png

ZOvL90.png

o6GAOo.png

lbJkOl.png

V3olrq.png

V3ol9V.png

Selam arkadaşlar,

bildirdiğiniz ingilizce kelimeler düzeltildi. Karşılaştığınız farklı ingilizce kelimeler olursa bildirmenizi rica ederim.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Popüler konular daha ne zaman eklenecek

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bu gurur tablosunu siz sevgili üyelerimizle paylaşmak istiyorum arkadaşlar. :)
hiz-testi.png

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
1514654150265.png

yalnız profile tıkladığımızda neden Profil fotoğrafı daha büyük görünmüyor eskisi gibi yapabilme şansınız varmı ve mümkünse eskiden olduğu gibi bilgiler alt alta yazılıp daha şık bir tema karşımıza çıksa ne güzel olurdu
Bu arada şuana kadar yapılan yenilikler geliştirmeler harika olmuş taktir ediyorum gerçekten başarılarınızın devamını dilerim :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Öyle bir durumda mesajı raporlayabilirsiniz. :)

İyi forumlar.
Hakaret ettim pişmanım mesajımı silin şeklinde mi?
Kendi açtığımız konuların rapor edildiği halde silinmemesi kapatılmaması da saçma.gecen öyle bir konu açmıştım sonra kapansın yada silinsin dite rapor ettim kapatilamiyor yada silinmiyor diye cevap aldim

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Tapatalk için XenForo 2.0 update 'i henüz resmi olarak duyurulmadı. Dolayısı ile, bizlerde release'ini beklemekteyiz, hem mobil arayüzümüz tapatalk'dan daha hızlı nedne onu tercih etmiyorsunuz ?
Yooo mobil sürüm gayet başarılı olmuş neredeyse hatasiz sadece merak ettiğim için sordum emeğinize sağlık değerli arkadaşım

Fatih Toprak

Asistan
Reaksiyon puanı
350
Yooo mobil sürüm gayet başarılı olmuş neredeyse hatasiz sadece merak ettiğim için sordum emeğinize sağlık değerli arkadaşım

Anladım, teşekkürler ilginiz için. Daha keyifli bir SDN Forum için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

İyi forumlar.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Mobil' de hiç kullanmadım ama PC' de muazzam olmuş

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Mobilde eski hali daha iyi gibi sanki ama pc de gayet iyi şu hali.düzeltmeler eklentiler geldiğinde daha iyi olacaktır tabi.Herkese hayırlı olsun

Fatih Toprak

Asistan
Reaksiyon puanı
350
Bu arada bu konu üzerinde idi o talep, artık http:// ile girmiş olsanız bile sizi https:// protokolüne taşıyacak SDN forum.

tabi tarayıcınızın JS desteği sürekli açık olmalı. Gerçi açık olmasa forumu kullanmak olanaksız olıur (:

Bu arada reklam yerleşimlerini tamamlamaya gayret ediyoruz, reklamların ekran çözünürlüğünüze sıkıntı yarattığı oluyorsa lütfen buradan feedback ile bildirin.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Hakaret ettim pişmanım mesajımı silin şeklinde mi?
Kendi açtığımız konuların rapor edildiği halde silinmemesi kapatılmaması da saçma.gecen öyle bir konu açmıştım sonra kapansın yada silinsin dite rapor ettim kapatilamiyor yada silinmiyor diye cevap aldim

Selam,

Konu silinme işlemi yapılmıyor fakat mesaj silinme işlemi yapılıyor. Bunun için " rapor et " butonunu kullanarak sebebini bildirmeniz yeterli olacaktır.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Gerçekten emeği geçenleri tebrik ediyorum başarılı bir iş çıkarmışlar halen daha çalışıyorlar başarılar diliyorum emekleriniz için bir kez daha teşekkürler