İphone servise gönderilmeden önce yapılacaklar nelerdir ?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Telefonumu yılbaşından sonra servise göndericem aldığım mağaza aracılığıyla kargoyla gidecek aklımda bir kaç soru var servise telefonunu gönderenlerden cevapları bekliyorum teşekkürler
•Telefonu kutusuyla mı göndermeliyim değişim olursa orjinal kutusuyla mı geliyor herhangi bi kutuda mı ?
•Sadece telefonu göndermem yeterli mi diğer kulaklık şarj aleti vs de göndermeli miyim ?
•Göndermeden önce telefonu sıfırlamalı mıyım veya touch ıd kaldırmalı mıyım yoksa telefonu kapatıp direk o haliyle mi göndermeliyim ?

AlicmAtalar

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Aslında bu konu çok önemli bir konu . Kulaklık ve şarj aletini göndermene gerek yok. Önemli olan I phone bul özelliğini kapatman. Kapatmazsan telefon işlemsiz geri gelir.

Batubenn

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Yerinde olsam her şeyiyle gönderirdim. Ben öyle yaptım hep. iPhoneu bul da kapalı olmalı tabi.

Sıfır Noktası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
“ iPhone bul “ modunu kapatmak ne alaka ? Ne gibi bir etkisi oluyor :D yani merak ettiğim için soruyorum, ilginçmiş :D

Batubenn

Asistan
Reaksiyon puanı
83
“ iPhone bul “ modunu kapatmak ne alaka ? Ne gibi bir etkisi oluyor :D yani merak ettiğim için soruyorum, ilginçmiş :D

Mesela senin telefonunu sıfırlamaları gerekiyor. Kapatmazsan sıfırlayamazsın. Ya da değişim yapılacak. Kapatmazsan o cihazı sıfırlayamadıkları ya da gerekli işlemleri yapamadıkları için değişim yapamazlar. iTunes da kendin de deneyebilirsin. Cihazı sıfırla dediğindr eğer açıksa ilk önce iPhone’umu bulu kapat diye uyarı verir.

Batubenn

Asistan
Reaksiyon puanı
83
Swap durumlarında sadece cihaz değişir, kulaklık şarj aleti gibi parçalar etkilenmez.

Aynen. Ben Apple Watch’umu göndermiştim sadece cihazı değiştirdiler. Kayışları bile aynen göndermişlerdi. Ancak ben arayıp neleri gönderiyim diye sorduğumda tüm kutu içeriğini göndermemi istemişlerdi.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Aynen. Ben Apple Watch’umu göndermiştim sadece cihazı değiştirdiler. Kayışları bile aynen göndermişlerdi. Ancak ben arayıp neleri gönderiyim diye sorduğumda tüm kutu içeriğini göndermemi istemişlerdi.

Göndermenize gerek yok, istanbuldaysanız telefonu götürün zaten swap cihazıda kutusuz veriliyor fakat üstünde jelatini oluyor tabi